اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاپیک ویژه تشکرات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تاپیک ویژه تشکرات

من چقدر بد بختم بخدا :cry2: :cry2: هیچ کس برای حرفم تره هم خرد نمی کنه!!!!!چرا؟؟ واقعا چرا؟؟؟
    شاید بخواطر سنم خوب نمی دونم...

دیدگاه

در این انجمن اافراد بسیار باتجربه و بسیار خیرخواهی وجود دارند و کاملا بی دریغ آموزش میدن و کارای ملت رو دیباگ میکنن- از همشون ممنونم
      در این میان یک تشکر ویژه دارم از زحمات مهندس جبرائیلی و مهندس کی نژاد
      البته اولیای این سایت هم بسیار زحمت میکشن و دستشون درد نکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sheperd
        من چقدر بد بختم بخدا :cry2: :cry2: هیچ کس برای حرفم تره هم خرد نمی کنه!!!!!چرا؟؟ واقعا چرا؟؟؟
        سلام بر شما
        ناراحت اینجور چیزیا نشید...(مربوط به جامعه ما میشه) و زیاد هم مربوط به سن و سال نمیشه!.کارهای علمیتون رو در انجمن انجام بدید و بعد زود خارج بشید.
        موفق باشید.
        @};-

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sheperd
          منظور؟؟؟؟دستور دادید یا پیشنهاد؟؟؟؟؟اگر پیشنهاد بوده که خوب حتما مورد قبول نبوده که اجرا بشه اگر دستور بوده که.... !!!!

اتفاقا یکی از انتقادهای جدی که به این سایت وارده اینه که چرا کاربری که در حال حاضر فعال نیست عنوان فعال داره .حالا در قدیم که درست اجرا شده شما شاکی هستید؟؟؟!!! اون کار درست بوده نه وضعیت فعلی(آخرین پست ایشون مال یک ماه پیشه این یعنی فعال!!!)

از طرفی ایشون جز مدیران خوب سایت در زیر گروه نورپردازی هستند.
          کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
          ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad-h
            منظور؟؟؟؟دستور دادید یا پیشنهاد؟؟؟؟؟اگر پیشنهاد بوده که خوب حتما مورد قبول نبوده که اجرا بشه اگر دستور بوده که.... !!!!

اتفاقا یکی از انتقادهای جدی که به این سایت وارده اینه که چرا کاربری که در حال حاضر فعال نیست عنوان فعال داره .حالا در قدیم که درست اجرا شده شما شاکی هستید؟؟؟!!! اون کار درست بوده نه وضعیت فعلی(آخرین پست ایشون مال یک ماه پیشه این یعنی فعال!!!)

از طرفی ایشون جز مدیران خوب سایت در زیر گروه نورپردازی هستند.
            دستور؟؟پیشنهاد ؟؟؟ قصد جسارت نداشتم دارم درد دل میکنم، دارم میگم هیچکی توی این تاپیک حتی یه بارم روی تشکر کلیک نکرده .
            دارم میگم وقتی :
            نوشته اصلی توسط sheperd
            یک فکر میکنم ایشون فعال بودند بعد از سطحشون کم شد
            دو اگر هم نبودند واثعا به نظر شما حق شون نیست؟؟حضور در مجله نویز این همه مطلب در همه جا و....
            این حرفو میزنم کسی توجه نمی کنه .
            دارم میگم هر کی سنم رو فهمیده کوچکترین ارزشی برام قاءل نیست
            دارم میگم وقتی میرم قطعه بخرم مثلا دنیال اس ام دی یا میکرو کنترلر یا قطعات کواد کوپتر هستم فروشنده فکر میکنه داره با بقال سر کوچشون حرف میزنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sheperd
              دستور؟؟پیشنهاد ؟؟؟ قصد جسارت نداشتم دارم درد دل میکنم، دارم میگم هیچکی توی این تاپیک حتی یه بارم روی تشکر کلیک نکرده .
              دارم میگم وقتی :این حرفو میزنم کسی توجه نمی کنه .
              دارم میگم هر کی سنم رو فهمیده کوچکترین ارزشی برام قاءل نیست
              دارم میگم وقتی میرم قطعه بخرم مثلا دنیال اس ام دی یا میکرو کنترلر یا قطعات کواد کوپتر هستم فروشنده فکر میکنه داره با بقال سر کوچشون حرف میزنه
              درود بر شما

عزیزم دلسرد نشو و غمگین هم نباش :smile: بیشتر دوستان وقتی هم سن وسال شما بودند این داستان را داشتند...
              از جمله خودم... در سن 13 یا 14 سالگی هر وقت میرفتم جمهوری برای خرید قطعات تحویلم نمیگرفتند ولی من خرید
              میکردم و به کارم ادامه میدادم . تنها فروشگاهی که هم کمک میکرد و هم تحویلم میگرفت ، مهران کیت بود که امیدوارم
              همچنان پاینده باشند و پیروز البته با همه نوجوانان رفتارشان اینگونه بود
              از آن روزگار نزدیک 25 سال گزشته و همیشه حواسم هست که غرور کوچکتر از خودم را نشکنم چون درک کردم که
              تجربه خوبی نیست :agree:
              همیشه به خودت اتکا کن و برو جلو :smile: بیخیال آنهایی که نگاهت نمیکنند از گفتن ایده هایت هم دریغ نکن چه تشکر
              کنند چه نکنند. تو نیکی کن و در دجله انداز بیخیال بعدش :smile:
              خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X