اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چه بر نامه ای ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چه بر نامه ای ؟

وقتی دانلودو می زنم اول پنجره ادوب اکروبات باز میشه وقتی می زنم ذخیره پنجره مای پیکچر باز میشه به صورت یه فایل مدیا پلیر ذخیره میشه که قابل خوندن نیست :cry2: به نظرتون از چه بر نامه ای استفاده کنم؟ :sad:

پاسخ : چه بر نامه ای ؟

چی میخواین ذخیره کنید؟ لینکی چیزی بدین
    I ❤️ ECA

دیدگاه

فایلی رو که میخواید دانلود کنید پسوندش چیه؟ PDF اه؟ باز شدن پنجره My Pictures به خاطر اینه که آدرس پیش فرض شما برای ذخیره کردن فایل هاتون اونجاست. وقتی میخواید فایلو ذخیره کنید تو کادری که باز میشه،منوی کشویی رو که کنارش نوشته Save in باز کنید.از طریق اون میتونید محل ذخیره کردن فایلو مشخص کنید.
      در مورد ذخیره شدن با پسوند مدیا پلیر،تو همون کادر ذخیره سازی میتونید با پسوندهای دیگه ذخیره کنید(از طریق منوی کشویی که کنارش نوشته Save as type
      اگه با اینا مشکلتون حل نشه یا اون فایلی که دارید دانلود میکنید برای باز شدنش نیاز به برنامه خاصی هست یا فایلش مشکل داره.در هر صورت همونطور که امیر گفت اگه لینکشو بزارید بهتره. :agree:
      موفق باشید.
      Never regard study as a duty,but as a enviable opportunity to learn to know the liberating influence of beauty in the realm of the spirit for your own personal joy and to the profit of the community to which your later work belongs
      Albert Einstein

دیدگاه

با سلام از همه کسانی که منو راهنمایی کردن خیلی متشکرم مشکلم بر طرف شد حالا می تونم با خیال راحت از اطلاعات استفاه کنم و چیزای کمی که بلدم رو هم وارد کنم :applause: :wow:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X