اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی 89 اعلام شد(به همراه تعدادی کارنامه)

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی 89 اعلام شد(به همراه تعدادی کارنامه)

نوشته اصلی توسط alizard

اقای maradona13 رتبه 90 هستی یا سال 90 میخوای همین کار رو بکنی

عزیزم سال 90 ایشالا... :bye
    «من ال دیه گو از فقیرنشین ویلافیوریتو بلند شدم و بربام دنیا فرود آمدم، اما خودم را گم نکردم. شلوار همیشگی ام را پوشیدم و به آنچه که مردم می خواستندعمل کردم.»

دیدگاه

چرا سال 90 مگه به امسال امیدی نداری
      راستی شما درباره موسسات غیر انتفاعی امار میگرفتی خبری از علامه فیض کاشانی و اسعدی گرگانی نداری
      راستی من رتبم تو کنترل شده 890 به نظرتون کجا قبول میشم :nerd:

دیدگاه

اینم کارنامه من
        معارف -------------38.33
        ادبیات -------------26.66
        زبان --------------5.00
        فیزیک --------------33.33
        مدار --------------13.33
        ماشین ------------5.00
        ابزار دقیق----------20.00
        فرمان وسیم پیچی26.66

رتبه کنترل890
        رتبه قدرت2603

من هدفم غیر انتفاعی خراسانه ایا امیدی هست :rolleyes:

دیدگاه

به نظر من باید برای امید داشتن صبر کرد تا دفترچه بیاد، در مورد الکترونیک و قدرتم باید بگم من اگر بودن کلا کارشناسی (کاردانی + کارشناسی ناپیوسته یا کارشناسی) را می رفتم الکترونیک بعدش برای ارشد تعیین گرایش می کردم. الکترونیکی ها چارتشون خیلی بهتر از قدرت و... هست.

من دارم در مورد ICT تحقیق می کنم اگر کسی سوالی داره بپرسه جواب می دهم (اگر اطلاعاتی پیدا کرده باشم در مورد این سوالشون)

دیدگاه

چی شد تموم شدیم؟ فکر کنم فقط همین تعداد بودیم که کارنامه گذاشتیم oo:

اقا در مورد ict اگه اطلاعاتی داری بذار چیه؟بازارکار؟دروس؟و...
            دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

من دارم در مورد ICT تحقیق می کنم اگر کسی سوالی داره بپرسه جواب می دهم (اگر اطلاعاتی پیدا کرده باشم در مورد این سوالشون)
              من رتبم 9400 تو الکترونیک و ICT شده می خام بدونم میتون ICT جایی قبول بشم؟
              موضوع رشته ICT چی هست؟ فقط اینو میدونم یه رشته جدید هستش درس هاش هم اگه اشتباه نکنم تا حدودی شبیه به الکترونیک هست

دیدگاه

وحید جان 9400 که گفتی ولی من کارنامه نمیبینم :angry:
                این قدر اصرار دارم بر روی کارنامه میخوام برای سال بعد مرجعی بشه واسه دانشجوها اینجا
                دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

این هم مال دوست خوبم که شد بهترین رتبه الکترونیک اینجا:
                  دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

من الان سیلابس درسی ICT را گرفتم از چندتا استاد هاشون هم پرسیدم که چطور رشته ای هست.
                    (در مورد این که با چه رتبه ای احتمال قبولی هست تا دفترچه نیاد نظری نمی دهم ولی گویا پارسال شهر های بزرگ هم با رتبه های بالا قبولی داشتند با توجه به سهم بومی)
                    اما می رویم سراغ رشته ICT
                    این رشته بی نهایت شبه به مخابرات هست (نمی دونم چرا ضرایبش با الکترونیک یکی هست) که یک مقدار دروس کامپیوتر و فناوری بهش تزریق کردند دارای ده گرایش هست
                    1- انتقال
                    2-سوئیچ
                    3-مخابرات نوری
                    4-موج
                    5-مخابرات سیار
                    6-ترافیک و سیگنالینگ
                    7-دیتا
                    8-مدیریتICT
                    9-کاربرد های ICT
                    10-سیستم های تحت شبکه

از نظر من بهترین گرایشش سیستم های تحت شبکه هست و بدترین کاربردهای ICT و البته بیشترین ظرفیت مربوط به مدیریت ICT هست.

اما اگر کسی از رشته الکترونیک یا هر رشته ای بجز ICT وارد این رشته بشه بی شک تعداد زیادی پیش خواهد خورد و با شانس داشته باشه که چارت را چهار ترمه بسته باشند (البته با حذف کلی از درس های اصلی)
                    دروس زیر را به عنوان دروس اجباری باید بگذارنند مگر در دوره کارشناسی با نمره بالای 14 گذرانده باشید(نام درس- تعداد واحد)
                    1- تکنولوژی مخابرات - 3
                    2-ارتباط داده ها - 2
                    3- فناوری اطاعات یک - 3
                    4- مدار منطقی یا اصول دیجیتال - 2
                    5- الکتریسته و مغناطیس - 3
                    ----تا این جا بی شک اگر دروس را نداشتید بهتون می دهند یعنی به عبارتی 8 اجباری داره برای همه بچه های برق بجز خود ICT ها-------(که فکر می کنم بچه های الکترونیک از دو گزینه آخر معاف بشوند)
                    6-ذخیره و بازیابی - 2
                    7- سیستم عامل -2
                    8-فیزیک موج و ارتعاش - 2 و یک واحد آزمایشگاه
                    ---------- هفت واحد می توانند بهتون بدهند با توجه به سقف 8 واحد جبرانی پس حتما این ها را بهمون می دهند البته اختیاری هست و دانشگاه می تونه ازشون صرف نظر کنه ولی اون هشت تای اولی را بی شک باید پاس کنید------------

حالا فرض کنید این دروس را دارید اگر از الکترونیک بروید یا حتی مخابرات و... بخواهید بروید حداقل 12 تا را پیش می خورید (بچه های مخابراتی حواسشون باشه سیستم عامل بهشون پیش نمی خوره)

در مورد بازار کار خوب شما به سمت مخابرات اونم نه از نظر الکترونیکی بلکه از نظر آکادمیک نزدیک می شوید و همچنین دقت کنید چندتا درس برنامه نویسی داره که خوب می تونید بگید ما IT هستیم بهتر بود این رشته را مجزا می کردند از الکترونیک(نکته هیچ درس الکترونیکی در سیلابس وجود ندارد!)

حالا اگر این طوری باشه احتمال زیاد بیشتر بچه های الکترونیکی 12 تا پیش حداقل دارند که خودش یک ترمه- 69 واحد هم کل دروسش بر اساس سیلابسی هست که من دارم چون یکی از استادیش مثلا می گفت ما تجریه و تحلیل سیگنال و سیستم را 3 واحدی می دهیم در حالی که در سیلابس 2 واحدی بود (البته 3 واحدی شدن این درس فکر می کنم بد نباشه!)

پیش حدود 81 واحد را حتما" باید گذراند (البته بازم می گم اگر اون جبرانی های اختیاری را ندهند خوب تعداد واحد ها 77 خواهد بود که بازم لازم بگم یکمی به مشکل بر می خورید توی چهار ترم چون خیلی پیش تو پیش داره مثلا یکی از درساش که من دنبال کردن بدون پیش خوردن خودش 5 ترمه بود مگر این که تابستون بهتون بخوره و 4 تایی بشه)
                    نمونه بدون پیش:ریاضی کاربری>ریاضی مهندسی>سیگنال و سیستم>مخابرات دیجیتال>مخابرات سیار( +سه چهار مورد دیگه)
                    نکته ریاضیاتی: ریاضی کاربردی (3 واحدی داره که باید همه دوباره پاس کنیم) + محاسبات عددی + مهندسی +آمار و احتمال

در جمع اگر به رشته های مثل شبکه و مخابرات و برنامه نویسی علاقمند هستید این رشته را انتخاب کنید اصلا" هم شبه به الکترونیک نیست اون کجا این کجا!

دوستان اگر سوالی در مورد گرایش ها و .... دارند بپرسند.

دیدگاه

اینم کارنامم :cry2: :cry2:

دیدگاه

با سلام
                        میخواستم بدونم درصد قبولی چطوری هست ؟
                        رتبه من در الکترونیک 13098 هست به نظرتون می تونم از یه جای نسبتا" خوب قبول بشم.
                        با تشکر

دیدگاه

دوستان در مورد قبولی باید صبر کنید دفترچه بیاد چون ممکنه ظرفیت اضافه یا کم بشه!
                          برای همین فعلا نظر نمی دهم که چه کسی قبول می شود یا نمی شود ولی خوب اونایی که زیر 10 هزار هستن و الکترونیک هستند امید داشته باشند که قبول می شوند البته غیر انتفاعی! (با توجه به دفترچه پارسال)

دیدگاه

سلام . خوشحالم که بالاخره یک جا رو پیدا کردم که چند تا همدرد دارم ...
                            اینم از کارنامه ی بنده :

با آرزوی موفقیت برای همگی

دیدگاه

jalal_jbl جان بهتون تبریک میگم رکورد اینجا را هم تو الکترونیک هم تو برق زدید :applause:

بچه ها یواش یواش داریم نخبه ها را میکشیم اینجا
                              البته به نظر من اینجا زیاد توی دید نیست و از طریق گوگل ان چنان کشیده نمیشند اینجا ولی چاره ای نداریم و همین تعداد هم که کارنامه هاشون رو گذاشتند اینجا واسه خودش غنیمتی :applause:
                              از کجا با اینجا اشنا شدید؟

البته دوستان خودم با رتبه 3 یا 4 الکترونیک و چند تا رتبه خیلی خوب دیگه را میشناسم ولی متاسفانه نمیتونم کارنامه اونها رو گیر بیارم
                              دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jalal_jbl
                                سلام . خوشحالم که بالاخره یک جا رو پیدا کردم که چند تا همدرد دارم ...
                                اینم از کارنامه ی بنده :

با آرزوی موفقیت برای همگی
                                اقا دمت گرم خوب رتبه ای اوردی :wow:
                                تبریک میگم :bye
                                «من ال دیه گو از فقیرنشین ویلافیوریتو بلند شدم و بربام دنیا فرود آمدم، اما خودم را گم نکردم. شلوار همیشگی ام را پوشیدم و به آنچه که مردم می خواستندعمل کردم.»

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X