اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل باز شدن سایت

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل باز شدن سایت

نوشته اصلی توسط پدرام شمس آبادی
    تمام صفحات
    چون اینطوری گفتن من فکر کردم شما ویروسی شدین !
    اگر تاپیک خاص باشه که تکلیفش مشخصت هست
    I ❤️ ECA

دیدگاه

[quote author=مهران چمنی ]
      چندین بار در هفته اتفاق می افته که میایم سایت رو باز کنیم یا صفحش رو عوض کنیم که یهو با ERORR 404 مواجه میشم
      وقتی هم میگیم میگن داشتیم سایت رو پدیت میکردیم .... :rolleyes:
      چه میدونم والا !
      [/quote]
      :arrow:
      [quote author=امیرعلی بلورچیان ]
      آقای شایعه
      پ تایم سایت 100 درصد هست و بجز 2 بار طی این 5 ماه قطعی نداشته که اونم قطعی دست خودمون بود و مشکل از سرور نبود
      [/quote]
      :arrow:
      [quote author=مهران چمنی ]
      شیطونه میگفت بیا از صفحه error404 عکس بگیر بزار امیرعلی ببینه ولی من میگفتم برو شیطووووون نبینمت این دورو برا :twisted:

انشاالله اگه دوباره اتفاق افتاد ( که می افته ) عکسش رو در اولین فرصت تقدیم حضورتون میکنم :icon_razz:
      بعدش سر در همه شهر میبینیم که نوشتن :
      شایعه به حقیقت میپیوندد.....فیلم امشب بهترین سینماهای تهران و شهرستانها :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
      [/quote]

این تصویرم دیروز گرفتم

الانم چندین مرتبه سایت رو رفرش کردم تا بلاخره سایت بالا اومد :angry:
      در صورتی که دیگر سایت ها راحت باز مشن !

خوب الوعدعه وفا :
      شایعه به حقیقت میپیوندد.....فیلم امشب بهترین سینماهای تهران و شهرستانها

هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

مهران شک نکن که مشکل از ISP شما هست و هیچ ربطی به سرور نداره
        اگر مشکل از سرور سایت باشه خطاهایی از قبیل internal server error میده یا لودینگ سایت طول میکشه و میگه try again و اینچنین مواردی که به اصطلاح سایت ping نمیشه.
        اینکه خطا داده صفحه فلان پیدا نشد تو سرور ...... قضیش احتمال 99% یرمیگرده به اینترنت شما.
        البته اینم بدونید که چون اکثرا هممون بعضا از آنت ی فی لتر ها استفاده میکنیم ممکن هست IP اونها از طرف سایت بسته بشه و یا حتی ممکن هست IP خود شماهم بسته بشه چون در همون لحظه ممکن هست یک نفر دیگه با همون IP شما داره کار خاصی رو سرور میکنه که فایروال جلوش رو میبنده. اینطوری ممکن هست برای 15 دقیقه دسترسیتون به سایت قطع بشه.
        I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
          من فقط میتونم سایت رو فقط از طریق ف ی ل تر ش کن واردش بشم جریان چیه ؟ :-?
          با تمومه مرورگرها هم امتحان کردم ؟ :-S
          ماکه رفتیم خدمت (فعلا که 14 ماهش گذشت).........چون میگذرد غمی نیست....

http://tif00s.persiangig.com/image/MLX90614.jpg

دیدگاه

سلام
            منم در روز مشکل جناب "tifoos" رو دارم گهگداری باز و بعضی از مواقع اصلا سایت بدون فی-لتر شکن باز نمی شود ، تست شده روی
            firefox(Linux Fedora Core , windows)
            IE
            و دو کامپیوتر متفاوت
            این مشکل هم دقیقا تنها با این سایت دارم ، تغییر DNS هم انجام دادم متاسفانه مشکل هنوز پابرجاست
            هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

فکر کنم سایت فیلتر شده ! بعد بچه ها یه اینورتر گذاشتن اینطوری شده ) :-P

درضمن من با وایمکس کانکت میشم و بدون ف ی ل تر ش کن اصلا سایت لود نمیشه(فقط این سایت)

من 24 ساعته اینطوریم :angry:
              یعنی اگه اکانت س ا ک سم تمام شد دیگه نمی تونم بیام ؟ :cry2:

دیدگاه

من دلیل این مورد رو توضیح دادم.
                با توجه به دینامیک بودن IP ها در ایران وقتی فایروال یک کاربر رو بلاک میکنه چندصد کاربر نیز به همراهش بلک میشند.
                شما وقتی اینترنت رو قطع و وصل میشید معملا IP شما عوض میشه و مشکل براتون حل میشه برا همین بعضا سایت رو میبینید بعضا نمیبینید !

این ب دلیل امنیت بالای سایت هست که نمیشه آوردش پایین.
                دوستان میتونند هنگامی که نمیتونند وارد سایت بشند IP خودشون رو اینجا قرار بدند تا اون رو از لیست بلاک ها حذف کنم تا مشکلشون حل بشه
                I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                  آقای بلورچیان ، اگر این پکیجی که بر روی سایت یا سرور نصب شده یا به این صورت پیکربندی شده است باعث مشکل اساسی یعنی کاهش بازدید کنندگان ، افزایش حجم سایت و اعصاب خوردی برای کاربران(برای افزودن آی پی و همچنین باز نشدن سایت) وهمچنین مشکلات بعدی در مکانهای دیگر برای حتی کاربران عضو سایت خواهد داشت.(شما در نظر بگیرین اگر کاربری بخواهد آی پی را گزارش دهد به سایت دسترسی ندارد و اگر از سیستم های پیام رسان استفاده کند و منتظر بماند تا آی پی اضافه شود شاید در این هنگام با ریست مودم و ... این مشکل باز تکرار شود)
                  در اکثر سیستمهای امنیتی که منوط به آی پی های share شده اند تنها بر اساس Ip های NAT دیگر فیلتر را انجام نمی دهند و علاوه بر آن مشخصات دیگری همچون آی پی درون شبکه و آی پی NAT را گرفته و کاربر رو فیلتر می کنن و در این صورت کاربران دیگری دچار مشکل نمی شوند.
                  پیشنهاد می کنم که یا افزونه را برای آی پی ها غیرفعال کرده یا نهایتا آن را ترمیم یا به درستی پیکربندی نمایید
                  هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

این فایروال قطعا پیشرفته ترین مورد موجود هست و هزینه زیادی بابتش پرداخت میشه.
                    من تنظیاتش رو مجددا برسی میکنم.
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

من IP table رو کلا خالی کردم
                      امیدوارم مشکل دوستان حل شده باشه
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

مچکر مشکل من حل شد

ولی آقای بلورچیان منم حرف دوست خوبمون BABY عزیز رو قبول دارم که یه فکر اساسی بابتش بکنید
                        چراکه این هم باعث اذیت شدن کاربرا و هم اذیت شدن خودتون میشه چون شما هم هی باید برید بگردید IP رو پیدا کنید و . . .

دیدگاه

مشکل از سیستم اینترنت ایران هست که IP ثابت نمیده ! نمیشه امنیت سیستم رو پایین آورد
                          ولی سعی میشه که راه حلی براش پیدا کنم
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

مشکل حل شد ممنون
                            اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

سلام
                              من فایروالم را غیرفعال کردم!
                              ولی همون جوریه! :angry: این IP TABLE کجاست؟
                              این صفحه ارور میده! oo: :angry:
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=69988.0
                              [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Sede
                                سلام
                                من فایروالم را غیرفعال کردم!
                                ولی همون جوریه! :angry: این IP TABLE کجاست؟
                                این صفحه ارور میده! oo: :angry:
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=69988.0
                                واسه من که دوشواری نداره !
                                راحت وا میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X