اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشاوره واسه ارشد برق ( شاخه های الکترونیک , قدرت , کنترل , مکاترونیک و ... )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : مشاوره واسه ارشد برق ( شاخه های الکترو 

نوشته اصلی توسط (فرشته)
    با احترام به شما دوست عزیز اما با این حرفتون کاملا مخالفم! هرچند که این رفرنس های کنکوری کاملا سلیقه ای هستن اما اولا هیچ کتابی رو بدون غلط پیدا نمیکنید!!اما نقص رو قبول ندارم!چراکه کسی که برای کنکور میخواد کار کنه بهترین مرجعش سوالات کنکورهای گذشته هست با حل هایی که روش های خوب و گاها نو یاد بده.کتاب مریخ بیات کتابیه که هییییییچ تستی رو از قلم ننداخته و پاسخ های زیبا و اموزشی ای برای حل تست ها داره و من شخصا معتقدم شما هزار بار یه سری نکته رو بخونی تا تو مسئله ازش استفاده نکنی هیچ ارزشی نداره و زمانی این هزار و یک نکته مفیده که شما کاربردش رو در مسئله ببینید...کاری که کتاب مریخ بیات انجام داده.
    حجم کتاب که ترجیحا وارد بحثش نمیشم! :eek:من هم راهیان ارشد رو خوندم هم پارسه و هم مریخ بیات...سومی زمانی بیشتری برای خوندن صرفش شد!!هرچند به قول شما حجمش کم بود!!
    شاید زمانی که شما کنکور دادید خوندن مریخ بیات کافی و لازم بوده اما سوال ها هر سال سخت تر و مفهومی تر میشن چون رقابت داره سخت تر میشه و تعداد داوطلب ها بیشتر.الان به نظرم نه تنها سیگنال بلکه هیچ درسی کافی نیست .حرف شما در مورد استفاده از نکات کاملا متین و درسته اشتباهی که من یه سال انجام دادم و ضررشم دیدم.بره همین تاکید دارم که میگم تست زیاد

دیدگاه

پاسخ : مشاوره واسه ارشد برق ( شاخه های الکترونیک , قدرت , کنترل , مکاترونیک و ... )

باز هم معتقدم متاسفانه متاسفانه و باز هم متاسفانه همه ی کتابها حتی رفرنس های دانشگاهیمون حتی همون اپنهایم ترجمه شده غلط های افتضاحی داره! اینو منم قبول دارم و کاریش نمیشه کرد...متاسفانه!
      اما خب جناب مهندس اونی که کتابو میخونه یه نیمچه سواد هم داره یه کمم خودش مسئله رو حل میکنه اولش و جواب رو مقایسه میکنه دیگه...البته این نظر منه و منم دوست تر میداشتم که واقعا کتابهامون غلط نداشتن......ولی افسوس!
      اما تست های تالیفی! سودمندیش رو کتمان نمیکنم اما شخصا این باور و روش رو دارم که اغلب مسائلی که حل میکنم رو تا جایی که وقتم اجازه بده واسه خودم تغییرش میدم که مثلا اگر اینطوری شده بود چه اتفاقی می افتاد و مسئله چطور باید حل میشد.این حکم مسئله تالیفی رو واسه من داره و خب مدلهای مختلف یک مسئله استاندارد بررسی میشه.
      اما در رابطه با سوالات...حقیقتش من سوالات امسال رو ندیدم و واقعا وقتش و انگیزه اش رو هم نداشتم که برم نگاه کنم! اما اگر به سوالات سال قبل نگاه کرده باشید استارت تفاوت از کنکور 90 زده شده و فوق العاده سیگنال عوض شده بود! اماد خب نتیجه درس سیگنال من و دوستم که این کتاب رو خونده بودیم نسبت به کل بد نبود..البته نتیجه من میتونست خیلی بهتر باشه که یک اشتباه بد باعث شد نزدیک به 20% رو از دست بدم!
      و اینکه من ترم پیش درسی داشتم به اسم DSP که اساس کارش سیگنال هست! درواقع میشه بهش گفت سیگنال2...وقتی من سر کلاس این درس نشستم تازه فهمیدم چه شانسی اوردم از خوندن اون کتاب...چون واقعا مفهوم رو خوب درک کرده بودم!
      البته قطعا اگر کسی بتونه مسائل اپنهایم رو حل کنه بهترین و بهترین رفرنس هست اما من شخصا حوصله اشو نداشتم.
      فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

پاسخ : مشاوره واسه ارشد برق ( شاخه های الکترونیک , قدرت , کنترل , مکاترونیک و ... )

نوشته اصلی توسط navr
        شاید زمانی که شما کنکور دادید خوندن مریخ بیات کافی و لازم بوده اما سوال ها هر سال سخت تر و مفهومی تر میشن چون رقابت داره سخت تر میشه و تعداد داوطلب ها بیشتر.الان به نظرم نه تنها سیگنال بلکه هیچ درسی کافی نیست .حرف شما در مورد استفاده از نکات کاملا متین و درسته اشتباهی که من یه سال انجام دادم و ضررشم دیدم.بره همین تاکید دارم که میگم تست زیاد
        مهندس اینقدا هم عهد بوق کنکور ندادما :دی
        ورودی 90 بودم!

باز هم تاکید میکنم کتاب بخصوص کتاب تست کاملا سلیقه ای هست! ممکنه یکی دیگه بیاد و هر دو کتابی که من و شما بهش معتقدیم رو نفی کنه و کتاب سومی بیاره!

فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (فرشته)
          مهندس اینقدا هم عهد بوق کنکور ندادما :دی
          ورودی 90 بودم!

باز هم تاکید میکنم کتاب بخصوص کتاب تست کاملا سلیقه ای هست! ممکنه یکی دیگه بیاد و هر دو کتابی که من و شما بهش معتقدیم رو نفی کنه و کتاب سومی بیاره!
          خب پس هم سنیم! اره خب سلیقه ای هست قبول دارم اصل قضییه مربوط به خود دانشجو میشه که چقدر درسو مفهومی و خوب یاد گرفته باشه اوه درس DSP! یادمه یسری از بچه ها دوره لیسانس گرفتن این درسو !می نالیدن خیلی.منم سال 90 کنکور دادم ولی خب درست درس نخوندم :sad: ولی امسال به قول یکی از دوستام میگفت تو دیگه پیر کنکوری!

دیدگاه

سلام
            یه نظری راجع به کتابهام بدید
            راستی دوستان من که بیخیال سیگنال و اکترومغناطیس شدم چون که شاید الک نخونم
            اگر میشه نظرتون و راجع به کتابهای من بدید
            معادلات دیفرانسیل و کاربرد آنها مولفش دکتر کرایچیان که یک کتاب تستی و کمکوری نیست
            ریاضی مهندسی محمد صادق معتقدیه (پارسه )
            مدار الکتریکی 1 (شریف) و مدار الکتریکی 2 (پارسه)
            سیستم های کنترل خطی (شریف )
            زبان عمومی 504 هم توی خونمون هست که کامله .
            کتابهای بالا جدیدند
            این ترم هم کنترل خطی و ریاضی مهندسی و مدار 2 دارم . :mrgreen:

اما مدار منطقی 1 و الکترونیک 1 شریف رو هم دارم
            و 2 تا کتاب قدیمیه کانون فرهنگی هم دارم الک و ماشین

راستی نظرتونو راجع به کتابهای علوی هم اگر میشه بیان کنید چون این کتابهای خیلی راحت تر گیر میاد توی شهر ما و کتابهای پارسه خیلی کمه و راهیان ارشد هم میخواستم کنترل بخرم کتاب فروشیه گفت دم دست ندارم شاید هم اصلا نداشت .
            مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مصطفی طبسی
              سلام
              یه نظری راجع به کتابهام بدید
              راستی دوستان من که بیخیال سیگنال و اکترومغناطیس شدم چون که شاید الک نخونم
              اگر میشه نظرتون و راجع به کتابهای من بدید
              معادلات دیفرانسیل و کاربرد آنها مولفش دکتر کرایچیان که یک کتاب تستی و کمکوری نیست
              ریاضی مهندسی محمد صادق معتقدیه (پارسه )
              مدار الکتریکی 1 (شریف) و مدار الکتریکی 2 (پارسه)
              سیستم های کنترل خطی (شریف )
              زبان عمومی 504 هم توی خونمون هست که کامله .
              کتابهای بالا جدیدند
              این ترم هم کنترل خطی و ریاضی مهندسی و مدار 2 دارم . :mrgreen:

اما مدار منطقی 1 و الکترونیک 1 شریف رو هم دارم
              و 2 تا کتاب قدیمیه کانون فرهنگی هم دارم الک و ماشین

راستی نظرتونو راجع به کتابهای علوی هم اگر میشه بیان کنید چون این کتابهای خیلی راحت تر گیر میاد توی شهر ما و کتابهای پارسه خیلی کمه و راهیان ارشد هم میخواستم کنترل بخرم کتاب فروشیه گفت دم دست ندارم شاید هم اصلا نداشت .
              اگر بتونید مدار 1 هم پارسه پیدا کنید خوبه!

کرایچیان رو نخوندم اما فکر نکنم کتاب بدی باشه! میتونید بعد از مطالعه این تستای کنکور رو بزنید.

کنترل شریف رو ندیدم!! اما خب اگر الفی رو پیدا کردید واقعا کامله.

الکترونیک شریف هم بد نیست...کتاب مهندس کاشی هست دیگه؟

دیدگاه

با سلام .
                البته این کتابی که میخوام بگم کنکوری نیست برای الکترونیک یک و دو به نظرم خوب هست که رهیافت های حل مسئله در الکترونیک 1 و 2 دیانی رو هم بخنونید . به نظرم کلیه مباحث الکترونیک 1 و 2 رو پوشش میده . این جور کتاب ها رو باید در طول ترم بخونید .ولی در کل کتاب های خوبی هستند . البته باید پیش زمینه اولیه رو توی مباحث الکترونیک در حدی متوسط داشته باشید .

برای کنترل خطی هم من کتاب راهیان ارشد رو مباحث هاش رو خوندم به نظرم کتاب خوبی هست . البته نمیدونم در مقایسه با کتاب هایی که دوستان گفتند چه جوری هست چون اون ها رو نخوندم ولی این هم خوبه .
                مصادیق اظهار محبت به همسر
                بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
                ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
                اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط skyzare
                  با سلام .
                  البته این کتابی که میخوام بگم کنکوری نیست برای الکترونیک یک و دو به نظرم خوب هست که رهیافت های حل مسئله در الکترونیک 1 و 2 دیانی رو هم بخنونید . به نظرم کلیه مباحث الکترونیک 1 و 2 رو پوشش میده . این جور کتاب ها رو باید در طول ترم بخونید .ولی در کل کتاب های خوبی هستند . البته باید پیش زمینه اولیه رو توی مباحث الکترونیک در حدی متوسط داشته باشید .
                  رهیافت خیلی خیلی خوبه!! اگه واقعا بتونن وقت بذارن....

یادش بخیر من از ترس امتحانای استاد الک 2 رهیافت رو رسما خوردم جای خوندن!! ولی خب واقعا هم نتیجه رهیافت خوندن رو میبینید در حل مسائل.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (فرشته)
                    اگر بتونید مدار 1 هم پارسه پیدا کنید خوبه!

کرایچیان رو نخوندم اما فکر نکنم کتاب بدی باشه! میتونید بعد از مطالعه این تستای کنکور رو بزنید.

کنترل شریف رو ندیدم!! اما خب اگر الفی رو پیدا کردید واقعا کامله.

الکترونیک شریف هم بد نیست...کتاب مهندس کاشی هست دیگه؟
                    الفی رو نتونستم بیابم . الکترونیک 1 شریف مولفش مهندس احسان عابدیه

برای این ترم همین ها بسه به نظرم , بدون برنامه ریزی نمیتونم بخونم باید یک برنامه درست بریزم و بهش عمل کنم .
                    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مصطفی طبسی
                      الفی رو نتونستم بیابم . الکترونیک 1 شریف مولفش مهندس احسان عابدیه
                      الک من یه کتاب دارم از مدرسان شریف تالیف مهندس کاشی بود!

با همین ها شروع کنید...ایشالا موفق میشید.

دیدگاه

در مورد رفرنس برای کنترل، کتاب آریاز رو من کامل برای کنکور خوندم ولی خیلی پر غلط و ضعیف حل کرده. بخصوص در کنکورهای اخیر خیلی پرغلطه. من واقعا از روی کتاب راهیان استاد تقوی عالی پیش میرفتم. حتی فصل کنترلر رو هم که از هر رفرنسی میخوندم نمیفهمیدم، از این کتاب کامل فهمیدمش. فوق العادست :agree:

البته هر کس توی خوندن یه سلیقه ای داره ولی من چون سر کلاسای ایشون هم شرکت میکردم ، از طرز بیان و تدریسش خیلی خوشم میومد. به همین خاطر مدار الکتریکی و زبان و کنترل رو فقط از کتابهای ایشون خوندم.

به نظرم اینکه ایشون هم مدیر آزمون پارسه بود و هم استاد اونجا بود خیلی بهم اطمینان میداد .

دیدگاه

سلام داشتم امروز ریاضی مهندسی میخوندم 2 صفحه خوندم دیدم 45 دقیقه تا یک ساعت گذشت :eek:
                          فهمیدم روزی سه ساعت واقعا کمه :cry: لااقل باید روزهایی که تعطیلم روزی 5 یا 6 ساعت بخونم مخصوصا ما فنی ها که تئوریهامون انصافا از ریاضی ها ضعیف تره .

دیدگاه

برای ریاضیات مهندسی و معادلات دیفرانسیل باید به روشهای جایگذاری مقادیر مرزی و سنجش نقطه کار خبره باشید مگه اینکه کار و زندگی و درسای دیگه رو ول کنید فقط ریاضیات بخونید. :rolleyes: اگه نمی دونید دارم از چی حرف می زنم بفرمایید توضیح می دم
                            www.bargh-azmoon.blogfa.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس برق قدرت
                              برای ریاضیات مهندسی و معادلات دیفرانسیل باید به روشهای جایگذاری مقادیر مرزی و سنجش نقطه کار خبره باشید مگه اینکه کار و زندگی و درسای دیگه رو ول کنید فقط ریاضیات بخونید. :rolleyes: اگه نمی دونید دارم از چی حرف می زنم بفرمایید توضیح می دم
                              سلام
                              والا متوجه نشدم :eek: توضیح اگر بدهید که خیلی عالی میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس برق قدرت
                                دقیقااااا همینی که میگن هست!
                                جزوه ریاضی پارسه معتقدی دقیقا همین روش رو توضیح داده و پیش گرفته برای حل مسائل.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X