سلام
کسی اطلاعاتی در مورد سطح دانشگاه آزاد اراک داره؟
امسال داره دکتری برق الکترونیک میگیره؛ آیا این اولین سالشه که دکتری الکترونیک میگیره؟ استاداش در چه سطحی هستن؟
کلن در مورد رشته الکترونیک در مقطع دکتری تو دانشگاه آزاد اطلاعات میخوام. مخصوصا دانشگاه آزاد اراک. کمک کنید. مرسی
کسی اطلاعاتی در مورد سطح دانشگاه آزاد اراک داره؟
امسال داره دکتری برق الکترونیک میگیره؛ آیا این اولین سالشه که دکتری الکترونیک میگیره؟ استاداش در چه سطحی هستن؟
کلن در مورد رشته الکترونیک در مقطع دکتری تو دانشگاه آزاد اطلاعات میخوام. مخصوصا دانشگاه آزاد اراک. کمک کنید. مرسی

oo:

هستن.ولی کسی از علوم تحقیقات نرفته اونجا همه رو مبهوت کنه (مثل پروفسور محمدعلی معصوم نیا یا مریم میرزاخانی سدشکن ریاضی و دانشیار 32 ساله استنفورد) یا حتی فقط یکبار در یکی از المپیادهای داخل و نه خارج!!! یک مقام پایین بیاره حتی. پس فرقشون از زمین تا ثریا هست.اساتید اونها کجا درس خوندن؟(خارج رو ندیدن چه برسه به تحقیقات روز اونها) و اساتید شریف،تهران و امیرکبیر و ... کجا؟ منظور من اینه که درسها هرچند تئوری،ولی در دانشگاه های تهران و اصفهان داره در بالاترین سطح دنیا ارایه میشه بدون شک و این رو از دوستام که بیش از 8 نفرن در آمریکا و کانادا(CALGARY,UBC,MACGIL,SFU,WATERLO,TORONTO,UCL( USA) , MINESUTA, MICHIGAN , ) به من گفتن و اینم گفتن که درسهای شریف و تهران سخت تر از اونجا هم در بعضی موارد ارایه میشه تا بچه هایی که میرن خارج اعتماد به نفسشون رو زود به دست بیارن. این رو حتی دانشجوهای استنفورد هم در یک دفترچه راهنما نوشتن و من از نت دانلودش کردم.پس حرفشون درسته.اما در مورد کیفیت دانشگاه ها با شما موافقم.

دیدگاه