با عرض سلام خدمت همه مهندسین
عرض تبریک به جهت قبولی شما عزیزان در مقطع ارشد مهندسی برق ..... و آرزومند موفقیت های هرچه بیشتر شما.
و همچنین پیشاپیش عرض تبریک بمناسبت نزدیک شدن عید سعید فطر که نتایج هم در همین ایام احتمالا اعلام شد.
خواهش مندیم در این تاپیک: *
1-رتبه خود
2-دانشگاه محل پذیرش ارشد
3-دوره پذیرش(روزانه -شبانه و.....)
4-گرایش پذیرش ....
را اعلام نمایید تا کسانی که در کنکور سال های بعد شرکت می کنند معیاری داشته باشند
عرض تبریک به جهت قبولی شما عزیزان در مقطع ارشد مهندسی برق ..... و آرزومند موفقیت های هرچه بیشتر شما.
و همچنین پیشاپیش عرض تبریک بمناسبت نزدیک شدن عید سعید فطر که نتایج هم در همین ایام احتمالا اعلام شد.
خواهش مندیم در این تاپیک: *
1-رتبه خود
2-دانشگاه محل پذیرش ارشد
3-دوره پذیرش(روزانه -شبانه و.....)
4-گرایش پذیرش ....
را اعلام نمایید تا کسانی که در کنکور سال های بعد شرکت می کنند معیاری داشته باشند

،روزهای اول شاید تا 2 هفته ای تونستم روزی 8_9 ساعت مطالعه داشته باشم ولی بعد کم شد و به 5_6 ساعت در روز رسید. از اونجایی که دورس ریاضی مهندسی، آمار و الکترومغناطیس و تجزیه در دانشگاه ما ارائه نشد! (البته تجزیه رو در قالب مباحث ویژه مختصری گفتند) من بیشتر وقتم رو روی ریاضی مهندسی و تجزیه گذاشتم و اون 2 تای دیگه رو حذف کردم، و البته از ریاضی و تجزیه هم جواب دلخواهم رو نگرفتم( ریاضی 17 و تجزیه 19 درصد) و این به این خاطر بود که من تا روز کنکور تازه فهمیده بودم چی به چیه! دریغ از یه دونه تست از سال های قبل!
دیدگاه