اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

ما بین روند افزایش قطعه و یا افزایش ماژول گیر کردیم !
    افزایش هردوهم سرمایه فوق العاده زیادی میطلبه و سرعت کم میشه.
    فعلا مدتی روی افزایش تنوع قطعه تمرکز خواهیم کرد
    I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام
      جناب بلورچیان تو انجمن هم اگه سر بگذارید متوجه میشید که چه نوع قطعاتی خواهان بیشتری داره.مخصوصا در قسمتهای مدارات صوتی و سویچینگ قطعاتی پرکاربرد هست که شما ندارید.منم چون تنوع قطعاتتون خیلی کمه از eca خرید نمیکنم چون به قول دوستمون اگه یک قطعه را هم لنگ باشه مجبوریم از یکی بخریم که همه قطعات مورد نیاز را داشته باشه.
      الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

آقای بلورچیان
        به نظرم افزایش قطعات بهتره
        چون خیلی قطعات کم هست
        از هر کی بپرسید مطمِنا میگه افزایش قطعه
        اصلا یه چیزی با قطعه میشه ماژول ساخت و لی خود ماژول رو نمیشه قطعه کرد
        مگر قطعه اوراقی!!!!
        در ضمن خیلی از حرفه ها و متوسط ها ماژول نمیخرن که قطعش رو با کیفیت خوب میخرن هر جوری که دلشون مخواد درست میکنن

اصلا بیایید و نظر سنجی کنید
        جدیدترین ویرایش توسط mohamadrezaa; ۱۷:۵۳ ۱۳۹۵/۰۶/۰۳.
        از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
        --------------------------------------------------------
        تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
        --------------------------------------------------------
        اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

ولی چیزی که من حس میکنم اینه که بیشتر دوستان ماژول دوست دارن برا همینم هست فروشگاهی مثل آفتاب رایانه رو خیلی بروز میبینن در صورتی که خرید و آوردن تعداد کمی از هر ماژول کار سختی نیست واقعا . کار قطعات خیلی سختتتر و پیچیده تر و سرمایه خوابی بیشتری داره
          واقعا فکر میکنید قطعا نیاز بیشتری بهش هست ؟
          اگر بله که شروع کنیم
          I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
            جناب بلورچیان اگه یه قسمتی به فروشگاه اضافه کنید به نام قطعات ناموجود(اما باید طوری باشه که هر قطعه ای که تو بازار ایران موجود هست تو لیست باشه) بدین صورت علاوه بر پرداخت هزینه قطعه هزینه برای تهیه و اماده سازی قطعات دریافت کنید و یه مدت زمان هم برای اماده سازی تایین کنید . فکر کنم خیلی بهتر بشه
            سقراط : دانش من بدانجایی رسید که فهمیدم هیچ نمیدانم.

دیدگاه

سلام
              جناب بلورچیان
              البته این نظر شخصی بنده هست .
              به نظرم اگر تو تهران که الان دفتر دارید فروش قطعه هم داشتید خیلی خوب می شد. امیدوارم روزی بتونین تو تهران هم فروش قطعات داشته باشید
              سپاس

دیدگاه

با سلام

لطفا برای پروگرارم ها J link چاره بی اندشید،دیروز پروگرام j link اینجانب،اطلاعاتش پاک شد! و طبق آموزش ها سایت،دوباره فریم وار رو اپلود کردم،اما اکنون با اخطار معروف clone و .. روبرو میشوم ..
                با سایت تماس گرفتم،گفتن باید بفرستید،انجا تا فایل اصلی از دوباره اپلود شود.! (پس آموزش ها خود سایت مگر معتبر نبود؟! و باید از دوباره هزینه ارسال و .. انجام داد؟!)
                باتشکر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SINASET نمایش پست ها
                  با سلام

لطفا برای پروگرارم ها J link چاره بی اندشید،دیروز پروگرام j link اینجانب،اطلاعاتش پاک شد! و طبق آموزش ها سایت،دوباره فریم وار رو اپلود کردم،اما اکنون با اخطار معروف clone و .. روبرو میشوم ..
                  با سایت تماس گرفتم،گفتن باید بفرستید،انجا تا فایل اصلی از دوباره اپلود شود.! (پس آموزش ها خود سایت مگر معتبر نبود؟! و باید از دوباره هزینه ارسال و .. انجام داد؟!)
                  باتشکر.
                  ما آموزشی برای آپدیت ندادیم
                  آموزش های موجود از طرف فروگاه ECA نیستند و متفرقه هستند.
                  با پشتیبانی تماس بگیرید ولی ...... این هفته خبرهای خوشی برای جیلینک دارم
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
                    ولی چیزی که من حس میکنم اینه که بیشتر دوستان ماژول دوست دارن برا همینم هست فروشگاهی مثل آفتاب رایانه رو خیلی بروز میبینن در صورتی که خرید و آوردن تعداد کمی از هر ماژول کار سختی نیست واقعا . کار قطعات خیلی سختتتر و پیچیده تر و سرمایه خوابی بیشتری داره
                    واقعا فکر میکنید قطعا نیاز بیشتری بهش هست ؟
                    اگر بله که شروع کنیم
                    بعضی چیزا مازولشون بهتره. کمتر اذیت داره استفاده ازشون. مثل نمایشگر ها که بچه ها باهاشون مشکل دارند. بخاطر لحیم کاری کانکتورشون. بعضی چیزا مثل IC ها هم بهتره خودشون باشن. مثلا ماژول های NE555 واقعا وارد کردنشون اصلا اهمیتی نداره. من همین IC رو گیر میارم و یه برد تبدیل میگیرم با توجه به پکیج IC (اگه DIP هم که نیازی نداره)و خدا هم که داده خازن و دیگر قطعات لازم برای راه اندازیش! بعضی قطعات هم که واقعا انگار درست انتخاب نشدن. مثلا ترانزیستور ها. میشه یه رنج خوب BJT و MOSFET وارد کرد که کلی از رنج ها رو ساپورت میکنه و پیشرفته هم هستند. همین الان ممکنه تعداد زیادی از ترانزیستور ها با بقیه شون یه بازدهی داشته باشه. یا Op-Amp ها. یه چندتایی ازشون که قدیمی هستند و بیس بعضی کار ها وارد کردنشون خوبه ولی الان Op-Amp هایی ساخته شده اند که خیلی عالی هستند و بعضی هاشون واقعا ارزون هستند. چیزی که من میبینم بچه ها ازش رنج می برند اینها هستند. یعنی توی بازار ایران یه Op-Amp های قدیمی گیر میاد که آدم خندش میگیره. من حدود 2 سال پیش وقتی آفتاب رایانه این برد رو وارد کرد فهمیدم که این بهترین برد FPGA هستش(تعداد نظرات رو ببینین):

توی همین تاپیک فکر کنم بودش. اگه بگردین پیداش میکنین. الان این برد بیشترین فروش رو داشته. الان میگم برد MOJO هم می تونه آینده خوبی داشته باشه. محصولات LATTICE هم می تونه خوب باشه. دارن خوب کار میکنن. بعضی بردها هم هستند که با وجود پکیج IC شون بازم اگه وارد بشن ارزون هستند و ارزش دارند. مثل:

خرید ماژول LM2596 تغذیه دی سی DC-DC مبدل تبدیل کننده رگولاتور DC به DC باک BUCK کاهنده ولتاژ 30 ولت جریان 3 آمپر دیتاشیت مشخصات فنی با قیمت مناسب فروشگاه ECA

ولی مثلا این چیه آخه:

با یه برنامه ریزی درست میشه پول رو خیلی قشنگ خرج کرد و تقریبا همه رنج نیازات رو برطرف کرد.

دیدگاه

سایت فروشگاه نیاز به رسیدگی داره
                      بهتره واقع بین باشیم - سایت آفتابرایانه واقعا فعال و زنده هستش و بسیار بهش توجه میکنن و این باعث دلگرمی خریدارها میشه
                      درسته که فقط ماژول کار میکنن ولی وقتی صفحه هر محصول رو باز میکنی کلی نظر دادن و به همه اجازه بحث و انتقادداده شده و شبهات به روشنی پاسخ داده میشه - اونم در کمترین زمان ممکن !!! (واقعا سرعت پاسخگویی شون خیلی بالاست)
                      ولی فروشگاه ECA خیلی به ندرت درباره محصولی نظر داده شده و همون چنتا هم واسه چندین سال پیشه
                      تازه اینکه ECA در این باره خیلی سلیقه ای برخورد میکنه و با ویرایش و تاخیر خیلی زیاد (یکی از نظرات من پای یه محصول نزدیک دو ماه بعد قرار گرفت !!)
                      If the wind will not serve, take to the oars

دیدگاه

در تکمیل فرمایشات دوستان باید بگم آفتاب رایانه واقعا داره انرژی میگذاره .من شب قطعه ازش خریدم تو سایتش دیدم فردا صبح ساعت 7:15 قطعه را واسه پست ارسال کرده! و فرداش رسید اصفهان.به نظرات کاربران هم سریعا پاسخ میده و هم ارزش قائله و واقعا از نظرات و پیشنهادات و انتقادات استفاده میکنه.
                        خب هرکسی اینجوری کار کنه موفق تره.
                        الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
                          ما آموزشی برای آپدیت ندادیم
                          آموزش های موجود از طرف فروگاه ECA نیستند و متفرقه هستند.
                          با پشتیبانی تماس بگیرید ولی ...... این هفته خبرهای خوشی برای جیلینک دارم
                          سلام بر شما
                          بله پشتبانی خبر خوب رو گفتن.
                          مشکلی از اون بابت نیست،به کمک یکی از تاپیک انجمن(پست های آقا ماهان رفیعی) مشکل برطرف شد. و پروگرام فعلا خدا شکر مشکلش برطرف شده است.

اما بهتر است،چاره ای برای از بین رفتن حافظه فلش و بهم ریختگی پروگرامرم شود.
                          باتشکر از پاسخ گویی شما.

دیدگاه

لطفا کیفیت محصولات را افزایش بدهید.

خیلی موارد هست که نمیشه اینجا بیان کرد.

فقط به یک مورد کوچک اشاره کنم که من همین امروز سون سگمنت 3 تایی مولتی پلکس قرمز رنگ را از شما خردیم و تست کردم ، نور سون سگمنت بسیار بسیار کم و اصلا قابل استفاده نبود.

( البته محض اطلاع با توجه به سابقه کاری من ، لطفا نگویید که در راه اندازی و برنامه نویسی مشکل داشته ام ، چون همون سخت افزار و برنامه را با یک سون سگمنت دیگر تست کردیم ، نور آن بسیار عالی و درخشان بود.)

با تشکر

دیدگاه

سلام
                              ولتاژ هردو یکی هستند؟
                              همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

من منکر پیشرفت آفتاب رایانه در حوزه فعالیت خودش نیستم به هرحال نقاط قوتی هم داره ولی یک سوال دارم
                                اگر فروشگاهی روزانه بالای 100 سفارش داشته باشه و بالای 4000 قلم کالا ازش خرید بشه میتونه شب صفارش داشته باشه و صبح ساعت 7 ارسال کنه؟ بدون هیچ شکی خیر شدنی نیست .
                                تعداد اقلام فروشگاه و سفارشات خیلی هست وما هم 24 ساعته ارسال میکنیم و نسبتا با استاندارد های جهانی فروشگاه های ایترنتی همخوانی داریم (این مورد کاملا قابل دفاع هست)

ولی درمورد نظرات که میفرماییید بعضیشون قبول میشند وبعضیشون خیر. ما نظرات رو قبول میکنیم و تاکید میکنم نظرات ! مثلا عباراتی مثل برنامه کار نمیکنه راهنمایی کید یا وقتی ب فلان چیز زدن مشکل ساز شد یا اینکه کی موجود میشه زود بیارید رو تایید نمیکنیم چون اینا نظر نیستن. سلیقه تایید به سیاست کاری و کلاس کاری فروشگاه برمیگرده شما آیا تو سایت های فروگاهی خاری میرید همچین نظراتی میبینید؟ خیر ! (تاکید میکنم سایت فروشگاهی نه سایت های آموزشی دارای فروش) پس وقتی الگوی ما الگوی مناسبی هست ایراد بزرگی به حساب نمیاد فقط با بعضی سلایق سازگار نیست.

در مورد نورسگمنت ها تقریبا دیگه پارت نامبر هم گذاشتیم از روشنشون هم عکس گذاشتیم. مواردی که خریداران راضی نباشند تجدید موجودی نمیشه ولی این رو بدونید که بعضی رنگ ها متناسب با قیمتشون رنگ های کم و زیاد بالایی دارند و طیف نور خاصی بعضا لازم هست. مثلا سگمنت 4 تایی زرد پرنور شاید حدود 3-4 تومن قیمتش باشه و معیارهای انتخابی تولیدکننده ها با معیارهای استفاده کننده های تکی فرق داره و ما هر دو بخش رو پوشش میدیم

متشکرم
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X