اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اعتراض به یکی از قوانین سایت-لطفا همه بخونن و نظر بدن-

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اعتراض به یکی از قوانین سایت-لطفا همه بخونن و نظر بدن-

دوستان ..... لطفا هدف مشخص بشه بعد روش بحث کنید.
    من بالاخره نفهمیدم میخوایم چت کنیم ...تاپیک استانی بزنیم ..... قرار ملاقات بزاریم ....
    خوب بحث تو بحث اومده کلا موضوع عوض شده ... لطفا یکی یکی
    I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
      ببخشید بنده وقت نکردم تمام این قسمت رو بخونم ولی اونجا که گفته شده بود (استانی ) بد نیست ادم دوستهای همشهری رو پیدا کنه ولی یجوری عملیش کنید دچار حزب و دسته بندی (... ازین حرفها) نشیم

دیدگاه

اقای بلورچیان درست میگن.عنوان تاپیک یه چیز دیگه هست.
        خلاصه اگه در مورد تشکیل گروه ها و تشکل های استانی و سازماندهی و سایر جزئیات eca موافقید که در تاپیک های عمومی بحث بشه که ما در خدمتیم. ولی اگه صلاح میدونید در انجمن مدیریتی بررسیش کنید ما هم دعاتون میکنیم که به نتیجه خوب برسید.

دیدگاه

سلام

به نظر من ایده ی جالبیه فقط باید درست برنامه یزی و مدیریت بشه

من میگم اگه امکانات چت تو خود سایت راه اندازی بشه خیلی جالب خواهد بود :rolleyes:

من زیاد از برنامه نویسی نت سر درنمارم اما فکر کنم عملی باشه که یک صفحه برای چت کردن کاربران به صورت نوشتاری بوجود بیاد (البته آنلاین)

میشه یه نظر سنجی راه انداخت و از بچه ها پرسید که مایلند اینکار انجام بشه؟

تازه هرکس هم وقت نداشت یا دلش نخواست مجبور نیست آنلاین بشه
          ِِDie for Life, Not Live to Die
          Freedom Fighter
          " ناخود گاه، هریک از ما ، از نامیرائی خود یقین دارد " . فروید

دیدگاه

به نظر من اگر قراره که چت کردنی باشه ، بهترین گزینه همون یاهو ! کنترل کردنش راحتتره ! دستمونه که کیا تو هستند و کیا قراره که باشند ! سیستم کنفرانس یاهو لنگه نداره !
            اگر همه از اینترنت پرسرعت استفاده بکنند خیلی راحت میشه از voice استفاد ه کرد و ....
            اگر توی خود سایت این اتاق چت درست بشه ، اصلا امکانات یاهو رو نداره هیچ ، کلی هم پهنای باند میگیره هیچ ، شلم شوربایی میشه که بیا و ببین !

دیدگاه

سلام

به نظر من میشه یکی دو بار آزمایشی این کار را توی یاهو انجام بدیم ، اگه خوب بود که ادامه دار بشه. یاهو که هزینه ای نداره ، سنگ مفت و گنجشک هم مفت...

سوالی که الان پیش می آد ، اینه که چه ساعتی برای این کار مناسب تره؟ شب ؟ روز؟ اصلا چه روزی؟ جمعه؟ وسط هفته؟

البته من معتقدم که :

اولا نیازی به این جلسات نیست ، مثلا جلسه بذاریم و همگی آن بشیم که چی ؟ در مورد چه موضوعی بحث کنیم؟ دوستانی که پیشنهاد جلسات آن لاین را دادند ، آیا بهتر نیست اول هدف و موضوع جلسه را مشخص کنند؟ آنلاین بشیم و سلام و احوال پرسی کنیم؟

دوما من فکر نکنم زیاد از این کار استقبال بشه. همین الان اگر بشمارید ، می بینید تعداد کاربران فعال شاید 30 نفر نباشه . حالا از این تعداد چند نفرشون می تونند در جلسات شرکت کنند ، الله اعلم...

سوما این جلسات قراره توی گروه الکترونیک برگزار بشه ، توی گروه قدرت ، مخابرات یا کنترل؟ دعوا نشه ؟ :angry:

--------------

در مورد تاپیک ها و صفحه های استانی هم ، حرف یکی از دوستان منطقی به نظر می رسه و اون این که eca نباید تبدیل به انجمن د.و.س.ت.ی.ا.ب.ی بشه. دوست دارید وقتی می زنید www.eca.ir ببینید سایت فیلتر شده ؟ :cry2:

از چارلی چاپلین پرسیدند خوشبخنی چیست ؟
              گفت : فاصله این بد بختی تا بد بختی دیگر !

دیدگاه

سلام.
                1. پوزش از دوستان که اینقدر دیر در بحث شرکت میکنم، مسافرت بودم.
                2. تشکر از تمامی دوستانی که در بحث شرکت کردن و نظراتشون رو گفتن.
                ---
                چند تا نکته هست که باید در نظر بگیریم.

1. فلسفه انجمن ما اینه که یه انجمن مجازی هست و خدمات رو در این قالب ارائه کرده به این معنی که اگه شما در یک شهر دو افتاده هم باشید به کلی متخصص در هر ساعتی از شبانه روز دسترسی دارید و میتونید پرسش و پاسخ علمی داشته باشید.

2. بار علمی ای که الان سایت داره رو فقط متخصصین آنلاین سایت نمیسازن بلکه پرسش و پاسخ هایی که ثبت شده هم مطالب بسیار مفید و کاربردی دارن و یه دیتابیس بزرگ و متنوع از سوال و جواب های علمیه که به صورت 24 ساعته در دسترسه.

3. در چشم انداز سایت توسعه امور آموزشی و صنعتی دیده شده، به این معنی که آموزشکده هایی داشته باشیم و یا سایت یه شرکت برای خودش داشته باشه و ... که نیازمند حضور عینی ( و نه مجازی) دوستان در کنار هم هست.
                ---
                با در نظر گرفتن موارد بالا میشه اینطوری نتیجه گیری کرد:

قرار چت آنلاین در سایت یا یاهو برای همشهری ها یا به صورت انفرادی
                این مورد کمکی به اهداف سایت نمیکنه، فقط یه کمکی هست به شخص سوال کننده، یه زحمت مضاعفیه برای پاسخ دهنده و یه نقصان برای انجمن(در واقع کاربران آینده سایت) محسوب میشه، و چون باید روند طوری باشه که هر سه قشر رفاه داشته باشن این مورد کار آمد نیست. اگه هم همشهری ها بخوان این کار رو بکنن تجربه ثابت کرده جمع بیشتر از 4 نفر در محیط مجازی قابل کنترل نیست و جلسه بعد از نوبت اول دیگه برگزار نخواهد شد.

ایجاد بخش هایی برای دوستان همشهری که بتونن همدیگه رو ببینن و صمیمیت بیشتری بینشون ایجاد بشه و ...
                این ایده رو میشه از دو دیدگاه بهش نگاه کرد. اول اینکه سایت میتونه دسته بندی هایی داشته باشه و بین این دسته ها رقابت ایجاد بشه تا سایت پیشرفت کنه، این کار میتونه برای مورد 3 که در بالا مطرح کردم مفید باشه، این کار میتونه تعهد اعضا رو به سایت افزایش بده یعنی اگه کسی وارد تیم سایت شد و مسئولیتی رو پذیرفت چون حضوری هم این تعهد رو پذیرفته احساس مسئولیت بیشتری میکنه و ... .
                ولی اینکار میتونه عواقب خطرناکی هم داشته باشه، اول اینکه همونطوری که دوستان گفتن بحث قوم و قبیله بیاد وسط و که ما اینطوری و ما اونطوری و ... بعد از مدت کوتاهی بدون شک باعث دلسردی اعضا و نابودی سایت خواهد شد. مشکلات دیگه اینکه ما الان برای حضور اعضا در خود سایت مشکل داریم منظورم اعضای متخصص هست که میتونن پاسخگو باشن چطوری این اعضا رو ماهی یک بار یا دو ماهی یک بار دور هم جمع کنیم؟ به فرض اینکه بتونیم این کار رو هم بکنیم به قول دوست عزیزم H_A_M_E_D جان فقط برای ملاقات های تفریحی میشه اینکار رو کرد و این گردهمایی ها بار علمی نخواهد داشت.
                نتیجه اینکه این جلسات (تفریحی) میتونه با هدف آشنایی و صمیمیت بیشتر اعضا و نه برای بحث و تبادل نظر علمی و برگزار بشه به شرطی که بشه تدبیری اندیشید که خواسته یا نخواسته بحث های قومی قبیله ای مطرح نشه و ... .
                ولی مطلبی که الان باید همه در نظر بگیریم اینه که در حال حاضر ما برای اداره محیط مجازی انجمن دچار کمبود نیرو و وقت شدیم و از نظر تیم اداره سایت، محیط مجازی فروم روی روال قرار نگرفته و نیاز به فعالیت بیشتری داره، حالا اگه این وسط بحث حضور فیزیکی اعضا و مشکلات و ... رو هم مطرح کنیم، به جای اینکه مشکل گشا باشه خودش میشه یه دغدغه فکری و یه مشکل،
                بهمین دلیل بهتره فعلا این بحث رو همینجا رها کنیم و روی کارایی بیشتر محیط مجازیی تمرکز کنیم بعد قدم های بعدی رو برداریم.
                شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
                هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
                چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

منم با کل سخنان آقای نحوی موافقم...

چیزی که برای من جالبه اینه که آقا یا خانم بهشت آیین که موضوع اعتراض به قوانین سایت را مطرح کردند ، خودشون از روز اول تا الان هیچ نظری نداده اند و موافقت یا مخالفت خودشون را اعلام نکرده اند.

اینکه آیا صحبت های دوستان و درد و دل های مدیران سایت ایشون را قانع کرده یا نه ، هنوز مشخص نیست...
                  از چارلی چاپلین پرسیدند خوشبخنی چیست ؟
                  گفت : فاصله این بد بختی تا بد بختی دیگر !

دیدگاه

من تماما این بحثو دنبال می کردم خب من این بحثو شروع کردم چون یه کم از جو حاکم بر فروم دلگیر بودم، :redface:
                    به نظرم اون صمیمیتی که می تونه باشه نیست،
                    من خودم آدمی نیستم که اهل قرارهای حضوری یا حتی آنلاین غیرعلمی باشم، هرچند باش مخالف هم نیستم ولی خودم شرکت نمی کنم...

منظور من فقط مباحثات علمی بود که می تونه در خارج از چارچوب تعیین شده ی فروم اما درواقع تحت پوشش تیم فروم به صورت برنامه ریزی شده و مدیریت شده انجام بشه منتها عده ای باهاش مخالفت می کنند که به نظرم دلایلشون قانع کننده نیست، :question:
                    و این که اگه کسی خواست بیرون از فروم (مثلا توی یاهو) از یکی از مسئولین سایت سوال علمی داشته باشه این مخالف قوانین سایت نباشه(یعنی اگه خود شخص وقتشو داشته باشه و تمایل داشته باشه بتونه پاسخ سوالات کاربران رو بده که من شنیده بودم این مخالف قانونه!! حالا بعضی ها می گن ممنوعیتی نداره!) :question:

دیگه اینکه مدام از کمبود نیروی کمکی برای مدیریت این سایت عظیم صحبت میشه درحالیکه بنده چندین بار در جاهای مختلف و با اشخاص مختلف صحبت کردم (هرچند می دونم نسبت به مسئولین محترم این سایت که استاد ما هستن خیلی کوچیکم) اما شاید در حد خودم بتونم یه کاری هرچند کوچیک انجام بدم اعلام آمادگی کردم ولی ...؟؟!!

اما علت اینکه دیگه در بحث شرکت نکردم این بود که با حضور بزرگانی که اینجا نظراتشونو گفتن من خودم رو کوچکتر از اون دیدم که دیگه بخوام نظری داشته باشم...وهمین که به چنین بحثی اینقدر توجه شده خیلی خوشحالم و تصمیم گیری رو به عهده ی صاحب نظران گذاشتم...
                    It's okay to pick your friends, but don't pick them to pieces- means give prize then criticism if it's a friend!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط beheshtaein
                      دیگه اینکه مدام از کمبود نیروی کمکی برای مدیریت این سایت عظیم صحبت میشه درحالیکه بنده چندین بار در جاهای مختلف و با اشخاص مختلف صحبت کردم (هرچند می دونم نسبت به مسئولین محترم این سایت که استاد ما هستن خیلی کوچیکم) اما شاید در حد خودم بتونم یه کاری هرچند کوچیک انجام بدم اعلام آمادگی کردم ولی ...؟؟!!
                      سلام. خوبی دوست عزیز؟
                      دوست عزیز اکثر کاربران این سایت دوست دارن به سایت کمک کنن، من و بقیه دوستان هم یه زمانی کاربر بودیم الان این مسئولیت رو داریم ولی بحث اینجاست که آیا شرایط رو میدونن و میخوان همکاری کنن؟ آیا توانایی همکاری رو دارن؟ اگه دوستان اومدن یه کارایی بهشون سپرده شد بعد نتونستن ادامه بدن و برنامه ریزی انجمن رو دچار مشکل کردن، چه کسی پاسخگو هست؟
                      انجمن یه روال مشخص برای دعوت برای همکاری داره، دوستانی که به عنوان کاربر، فعالیت مناسب در فروم داشته باشن، گزینه های اول برای همکاری با تیم اداره سایت هستن، دلیلش هم اینه که این افراد اولین شرط یعنی فرصت کافی برای همکاری با سایت رو دارن، و ....
                      با سپاس
                      شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
                      هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
                      چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

من کوچکتر از این هستم که بخواهم نظری درمورد این موضوع بدم چون تازه واردم ولی توی این مدت کمی که عضو هستم استفاده های زیادی از این سایت کردم .به نظر منم این کار عملی نیست و احتمالش زیاده که وارد حاشیه بشه و به قول یکی از دوستان کنترل دنیای مجازی کار راحتی نیست از طرفی خود من چیزای زیادی از سوال و جوابهای بقیه دوستان یاد گرفتم و ممکن نتونم توی هیچکدوم از قرارهای انلاین شرکت کنم پس خیلی چیزها را از دست میدم

دیدگاه

سلام
                          به نظر من اتاق چت تو یاهو خوبه
                          در مورد استانی بودن بهتر درست نشه چون بعضی ها بخاطر اینکه دیگری مال استان خاصیه جواب نمیده

دیدگاه

با سلام
                            به جای چت روم یاهو و چیزآ‌های مشابه، میآ‌شه از IRC هم استفاده کرد. با مزگی خودش رو داره الان مثلاً من اینجا هستم irc://irc.freenode.com/#eca اگر کسی کلاینت IRC رو داره اینجا سر بزنه.
                            اینه هم توضیحی درباره اینکه IRC چی هست: http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_Relay_Chat
                            اگر از فایرفاکس استفاده میآ‌کنید میآ‌توانید از chatzilla استفاده کنید که یک پلاگینه
                            من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط manian
                              با سلام
                              به جای چت روم یاهو و چیزآ‌های مشابه، میآ‌شه از IRC هم استفاده کرد. با مزگی خودش رو داره الان مثلاً من اینجا هستم irc://irc.freenode.com/#eca اگر کسی کلاینت IRC رو داره اینجا سر بزنه.
                              اومدم ، نبودی :biggrin:
                              چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رستمی

اومدم ، نبودی :biggrin:
                                با سلام
                                اون موقع بودم :rolleyes:! بعد برق رفت !
                                اگه بچهآ‌ها عادت کنن مرتب بیایند سرحال میآ‌شه!
                                من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X