اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منابع ارشد (قبول شدگان ارشد نگاه بندازند)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منابع ارشد (قبول شدگان ارشد نگاه بندازند)

من سنجش سرو ثبت نام کردم ولی حالا که میخام کارتم پرینت بگیرم میگه همچین داوطلبی موجود نمی باشد ! مال شما هم همین جوریه
    موفقیت = یک درصد نبوغ ، 99 درصد عرق ریختن
    (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_eca
      من سنجش سرو ثبت نام کردم ولی حالا که میخام کارتم پرینت بگیرم میگه همچین داوطلبی موجود نمی باشد ! مال شما هم همین جوریه
      تا اونجا که من می دونم باید وایسی وقتی تو سایتش نوشت که می خواد کارتها رو بده بری بگیری. وگرنه نمیده.
      دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

اینه لینکش :

برای مشاهده کارت ورود به جلسه آزمون های آزمایشی مرحله سوم تاریخ 1389/10/10 اینجا را کلیک نمایید

(ادیسون)

دیدگاه

اینه لینکش :

برای مشاهده کارت ورود به جلسه آزمون های آزمایشی مرحله سوم تاریخ 1389/10/10 اینجا را کلیک نمایید
          اقای فروزانی مرحله سوم 17 دی ماه است نه 10 دی!!!

10 دی مربوط به کنکور لیسانس هست یا همون کنکور سراسری!
          فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

سلام

کسی از دوستان تصمیم به ثبت نام واسه ازاد داره؟

از تراز و درصدهای نجف اباد اطلاعی دارید؟

به نظرتون بوشهر بهتره یا نجف اباد یا شهرری از نظر اعتبار؟
            فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشته جعفری
              سلام

کسی از دوستان تصمیم به ثبت نام واسه ازاد داره؟

از تراز و درصدهای نجف اباد اطلاعی دارید؟

به نظرتون بوشهر بهتره یا نجف اباد یا شهرری از نظر اعتبار؟
              سلام خانم مهندس....

واحد نجف آباد اصفهان بعد از 1-علوم و تحقیقات و 2-تهران جنوب **3-سومین دانشگاه آزاد کل کشور در رشته مهندسی برق است....و دو واحد های دیگه که نام بردید در حد اعتبار این دانشگاه نیستند... و حالا حالاها باید بدوند... شنیدم که سخت میگیرن و راحت نمره داده نمیشود....و خود دانشگاه از حیث مکانی بنظرم میتونست که در مکان بهتری قرار بگیره یعنی فاصلش به اصفهان نزدیک تر میبود بهتر بود که البته این مساحت زمینی که این دانشگاه در اختیار گرفته نزدیک اصفهان و یا خود اصفهان فکر نکنم بصورت یکپارچه پیدا بشه.... کارشناسی که صنعتی اصفهان بودم و الان در کارخانه ذوب آهن اصفهان و صنایع هواپیمایی بچه های خوبی از این دانشگاه میبینم.... یا حق.

تراز و ظرفیت واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در آزمون کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق سال ۱۳۸۹

قبل از شروع ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی سال ۱۳۹۰ به بررسی تراز و ظرفیت واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در آزمون کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق سال ۱۳۸۹می پردازیم.

تراز و ظرفیت مهندسی برق - قدرت آزمون سال ۱۳۸۹

نمره آخرین نفر انتخاب اول مهندسی برق - قدرت علوم و تحقیقات و تهران جنوب ۶۶۸۸ رتبه آخرین نفر انتخاب اول ۶۴ نمره آخرین نفر انتخاب اول مهندسی برق - قدرت نجف آباد ۶۳۸۲ رتبه آخرین نفر انتخاب اول ۲۸

نمره آخرین نفر انتخاب اول مهندسی برق - قدرت دزفول ۶۲۱۲ رتبه آخرین نفر انتخاب اول ۳۰
              نمره آخرین نفر انتخاب اول مهندسی برق - قدرت ساوه ۶۱۳۶ رتبه آخرین نفر انتخاب اول ۳۰نمره آخرین نفر انتخاب اول مهندسی برق - قدرت خمینی شهر ۶۱۲۶ رتبه آخرین نفر انتخاب اول ۳۲
              نمره آخرین نفر انتخاب اول مهندسی برق - قدرت بجنورد ۶۰۹۷ رتبه آخرین نفر انتخاب اول ۳۲

تراز و ظرفیت مهندسی برق - الکترونیک آزمون سال ۱۳۸۹

نمره آخرین نفر انتخاب اول مهندسی برق - الکترونیک علوم و تحقیقات، تهران جنوب و تهران مرکزی ۶۳۷۸ رتبه آخرین نفر انتخاب اول ۸۴
              نمره آخرین نفر انتخاب اول مهندسی برق - الکترونیک نجف آباد ۶۳۲۸ رتبه آخرین نفر انتخاب اول ۲۶نمره آخرین نفر انتخاب اول مهندسی برق - الکترونیک قزوین ۶۲۴۲ رتبه آخرین نفر انتخاب اول ۲۴

نمره آخرین نفر انتخاب اول مهندسی برق - الکترونیک اراک ۶۲۵۵ رتبه آخرین نفر انتخاب اول ۳۰
              نمره آخرین نفر انتخاب اول مهندسی برق - الکترونیک بوشهر ۵۸۳۲ رتبه آخرین نفر انتخاب اول ۳۱
              نمره آخرین نفر انتخاب اول مهندسی برق - الکترونیک فسا ۵۶۸۱ رتبه آخرین نفر انتخاب اول ۳۲

تراز و ظرفیت مهندسی برق - مخابرات آزمون سال ۱۳۸۹

نمره آخرین نفر انتخاب اول مهندسی برق - مخابرات علوم و تحقیقات و تهران جنوب ۶۱۳۷ رتبه آخرین نفر انتخاب اول ۶۴
              نمره آخرین نفر انتخاب اول مهندسی برق - مخابرات نجف آباد ۵۸۰۰ رتبه آخرین نفر انتخاب اول ۲۴
              نمره آخرین نفر انتخاب اول مهندسی برق - مخابرات شهر ری ۵۵۵۳ رتبه آخرین نفر انتخاب اول ۳۰
              نمره آخرین نفر انتخاب اول مهندسی برق - مخابرات بوشهر ۵۳۴۷ رتبه آخرین نفر انتخاب اول ۳۰
              نمره آخرین نفر انتخاب اول مهندسی برق - مخابرات اهر ۴۹۰۶ رتبه آخرین نفر انتخاب اول ۳۷

تراز و ظرفیت مهندسی برق - کنترل آزمون سال ۱۳۸۹

نمره آخرین نفر انتخاب اول مهندسی برق - کنترل علوم و تحقیقات و تهران جنوب 6۰۱۰ رتبه آخرین نفر انتخاب اول ۶۳نمره آخرین نفر انتخاب اول مهندسی برق - کنترل نجف آباد ۶۲۵۱ رتبه آخرین نفر انتخاب اول ۲۴
              نمره آخرین نفر انتخاب اول مهندسی برق - کنترل مشهد ۶۱۰۹ رتبه آخرین نفر انتخاب اول ۳۲نمره آخرین نفر انتخاب اول مهندسی برق - کنترل گناباد ۵۶۵۳ رتبه آخرین نفر انتخاب اول ۲۴

منبع: با تشکر از هم استانی عزیز جناب مهندس رستمی- ارشد برق قدرت از علوم تحقیقات تهران.

دیدگاه

دوستان کسی پیشنهادی برای این چند روز باقیمانده ندارد ؟!!
                احساس میکنم همه چی یادم رفته :angry: :cry2:
                به نظرتون سوالات درهم بزنم یا مطالب فصل به فصل مرور کنم ؟!!! :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط riple
                  دوستان کسی پیشنهادی برای این چند روز باقیمانده ندارد ؟!!
                  احساس میکنم همه چی یادم رفته :angry: :cry2:
                  به نظرتون سوالات درهم بزنم یا مطالب فصل به فصل مرور کنم ؟!!! :read:
                  به نظر من بهترین راه برای مرور کردن زدن تست های مجموعه ایه. یعنی تستای سالای قبل. من که از همین الان شروع کردم، و توی این هفته تستای 81 و 82 رو زدم. یه طوری برنامه ریزی کردم که تا وسطای هفته سوم بهمن 89 رو هم زده باشم
                  دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

بچه هایی که تو سنجش آزمایشی میدید تعداد شرکت کننده های برق چند نفرند؟
                    تو پارسه 4300 نفرند.من جامع اول رو 180 شدم. ولی سوالای پارسه خیلی شبیه کنکور نیست.
                    کسی حدودی میدونه امسال کنکور برق چند تا شرکت کننده داره؟
                    دنیا دو روز است:
                    یک روز با تو و یک روز علیه تو
                    روزی که با توست مغرور مشو و روزی که علیه توست مایوس نشو. چرا که هر دو پایان پذیرند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sangesaria
                      بچه هایی که تو سنجش آزمایشی میدید تعداد شرکت کننده های برق چند نفرند؟
                      تو پارسه 4300 نفرند.من جامع اول رو 180 شدم. ولی سوالای پارسه خیلی شبیه کنکور نیست.
                      کسی حدودی میدونه امسال کنکور برق چند تا شرکت کننده داره؟
                      توی آزمون دومی 1008 نفر شرکت کننده داشت. اینکه چند نفر هستند و از این حرفا رو نمی دونم، و فکر نکنم الان هم کسی باشه که بدونه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد پور آزاد
                        توی آزمون دومی 1008 نفر شرکت کننده داشت. اینکه چند نفر هستند و از این حرفا رو نمی دونم، و فکر نکنم الان هم کسی باشه که بدونه.
                        حس مس کنم رتبه شما زیر 300 می شه اگه شد چه گرایشی و کجا می زنی؟ اصلا اهل کجایی مهندس جون؟
                        جانم به فدای ائمه اطهار
                        می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                          حس مس کنم رتبه شما زیر 300 می شه اگه شد چه گرایشی و کجا می زنی؟ اصلا اهل کجایی مهندس جون؟
                          آی خدا از دهنت بشنوه!!! :mrgreen:
                          دوست عزیز اول اینکه این که چه گرایشی می زنم بستگی به این داره که توی کدوم گرایش رتیم این بشه!

بعدم اینکه من که اهل مشهدم، اینو تو پروفایلم زدم :redface:

آخرشم اینکه طبیعتاً اولین انتخاب هام تهرانه.

اما خلاصه، فکر کنم بهتره مشخص کنی که منظورت از اینکه رتبه زیر 300 میشه من بودم یا دوستمون sangesaria! تا من حرفت رو الکی به خودم نگیرم، و بهتره یه مقدار بیشتر به فکر تمیز نگه داشتن این تاپیک باشیم تا جناب شفقی عزیز مجبور نشن از ارسالا یه سری رو حذف کنن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد پور آزاد
                            آی خدا از دهنت بشنوه!!! :mrgreen:
                            دوست عزیز اول اینکه این که چه گرایشی می زنم بستگی به این داره که توی کدوم گرایش رتیم این بشه!

بعدم اینکه من که اهل مشهدم، اینو تو پروفایلم زدم :redface:

آخرشم اینکه طبیعتاً اولین انتخاب هام تهرانه.

اما خلاصه، فکر کنم بهتره مشخص کنی که منظورت از اینکه رتبه زیر 300 میشه من بودم یا دوستمون sangesaria! تا من حرفت رو الکی به خودم نگیرم، و بهتره یه مقدار بیشتر به فکر تمیز نگه داشتن این تاپیک باشیم تا جناب شفقی عزیز مجبور نشن از ارسالا یه سری رو حذف کنن
                            اولا من چیزی نگفتم که تایپیک رو خراب کنم
                            دوما با شما بودم :twisted:
                            جانم به فدای ائمه اطهار
                            می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

دوستان من درسای گرایش الکترونیک رو خوندم و فقط همونا رو میتونم بزنم . به نظرتون درسایی مثل ماشین یا سیستم قدرت که تاثیری تو گرایشم ندارن رو شانسی بزنم ایرادی داره ؟ (به جای اینکه سفید بزارم)
                              (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                                اولا من چیزی نگفتم که تایپیک رو خراب کنم
                                دوما با شما بودم :twisted:
                                آقا احمد زیاد ناراحت نشو. من یه کم باهات شوخی کردم :biggrin:

اما در مورد حذف ارسالا حرفم کاملاً درست بود. نمی دونم توی اون موقع شما به این تاپیک سر زدید یا نه، اما یه سری نظراتی نوشته شده بود که حرف خاصی برای گفتن نداشت و جناب شفقی حذفشون کرد. اینجا هم یه ارسال گذاشته بودند که یه مقدار بیشتر رعایت کنیم، که بعداً حذفش کردن. من روی اون حساب این حرف رو زدم.
                                دوستان من درسای گرایش الکترونیک رو خوندم و فقط همونا رو میتونم بزنم . به نظرتون درسایی مثل ماشین یا سیستم قدرت که تاثیری تو گرایشم ندارن رو شانسی بزنم ایرادی داره ؟ (به جای اینکه سفید بزارم)
                                والا تاثیر که توی گرایش اصلیت نداره، اما ممکنه شانسی درصدت توی اون درسا منفی بیاد و اون وقت رتبت توی اون گرایش کمتر از حالتی بشه که سفید گذاشته بودی oo:
                                ضمناً بهتره زمانی که می خوای برای شانسی زدن این درسا بذاری رو اختصاص بدی به درسایی که باید بزنی. شاید یه تست بیشتر تونستی بزنی. یه تستم بالاخره یه تسته

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X