اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی 89 اعلام شد(به همراه تعدادی کارنامه)

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی 89 اعلام شد(به همراه تعدادی کارنامه)

دفترچه آمده صبر کنید و ابتدا مطالعه کنیم بعد تصمیم بگیریم!

دیدگاه

سلام من تازه دفترچه را یه نگاه کوچولو کردم
      سرم درد میکرد بدتر شد این که روزانه مال فرهنگیانه و شبانه خیلی کم داره و به سلامتی باید بریم غیر انتفاعی
      داغون شدم : :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
      دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

خوب روزانه و شبانه که بی شک نباید فکرش را کرد ولی وضعیت غیر انتفاعی می تونم بگم خوبه و در حدود 1440 نفر در رشته الکترونیک افزایش داشته که خودش خیلی جالبه! نکته دیگه و شاید مهمترین نکته قدرتی ها و ابزار دقیق هم افزایش خوبی داشته.
        که از نظر من بهتره همه فکر رشته خودشون باشن و نیازی نیست تغییر گرایش بدهند لازمه بگم ICT هشت هزار نفر می گیره حالا این چه رشته مزخرفی هست که به همین سادگی به همه غیر انتفاعی ها دادن خدا می دونه! البته این نظر شخصی من هستا دوستان علاقه مند به الکترونیک و به طور کلی برق با این آمار توصیه نمی کنم بروید ICT مگر این که رتبه های خیلی بالا دارید مثلا بالای ده هزار (هر سوالی در مورد ICT دارید در خدمتتون هستم)

دیدگاه

آقا دانشگاه شیراز دیویییییییییییییییییست نفر میگیره. قبولم به نظرتون با 2400 ؟؟؟ قدرتما.شیراز شبانس یا روزانه؟ فقط زده دانشگاه شیراز
          طب اسلامی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alizard
            jalal_jbl جان بهتون تبریک میگم رکورد اینجا را هم تو الکترونیک هم تو برق زدید :applause:

بچه ها یواش یواش داریم نخبه ها را میکشیم اینجا
            البته به نظر من اینجا زیاد توی دید نیست و از طریق گوگل ان چنان کشیده نمیشند اینجا ولی چاره ای نداریم و همین تعداد هم که کارنامه هاشون رو گذاشتند اینجا واسه خودش غنیمتی :applause:
            از کجا با اینجا اشنا شدید؟

البته دوستان خودم با رتبه 3 یا 4 الکترونیک و چند تا رتبه خیلی خوب دیگه را میشناسم ولی متاسفانه نمیتونم کارنامه اونها رو گیر بیارم
            خیلی ممنون شما لطف دارید .

ولی باور کنید از موقعی که دفترچه 2 رو دیدم به کل نا امید شدم !

واقعا نمی دونم چی بگم ؟! :NO:

دیدگاه

ای بابا اینام خودشونو مسخره کردن اون از سوالا اینم از ظرفیت ها oo: :angry:
              اقا مهدی دانشگاه شیراز مجازی تا جایی که من اطلاع دارم احتمال قبولی بالای95 درصده
              راستی تو دفترچه قسمت کنترل زده ساخت و تولید و فرایند یعنی چی کسی امار داره :surprised:
              دوستان با این شرایط و با رتبه 890 کنترل امیدی به غیر انتفاعی خراسان گرایش ابزار دقیق هست :cry:

دیدگاه

من واقعا موندم طرح برگشت سهمیه های روزانه و شبانه ی دانشگاه از سوی مجلس چرا اینقدر کشک بوده ؟؟!! پس اون همه اعتراض دانشجویان روبروی مجلس چی شد ... یعنی اینقدر مجلس ما ضعیفه و بی ارادست که تو روز روشن مصوبه به این راحتی نقض میشه ؟ :angry:
                واقعا متاسفم برای وزیر محترم آموزش و پرورش که گویا با ما فنی ها پدر کشتگی داره !

دیگه واقعا نمی دونم این شک وارده رو به کدوم ارگان منتقل کنم .... کم مونده اشکم در بیاد !!! :sad:

با این اوضاع هیچ فرقی بین بنده و رتبه ی 3000 در انتخاب دانشکده ی غیر انتفاعی نیست ...

تبریک به وزرات آموزش و پرورش خدمتگزار ! بابت اینکه بالاخره تونست حرفشو به کرسی بنشونه .

دیدگاه

اره اقا جلال اینه رسم روزگار عیبی نداره ما هم خدایی داریم :cry2:
                  تا چه حد ظلم میخوان در حق ما فنی ها کنن اون از بچه های کاردانی و اینم از اوضاع ما :angry:
                  مگه این نظری ها چیشون از ما بالاتره که هر چی امکانات و دانشگاه خوبه رو به اونا میدن

به امید روزی که عدالت در جهان برقرار بشه :rolleyes:

دیدگاه

خوب اقا جلال من میگم باید الان منطقی باشیم :agree:
                    به نظر من اگه به قدرت علاقه داری شانستو تو رجایی تهران امتحان کن بعد اون از دانشگاه شمال امل هم زیاد تعریف میکنن :redface:
                    بابا شما که رتبتون خوب اومده لا اقل میدونین بهترین غیر انتفاعی قبول میشین ما چی :confused :cry:
                    توکل به خدا هر چی بخواد همونه

دیدگاه

این چه وضعه دفترچه شماره 2 هست؟؟؟ببین اخه غیر انتفاعی هم جا شد که ادم بره.واقعا با دیدن دفترچه شماره 2 اشک تو چشمام جمع شد. من 2 سال و نیم رفتم و پشیمون شدم.اصلا نه سطح علمیشون خوبه نه سطحه امکانات .کلا تعطیلنبه نظرتون من که ساکن تهزانم برای الکترونیک کجا برم؟؟؟ایا این دانشگاه ها ترم اول رو مرخصی میدن که ادم واسه ازاد بخونه؟؟؟چقدر واسه مرخصی میگیرند؟؟؟ :sad:
                      ممنون

دیدگاه

اگر کسی self study هست برود مجازی عالی هست اما در مورد سهمیه روزانه باید بگم شما دوستان عزیز راست می گویید الان هیچ فرقی بین رتبه های زیر هزار و حتی گاها ممکنه ده هزار هم نباشه چون همگی در یک غیر انتفاعی قبول می شوید نهایتش شهر یا گرایشتون فرق می کنه.

طبق قوانین آموزشی ترم یک نمی شود مرخصی گرفت اگر توانستید با روش زیر آبی بگیرید باید نصف شهریه را بپردازید که اصلا صرف نمی کنه مرخصی بگیرید!

کلا در مورد غیر انتفاعی هم بگم غیر انتفاعی های شمال کشور خیلی بهتر از جنوب هستند حتی در شهرستان ها مثلا اصفهان که مرزه بینابینه ولی بیایید پایین خیلی بد می شود (شمال الان دانشگاه هست و فکر می کنم ارشد هم داره ارزشش را داره که بروید درس بخونید حتی اگر یک شهر دیگه هستید)

دیدگاه

دانشگاه شیراز مجازی است یعنی سر و کارت با اینترنت هست خرجش هم بالاست پول اینترنت هم پای خودت

بچه ها من از دیشب تا حالا خیلی فکر کردم دیدم دیگه غیر ممکنه که سهمیه ها برگرده ولی میگن مشکلات برای ادم های بزرگ باعث ترقی میشه و برای ادم های کوچک باعث خرد شدن وقتی مجبور باشیم بریم غیر انتفاعی پس میریم

توی ارشد جبران میکنیم

حالا یکم تلقین کنید:همه چی ارومه ......من چقدر خوشحالم ..... :wow: :wow: :wow:
                          دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

نه بابا هنوز نتایج نهایی نیامده صبر کنید وقتی آمد با رتبه های خوب هبچ قبول نشده بودیم اون وقت دیگه همه جا آروم نیست،(چون من الان که فکرش را می کنم پارسال مشهد 50 نفر شبانه می گرفته حالا همه فشارش روی غیر انتفاعی هست که خوب ظرفیتش تغییر هم نکرده است)
                            به نظر من بهتره بریم برای آزاد بخونیم چون من این غیر انتفاعی ها را خیلی خوب می شناسم بعدا برای ارشد هم بهمون می گن نا پیوسته ها برید ما شما را قبول نداریم همون طوری که واقعا الان هم هست حالا وزارت علومی باشه یا نباشه چه فرقی داره هیچ!(نهایتش یکمی که اونم تاثیرش برای ما ناپیوسته ها به درد نمی خوره!)
                            پس نتیجه اخلاقیش اینه که اگر پول داریم برویم آزاد بخونیم چون حداقل اسم دانشگاست نه موسسه! اگر پول نداریم باید همین را قبول کنیم.

(به نظر من : اگر کسی بتونه برود آزاد اونم رشته های غیر تازه تاسیسش خیلی بهتره تا غیر انتفاعی)

دیدگاه

دانشگاه ازاد هم انچنان اش دهن سوزی هم نیست!!!! مدرک کاردانی من ازاد هست خداوکیلی هیجا قبولش ندارن مخصوصا مراکز دولتی

به نظر من بهترین مسیر برای فنی و حرفه ای ها(کلا کاردانی به کارشناسی) اینکه کارشناسی شون رو بگیرند حالا چه ازاد یا غیر انتفاعی تو ارشد تمام گذشته ی درسی شون رو جبران کنند با ورود به دانشگاه های سراسری (دولتی) چون الان ما هر کاری کنیم مدرک کارشناسی خوب و معتبری بهمون نمیدند(به غیر از اونهایی که تو تهران درس می خوند) ولی اگه ارشد رو تو یه دانشگاه سراسری بگیریم دیگه با مدرک کارشناسیمون کاری ندارند که کجا گرفتیم و ایا ریاضی هستیم یا فنی و....

برنامه ریزی من برای اینده اینه که البته میدونم کار خیلی سختیه ولی چاره چیه تو دو سال کارشناسی بهترین زمان برای اماده شدن برای ارشد هستش

من به این نتیجه رسیدم ، که یه نمونش بین منه 9400 و اونی که رتبش زیر 500 اختلاف خیلی خیلی زیاد تو انتخاب دانشگاه نیست!!!! در صورتی که تو رتبه خیلی شدید اختلاف وجود داره

دیدگاه

وحید جان حرف شما درسته که آزاد آش دهن سوزی نیست ولی وقتی با غیر انتفاعی ها (اونایی که من دیدم به خصوص جنوب کشور) مقایسه می کنید می بینید که خیلی خیلی سطحش بهتره چرا ؟(برای همشون سند دارم)
                                1- استاد بیشتر دارن (چون پول بیشتر می دهند)
                                2- فضای آموزشی بهتری دارند (چون زمین های بی استفاده را آباد می کنند)
                                3- سطح علمی بهتری دارند (به دلیل یک و این که سخت گیریشون بیشتره ، در حالی که در غیر انتفاعی از ترس ترک تحصیل دانشجو نمره مفت زیاد می دهند)
                                4- یک مقداری جامع بودنشون باعث می شود سطحشون بالا برود (مثلا من غیر انتفاعی را می شناسم هنوز که هنوز سیستم انتخاب واحد اینترنتی نداره سنتی هست اونم داخل شهر بزرگ)
                                این ها فقط سه دلیل ساده هست

یک چیزی که بین ارشد ناپیوسته ها و پیوسته تفاوت ایجاد می کنه باید کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته باشه که بر اساس اصول باید ناپیوسته ها قوی تر باشن چون یک دوره دروس را خوانده اند در حالی که این طوری نیست :eek: اونا بازم قوی تر هستند حالا گیرم بچسبید به ارشد به نظرتون معدل کارشناسی تون می تونه قابل مقایسه بشه؟(مگر اینکه استاد های خوبی داشته باشید و در حد ارشد از تون بخواهند و بهتون هم نمره خوب بدهند) چون 20% سهیمه معدل چیز کمی نیست که در ارشد لحاظ می شود خودش به خودی خود مجازی می آورد!!!

ولی در کل بهترین راه جبران را همون ارشد می بینم در شرایط فعلی.
                                اما من در مورد کارشناسی نا پیوسته آزاد صحبت می کنم به نظر من اونا روی ناپیوسته هاشون بیشتر کار کردن و سطح بهتری نسبت به غیر انتفاعی دارند ولی خود غیر انتفاعی ها با اسم تابعیت وزارت علوم خوب با دومشون گردو می شکنند.
                                حواصتون باشه کلا مدرک کاردانی از حتی دانشگاه روزانه هم خیلی جا قبول ندارن بخصوص که کلا کاردانی یک چیز من درآوردی آموزش پرورش و فنی حرفه ای بوده و رسمت جهانی نداره!

الان نکته مهمه اینه که ممکنه شما 9400 با دوست 500 در یکجا درس بخونید حواستون باشه ببینید آیا واقعا لایق 500 بودند و شما لایق 9400؟(به کسی توهین نکردما منظور اینکه روش پذیرش اشتباه باید خیلی عامل های دیگر هم باشن ولی نیست)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X