اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
گزارش مشکلات فنی سایت به مدیران
Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X
-
لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"
دیدگاه
-
پاسخ : گزارش مشکلات فنی سایت به مدیران
نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیاناین مربوط به AJAX هست. صفحه در هنگام لود شدن کامل صحیح لود خواهد شد (صفحه رو ریفرش کنید متوجه میشید)
ولی این مشگل از زمانی به وجود اومده که سرور اصلیتون رو جابجا کردید
نمیشه این مشگل رو حل کنید؟
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
دیدگاه
-
سلام دوستان
می خواستم یک تاپیک جدا بزنم، چشمم به این تاپیک خورد و تصمیم گرفتم همین جا مطرح کنم.
دو- سه روزه سایت برام لود نمیشه، ارور خاصی هم نمیده، یکم تلاش میکنه و نمیتونه سایت رو باز کنه، میخواستم ببینم کسی از دوستان همچین مشکلی داره یا که مشکل از منه¿¡¡ :-D
این موارد هم چک شد:
- با چند مرورگر تست شد- نتایج مشابه
- سیستم ریست شد!! نتیجه مشابه
- رم سیستم و کش بروزر چند بار پاک شد، نتیجه مشابه
- کاربر همچنان ثابت :d ، نتیجه مشابه
حدس زدم مشکل از isp باشه، اما با گوشی و همون isp مجهول الهویه سایت به خوبی لود میشه.
البته یک حدس دیگه هم به مخیلم رسید که چند روزی زیاد به سایت سر میزدم و فعالیتم بالا رفته بود بعدش اینجوری شد(دست های پنهان:d)
حالا اساتید نظرات کارشناسیشون رو بدن تا ببینیم بالاخره مشکل از کجاست؟!
با سپاس قبلی...اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط مهران چمنیولی این مشگل از زمانی به وجود اومده که سرور اصلیتون رو جابجا کردید
اگه یادت باشه همون قبلش کلی انتقاد بود که چرا بعد تشکر صفحه رفرش میشه و ...
با سپاس
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکندهاز وقتی ماژول تشکر جدید نصب شده اینجوری شده ، این ماژول جدید encoding اش utf8 نیست و با فارسی مشکل داره ...
اگه یادت باشه همون قبلش کلی انتقاد بود که چرا بعد تشکر صفحه رفرش میشه و ...
با سپاس
یادش بخیر چقدر مشگل داشتیم با این موضوع :rolleyes:
آقا بیخیال......من انتقادم رو پس میگیرم :-"
همینجوریش خیلی عالیه تغییرش ندین ^^
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط پدرام شمس آبادیولی واقعا سرعت لود شدن سایت غیر قابل تحمل شده!
همین الان تست زدم
دوتا پنجره باز کردم و اول گوگل رو زدم و پشت سرش هم ECA
ECA مثل فشنگ بالا اومد ولی گوگل داشت فت و فرت و فرت گردونش میچرخید ....شایدم چون نصف شبه بنده خدا خواب بوده :mrgreen: :mrgreen:
ولی از حق نگزریم که بله
چندین بار در هفته اتفاق می افته که میایم سایت رو باز کنیم یا صفحش رو عوض کنیم که یهو با ERORR 404 مواجه میشم
وقتی هم میگیم میگن داشتیم سایت رو پدیت میکردیم .... :rolleyes:
چه میدونم والا !هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
دیدگاه
-
ECA مثل فشنگ بالا اومد ولی گوگل داشت فت و فرت و فرت گردونش میچرخید ....شایدم چون نصف شبه بنده خدا خواب بوده :mrgreen: :mrgreen:
همه ی سایت ها مثل فشنگ بالا میان به جز ECAاگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط مهران چمنیچندین بار در هفته اتفاق می افته که میایم سایت رو باز کنیم یا صفحش رو عوض کنیم که یهو با ERORR 404 مواجه میشم
وقتی هم میگیم میگن داشتیم سایت رو پدیت میکردیم .... :rolleyes:
چه میدونم والا !
پ تایم سایت 100 درصد هست و بجز 2 بار طی این 5 ماه قطعی نداشته که اونم قطعی دست خودمون بود و مشکل از سرور نبودI ❤️ ECA
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیانآقای شایعه: D
پ تایم سایت 100 درصد هست و بجز 2 بار طی این 5 ماه قطعی نداشته که اونم قطعی دست خودمون بود و مشکل از سرور نبود
هـــــی دل غافل......
شیطونه میگفت بیا از صفحه error404 عکس بگیر بزار امیرعلی ببینه ولی من میگفتم برو شیطووووون نبینمت این دورو برا :twisted:
انشاالله اگه دوباره اتفاق افتاد ( که می افته ) عکسش رو در اولین فرصت تقدیم حضورتون میکنم :icon_razz:
بعدش سر در همه شهر میبینیم که نوشتن :
شایعه به حقیقت میپیوندد.....فیلم امشب بهترین سینماهای تهران و شهرستانها :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
\|/_\/_
دیدگاه
-
مهران جان، من که بعد از مشکلات مربوط به انتقال سایت به سرور جدید دیگه خیلی کم با سایت به مشکل خوردم. حالا این Error 404 چی هست؟ مربوط به سایت میشه یا چیز دیگه؟لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط هـادیمهران جان، من که بعد از مشکلات مربوط به انتقال سایت به سرور جدید دیگه خیلی کم با سایت به مشکل خوردم. حالا این Error 404 چی هست؟ مربوط به سایت میشه یا چیز دیگه؟
صفحه میای تعویض کنی یا پستی ارسال کنی یهو Error 404 ظاهر میشه و چند لحظه ای توی کارت وقفه میندازه !
کلا Error 404 موجودیست که تنها برای آزار و اذیت و به جوش آوردن خون کاربران اینترنت ساخته شده.
این Error 404 بعد از اینکه خونتون رو به جوش آورد یهو از صفحه روزگار محو میشه
یعنی F5 بزنی بعد از چند دقیقه.....درست میشه..
Error 404 Error 404 Error 404 Error 404 Error 404 Error 404 Error 404 Error 404 Error 404
. :rolleyes:هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .
\|/_\/_
دیدگاه
دیدگاه