قسمت نظرات دیجی کالا.انصافا دیگه دیجی کالا خراب کرده و هیچ نظارتی روی کالا های ارسالی نداره از یه طرفم قیمتاش خیلی بیشتر از بازاره و قسمت شگفت انگیزش که کالا رو با ۹۰ درصد دخفیف هم گذاشته با همون تخفیف بازم از بازار گرونتره خخخخ.
تو قسمت نظرات بخش ماژول ها بود که دنبال مازول شارژ باتری لیتیومی بودم دیدم یکی نوشته سایت eca هم قیمتش هم تنوع اش خیلی بیشتره و منم یه سرچ کردم اومدم و خری مو انحام دادمو به شدت هم راضی هستن از خریدم
#اعتراف: چون باید می رفتم پیش یک بنده خدایی چارسال شاگردی میکردم آیا چیزی یاد میداید و یاد میگرفتم و بکار می می اومد یا نمی اومد وقت هدر می رفت یا نمی رفت با شک تردید همراه می شد گفتم از خودم شروع می کنم تا به خودم ختم شود
چون بخشی از سورس (سرچشمه) اطلاعات حوزه برق و الکترونیک اینجاست مجبوراٌ با سایت آشنا شدم
خواهان دست یابی به گنج مادی و معنوی بودم مجبوراً با سایت آشنا شدم
خواهان برآورده کردن افق ها و چشم اندازها و پس زمینه های ذهنی و کاری رو زندگی بودم مجبوراً با سایت آشنا شدم
مسائل مدرسه و درس و دانشگاه قطره ای از دریای آگاهی و سورس اطلاعات این حوزه بود مجبوراً با سایت آشنا شدم
جدیدترین ویرایش توسط electronium; ۱۲:۱۰ ۱۴۰۲/۰۴/۱۱.
من کلا از سه تا سایت خرید میکنم. ایران میکرو، ECA و کافه ربات. ایران میکرو و ECA توسط بزرگترها که الکترونیک کار میکردن بهم پیشنهاد شد. کافه ربات هم توسط هم سن و سالهای خودم بهم پیشنهاد شد. چیزی که ECA داره اعتبار و اعتمادی هست که از قدیم تا الآن ساخته.
سایت منو پینگ کرد اومدم ببینم چیه از اتفاق یه ربطی داریم فقط علمی؛ برام جالب بود که زیرخاکی جُستم بعد دیدم نه فقط فرومِ خالی(تنها) نیست و البته اینجا اسپمر هم میاد دلال هم میاد دانش آموز هم میاد مهندس هم میاد headای هم گاهی میاد منطقه مستقل آزادیه الی ماشاا... برای دینی که داره گاهی میام پینگش میکنم ببینم چه خبره؛ کاش تاپیکها امکان انتخاب بهترین جواب رو داشت یا اینکه متوجه بشیم بالاخره مشکل طرح شده حل شده یا نه سرکاریم صفحهها رو به امید جواب ورق نزنیم؛
دیدگاه