اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث و بررسی جامع کنکور کاردانی به کارشناسی 91 از ثبت نام تا ورود به دانشگاه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بحث و بررسی جامع کنکور کاردانی به کارشناسی 91 از ثبت نام تا ورود به دانشگاه

سلام
    دفترچه دولتی و غیرانتفاعی اومده رو سایت سنجش،
    کسی میدونه که دفترچه ازاد کی میاد؟
    انتخاب رشتشون ازاد و دولتی کاملا جدا هستش؟
    زمان اعلام نتایجشون یکیه؟
    شروع کلاس ها از اول مهره؟
    به نظرتون ازاد بهتر هستش یا غیرانتفاعی؟؟ اخه غیرانتفاعی ها دیدم ظرفیت رو زدن 80 تا !! بعد تو قسمت ادرسش مثلا یکی زده دبیرستان ! اخه واقعا امکاناتش رو دارن

این خبر رو الان دیدم بعد از اینکه پست رو گذاشتم واسه همین ویرایشش میکنم:
    http://pubr-azmoon.com/121_%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86_%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8 %AE%D8%A7%D8%A8_%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87_%D8%AF%D8 %A7%D9%88%D8%B7%D9%84%D8%A8%D8%A7%D9%86_%D8%A2%D8% B2%D9%85%D9%88%D9%86_%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DA%A 9_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C_%D8%A 8%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3 %DB%8C_%D9%86%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%B3%D8%AA% D9%87_%D8%B3%D8%A7%D9%84_91__%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8 %B4%DA%AF%D8%A7%D9%87_%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D8% A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C_%D8%A7%D8%B9%D9%8 4%D8%A7%D9%85_%D8%B4%D8%AF

دیدگاه

پاسخ : بحث و بررسی جامع کنکور کاردانی به کارشناسی 91 از ثبت نام تا ورود به دانشگاه

زمان اعلام نتایج رو گفتن هفته ی آخر شهریور
      شروع کلاس ها فکر نکنم از اول مهر باشه مثلا شاید بیوفته برای 9 یا 10 مهر
      ببین من کاردانی شهاب دانش بودم می گن از غیرانتفاعی های خوبه حالا این غیر انتفاعی خوب
      یه ساختمون داره با 3000 دانشجو تازه امسال هم از چهار کنکور دانشجو می خواد بگیره
      امکاناتش از 20 میتونم بگم 9 اگه پولش واست مسئله ای نیس آره آزاد بهتره (به نظر من)
      م_________________نتظرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MSAEED1900
        سلام بعید می دونم وقتی پاسخ سوالها بیاد دیگه به درد ما بخوره

لطفا کمک کنید ببینید من امید داشته باشم به قبولی یا نه -O<
        اصلا هم فرقی نمیکنه کجا
        معارف 5
        ادبیات 5
        زبان 1
        مغناطیس 3
        ماشین 1
        ابزار 2
        ((فرمان 1 غلط زدم))
        ببخشید اگه تعداد تست هامو نوشتم
        تو نیمسال دوم فقط یه غیرانتفاعی دانشجو میخواذ به نظرتون ممکنه با این تستا غیرانتفاعی کاوش محمودآباد الکترونیک قبول شم ؟ oo:
        تو روزانه ها و شبانه ها که انگار هیچ شانسی ندارم
        م_________________نتظرم

دیدگاه

سلام من همه درسارو تقریبا خوب زدم اما الکترونیک کم زدم به نظرتون الکترونیک خیلی تاثیر داره نو قبول شدن؟(می خوام روزانه هم قبول شم)

دیدگاه

سلام
            ببخشید من که میخوام دانشگاه غیرانتفاعی تو نیمسال دوم برم منظورم تکمیل ظرفیته باید این کارت
            علاقمندی دانشگاههای غیر انتفاعی رو بگیرم یا لازم نیس؟؟
            (تو این انتخاب رشته نمیخوام دانشگاههای غیر انتفاعی رو بزنم)؟؟
            م_________________نتظرم

دیدگاه

نزنی بهتر -- چون اگر قبول بشی دیگه تو تکمیل ظرفیت شانسی نداری !!
              [img width=65 height=100]http://s1.picofile.com/file/7243484622/untitled.bmp[/img]

دیدگاه

ضمن آرزوی موفقیت برای شما داوطلبان گرامی کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته برق سال 1391 بدینوسیله به اطلاع میرساند پاسخنامه تشریحی دروس الکترونیک، مدارهای الکتریکی، فیزیک الکتریسیته و مغناطیس و مدار منطقی را میتوانید از وبلاگ www.bargh-k2k.blogfa.com دریافت نمایید.

دیدگاه

سلام ممنون از اینکه لینک دادین اما این درسا که دانلود نمیشه

دیدگاه

سلام اقایوون یه کمک فوری : من17 این ماه طبق نامه ی که دانشگاه داده پس از فارغ التحصیلی داده دیگه دانشجو محسوب نمیشم و 6 ماه بعد از فارغ التحصیلسم میگزره. کنکور امسال رو هم دادم فردا میخوام تعیین شهر کنم منم میتونم شهر های نمیه دوم رو بزنم؟؟ این نامه ای که میگم همون نامه ای که وقتی فارغ التحصیل میشیم بهمون میدن به من که 17 بهمن پاررسال فارغ تحصیل شدم تا 17 شهریور امسال تویه اون نامه نوشته دانشجو بحساب میام اما بعد اون باید برم سربازی. الان من اگه شهر های نیمه دوم رو انتخاب کنم مشکل پیش میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akbar8
                      سلام اقایوون یه کمک فوری : من17 این ماه طبق نامه ی که دانشگاه داده پس از فارغ التحصیلی داده دیگه دانشجو محسوب نمیشم و 6 ماه بعد از فارغ التحصیلسم میگزره. کنکور امسال رو هم دادم فردا میخوام تعیین شهر کنم منم میتونم شهر های نمیه دوم رو بزنم؟؟ این نامه ای که میگم همون نامه ای که وقتی فارغ التحصیل میشیم بهمون میدن به من که 17 بهمن پاررسال فارغ تحصیل شدم تا 17 شهریور امسال تویه اون نامه نوشته دانشجو بحساب میام اما بعد اون باید برم سربازی. الان من اگه شهر های نیمه دوم رو انتخاب کنم مشکل پیش میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
                      سلام
                      باید 15 روز قبل از تموم شدن شیش ماه دفترچه خدمت رو میفرستادی
                      تو سال 91 شده یه سال تو دفترچه خدمت اینو نوشته
                      اگه از مدت زمان مجاز بگذره برای ثبت نام تو دانشگاه باید برگه اعزام داشته باشی
                      شما زندگی می کنید من بازی میکنم، زندگی شما را; زندگی بازی خدا و یک عروسکِ گِلی ست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kiana_best
                        سلام ممنون از اینکه لینک دادین اما این درسا که دانلود نمیشه
                        دوست عزیز مشکلی در دانلود وجود ندارد.مجددا امتحان کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahhmd
                          دوست عزیز مشکلی در دانلود وجود ندارد.مجددا امتحان کنید.
                          سلام سوالارو دانلود کردم فقط سایتی رو نمیدونین که بتونم جواب سوالای ریاضی رو دانلود کنم؟

دیدگاه

نتایج کنکور آزاد کاردانی به کارشناسی ناپبوسته الان اومد. شما چیکار کردین؟ من که انتخاب اولم آزاد کرج قبول شدم.

دیدگاه

اقا مطمعنی اومد اخه من تو سایت سنجش چیزی نمیبینم...! :eek: :eek:

اها آزادو میگی......من فکر کردم سراسری رو میگی....

دیدگاه

بله آزاد در سایت azmoon.com اومده.
                                الان نتایج سراسری هم اومد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X