اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گزارش مشکلات فنی سایت به مدیران

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : گزارش مشکلات فنی سایت به مدیران

با درود . . .
    نمیدونم این اشکال حساب میشه و یا درسته و من اشتباهی میبینم!
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=230.0
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=222.0

دوتا انجمن با نام سوالات طراحی داریم و موضوعات ارسال شده داخلش هم تقریبا محتوای یکسانی دارند.
    هر دو هم زیر گروه الکترونیک هستند.
    به نظر من اگر ادقام بشه بهتره(یکی نیست بگه تو چه کاره ای که نظر میدی!!! :biggrin

با سپاس
    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

سلام

وحید جان یکیش مربوط به مدارات دیجیتال هست و یکیش مربوط به مدارات آنالوگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامِد مٌهری
        سلام

وحید جان یکیش مربوط به مدارات دیجیتال هست و یکیش مربوط به مدارات آنالوگ
        بله
        حرف شما درسته.
        اما اگر یه سر برید داخلشون متوجه منظور من میشید.

با سپاس
        درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
        بدرود . . .

دیدگاه

ساختار یک سری از انجمن ها باید عض بشه
          من ب زودی یک نظر سنجی برای این موارد میذارم که بتونیم انجمن هارو یکم بروزتر کنیم

با پیشنهادتون موافقم
          I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام--امروز حدود ساعت 8 بعد الظهر ایا سایت توسط گروه v4-team هک شده بود؟چون در صفحه اصلی سایت مشخصات این گروه نوشته شده بود.
            در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط etgpsp
              با سلام--امروز حدود ساعت 8 بعد از ظهر ایا سایت توسط گروه v4-team هک شده بود؟چون در صفحه اصلی سایت مشخصات این گروه نوشته شده بود.
              ظاهرا همینطور بود
              ولی چه سرعت عملی در بازگردوندن سایت داشتین خوشم اومد!
              پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

این سرعت عمل واقعا احسنت داره . :applause:
                دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

سلام

چرا نمیشه pm ارسال کرد از طریق سایت؟ در هر حالتی این پیغام رو میده: یک و یا چند آدرس گیرنده پیدا نشد.
                  فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

شما اسم گیرنده رو دستی مینویسید؟ ما تو کیبرد فارسی چند نوع ی ک و .... داریم و این مشکل پیش میاد !
                    در پایین عکس هر کس چند گزینه هست که یکیش مربوط به ارسال PM هست. اون رو بزنید و پس از نوشتن متن ارسال کنید (تغییری در نام گیرنده ندید)
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                      یک مشکل جزئی!
                      در صفحه تشکر های ارسال شده اگر صفحه دوم یا سوم و الی آخر رو انتخاب کنم به صفحه دوم و سوم و الی آخر تشکر های دریافت شده میرم!
                      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                        شما اسم گیرنده رو دستی مینویسید؟ ما تو کیبرد فارسی چند نوع ی ک و .... داریم و این مشکل پیش میاد !
                        در پایین عکس هر کس چند گزینه هست که یکیش مربوط به ارسال PM هست. اون رو بزنید و پس از نوشتن متن ارسال کنید (تغییری در نام گیرنده ندید)
                        اصلا اسم رو نمینویسم از همین گزینه Pm که کنار نام کاربری هست استفاده میکنم و یا اینکه گزینه پاسخ به Pm رو برای ریپلای کردن استفاده میکنم.
                        فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

کس دیگه ای هم مشکل ایشون رو داره؟
                          من تاحال همچین مشکلی نداشتم و نشنیدم ..... باید نمونه پیدا کنم بررسی کنم
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
                            سلام
                            یک مشکل جزئی!
                            در صفحه تشکر های ارسال شده اگر صفحه دوم یا سوم و الی آخر رو انتخاب کنم به صفحه دوم و سوم و الی آخر تشکر های دریافت شده میرم!
                            پس مشکل من چی؟!!! :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
                              پس مشکل من چی؟!!! :mrgreen:
                              والا این ماژول تشکر رو قبلا گفته بودم که فعلا پدیت نشده
                              اونقدر مشکلات غیر مترقبه پیش میاد که هنوز فرصت نکردم رو پدیت انجمن کار کنم. انشالا پدیت بشه درست میشه
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (فرشته)
                                سلام

چرا نمیشه pm ارسال کرد از طریق سایت؟ در هر حالتی این پیغام رو میده: یک و یا چند آدرس گیرنده پیدا نشد.
                                نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                                کس دیگه ای هم مشکل ایشون رو داره؟
                                من تاحال همچین مشکلی نداشتم و نشنیدم ..... باید نمونه پیدا کنم بررسی کنم
                                با درود . . .
                                بله برای من هم چندین بار اتفاق افتاده.
                                مخصوصا زمان ارسال pm به مسئولین خیلی دردسرساز میشه. منتها من متن pm رو کپی میکنم و یه بار دیگه میام از طریق پروفایل شخص مورد نظر و از طریق ارسال پیغام خصوصی میرم جلو و همونجا paste میکنم
                                الان چند وقتیه دیگه مشکلی نداره.

بدرود . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X