سلام
من تا حالا این مشکل رو نداشتم ولی الآن چند باره که وقتی روی اون لینک کلیک میکنم بعد از اینکه کامل لود میشه دوباره رفرش میشه و می نویسه هیچ پیغام جدیدی وجود نداره
با سلام.
اولا ازاینکه این سئوال را اینجا مطرح میکنم معذرت میخواهم دقیق نمیدونستم کجا باید بگم و اینجا مناسبتر آمد :redface:
من خبر رسانی سایت را برای اینکه با میل من را خبر کنه فعال کردم ولی مشکل این است که خبر رسانی های سایت به اسپم میل من ، میره و من تازه متوجه شدم .
آیا این مشکل فقط برای من هست ؟کسی این مشکل را داره ؟و چطوری میشه این مشکل را برطرف کرد که میل های خبر رسانی سایت انجمن وحتی فروشگاه به اسپم (SPAM) نره؟
مرسی :sad:
"هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم." هلن کلر
"هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم." هلن کلر
یاهو کلا زیاد به اینجور ایمیل ها حساس هست .
شما همه رو دستی از اسپم خارک کنید یعنی بگید که اسپم نیستند .
قاعدتا از این به بعد دیگه اسپم نمیشند .... 2-3 بار این کار رو بکنید یاهو فیلترهاش رو هماهنگ میکنه
یاهو کلا زیاد به اینجور ایمیل ها حساس هست .
شما همه رو دستی از اسپم خارک کنید یعنی بگید که اسپم نیستند .
قاعدتا از این به بعد دیگه اسپم نمیشند .... 2-3 بار این کار رو بکنید یاهو فیلترهاش رو هماهنگ میکنه
آقا این چه وضعیه بچه ی مردم را معتاد میکنید به انجمن بعدش پیغام مسقره ی "لطفا 2 ساعت دیگر مراجعه فرمایید را نشون میدین" :evil:
شوخی کردم :mrgreen:
فقط لطف کنید و هرچه سریعتر این مشکلا حل کنین.
ممنونم
با سلام
چرا ایمیل های خبرسازی دیگه به ایمیلم ارسال نمی شه؟
من این گزینه رو در تنظیمات فعال کردم اما پیام خصوصی و پاسخ پست هام به ایمیلم نمیاد.
قبلا می اومد(یک سال پیش) مشکل چیه؟ :question: :cry:
It's okay to pick your friends, but don't pick them to pieces- means give prize then criticism if it's a friend!
چون تعداد کاربرها زیادند اگر هر کاربر بخواد فقط 1 ایمیل روزانه دریافت کنه میشه 100 هزار ایمیل !!!! که دیگه سرور شدیدا به مشکل میخوره این امکان حذف شده و فقط برای کاربران فعال و همکاران مقدور هست.
از این بابت پوزش میخوام ولی فعلا چاره ای نیست. شما میتونید از RSS سایت در قسمت ایمیل هاتون استفاده کنید.
سلام
چرا جواب سوالات یا موضوعاتی که در آن من پاسخ دادم اگه پاسخ جدیدی داده بشه چرا برای من نمیاد در لینک دیدن پاسخهای جدید به ارسالها
لینک دیدن پاسخهای جدید به ارسالها من همیشه خالی مشکل کجاست
دیدگاه