اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گرایش الکترونیک دیجیتال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : گرایش الکترونیک دیجیتال

سلام
    راستی من دفترچه ی 92 رو که نگاه میکردم
    دیدم نوشته توی خود دفترچه دانشگاه گیلان رشت دو تا گرایش داره یکیش گرایش دیجیتال و یکیش گرایش میکرو الکترونیک
    این یعنی اینکه چون همون اول گرایش و مشخص کرده و 2 تا گرایش رو جدا کرده شاید دروس ارائه شده شبیه شریف باشه و شما به اون چیزی که دنبالشین برسین .
    موفق باشین
    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مصطفی طبسی
      سلام
      راستی من دفترچه ی 92 رو که نگاه میکردم
      دیدم نوشته توی خود دفترچه دانشگاه گیلان رشت دو تا گرایش داره یکیش گرایش دیجیتال و یکیش گرایش میکرو الکترونیک
      این یعنی اینکه چون همون اول گرایش و مشخص کرده و 2 تا گرایش رو جدا کرده شاید دروس ارائه شده شبیه شریف باشه و شما به اون چیزی که دنبالشین برسین .
      موفق باشین
      اقا واقعا ممنون .
      متاسفانه من امسال که شرکت نکردم ایشالا سال دیگه میخوام شرکت کنم اگه بشه
      میشه یه لطفی بکنید بگیر ضرایب دروس تخصصی این گرایش چیه ؟
      دانشگاه گیلانم که سیلابس رو مثل ادم نداده
      اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
      هیتلر

دیدگاه

اقا من الان دفتر چه رو گرفتم نوشته 3 و 7 یعنی 10 نفر میگیره کلا ؟
        اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
        هیتلر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Saeed Saeb
          اقا واقعا ممنون .
          متاسفانه من امسال که شرکت نکردم ایشالا سال دیگه میخوام شرکت کنم اگه بشه
          میشه یه لطفی بکنید بگیر ضرایب دروس تخصصی این گرایش چیه ؟
          دانشگاه گیلانم که سیلابس رو مثل ادم نداده
          کاش شرکت می کردید من زمان داشتم ولی خوب نخوندم 5 ماه بیکار بودم ولی متاسفانه به اندازه 2 ماه بیشتر نخوندم فک نکنم قبول بشم متاسفانه شهر ما دیجیتال نداره بیشتر نیمه هادی و آنالوگه . انشالله قبول شید یک سوالی دارم شما مثل ما فنی بوده اید یا ریاضی : اگر فنی بوده اید به شما پیشنهاد میکنم از همین الان روزی 2 ساعت یا سه ساعت مطالعه کنید و فعلا روی ریاضی و مدار کار کنید .
          اگه منظورتون دروس کنکور میباشد الکترونیک که شد هیچ فرق واسه کنکور ارشد نمی کنه یعنی همه گرایش ها یک کنکور میدهند و دروس فرقی نمیکنه من به شما پیشنهاد می کنم خودتون دفترچه ی شماره ی یک رو از سایت سنجش دانلود ککنید خیلی بهتره
          اکثر دانشگاهها سیلابس شون رو نمیزنند
          نوشته اصلی توسط Saeed Saeb
          اقا من الان دفتر چه رو گرفتم نوشته 3 و 7 یعنی 10 نفر میگیره کلا ؟
          بله همین طور می باشد ولی اگه شما بخونید صددرصد در گیلان قبول میشید حتی شاید در شریف هم قبول بشین
          مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

کاش شرکت می کردید من زمان داشتم ولی خوب نخوندم 5 ماه بیکار بودم ولی متاسفانه به اندازه 2 ماه بیشتر نخوندم فک نکنم قبول بشم متاسفانه شهر ما دیجیتال نداره بیشتر نیمه هادی و آنالوگه . انشالله قبول شید یک سوالی دارم شما مثل ما فنی بوده اید یا ریاضی : اگر فنی بوده اید به شما پیشنهاد میکنم از همین الان روزی 2 ساعت یا سه ساعت مطالعه کنید و فعلا روی ریاضی و مدار کار کنید .
            اگه منظورتون دروس کنکور میباشد الکترونیک که شد هیچ فرق واسه کنکور ارشد نمی کنه یعنی همه گرایش ها یک کنکور میدهند و دروس فرقی نمیکنه من به شما پیشنهاد می کنم خودتون دفترچه ی شماره ی یک رو از سایت سنجش دانلود ککنید خیلی بهتره
            اکثر دانشگاهها سیلابس شون رو نمیزنند
            بله همین طور می باشد ولی اگه شما بخونید صددرصد در گیلان قبول میشید حتی شاید در شریف هم قبول بشین
            سلام دوستان میشه یک مقداری درمورد گرایش انالوگ و دیجیتال اگر اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید
            برای انتخاب رشته ارشد باید یکیو انتخاب کنم ولی هیچی پیدا نکردم توی نت
            مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fahim123
              سلام دوستان میشه یک مقداری درمورد گرایش انالوگ و دیجیتال اگر اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید
              برای انتخاب رشته ارشد باید یکیو انتخاب کنم ولی هیچی پیدا نکردم توی نت
              مرسی
              قبلا یه کاتالوگی از شریف داشتم اگه سرچ کنید پیدا میشه توی نت .
              اگرم پیدا نکردید سعی میکنم امشب به گردم پیدا کنم از توی سیستم براتون بزارم انشالله .
              ما که کنکورمون رو افتضاح کردیم خوشحال میشیم که شما یه جای خوب قبول بشید .

دیدگاه

قبلا یه کاتالوگی از شریف داشتم اگه سرچ کنید پیدا میشه توی نت .
                اگرم پیدا نکردید سعی میکنم امشب به گردم پیدا کنم از توی سیستم براتون بزارم انشالله .
                ما که کنکورمون رو افتضاح کردیم خوشحال میشیم که شما یه جای خوب قبول بشید .
                مرسی دوست عزیز که جواب دادید من 570 شدم و هم به انالوگ بهشتی میخورم هم دیجیتالش نمیدونم کدومو اول بزنم مشورت با دوستانم فایده نداشت.پس فردا هم مهلت تمام میشه :sad:
                واقعا گیر کردم :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fahim123
                  مرسی دوست عزیز که جواب دادید من 570 شدم و هم به انالوگ بهشتی میخورم هم دیجیتالش نمیدونم کدومو اول بزنم مشورت با دوستانم فایده نداشت.پس فردا هم مهلت تمام میشه :sad:
                  واقعا گیر کردم :cry2:
                  سلام موفق باشید
                  پیداش کردم اینجاست :NO:
                  http://my-zoo.persiangig.com/konkor/barg.rar/download
                  راستی تا اونجا که یادمه دیجیتال و انالوگ بهشتی با مابقی مقداری فرق میکرد اخه پژوهشی بود یک پی دی افی از دروس پژوهشی هم داشتم که اگه پیدا کنم همین الان میزارم
                  :NO: :smile:
                  پیدا نتونستم بکنم ولی ولی دروس پژوهشیش جالب بود . نیم ساعت زمان صرف کن توی نت پیدا می کنی .

دیدگاه

سلام
                    برا انتخاب بین آنالوگ و دیجیتال بهتره اول علاقه ی خودتون رو بسنجید بعدش هم توانایی هاتون مثلا اگر برنامه نویسی تون اصلا تعریفی نداره فک نکنم تو دیجیتال چندان توفیقی کسب کنید برعکس اگر دروس نزدیک به فیزیک رو مثل مغناطیس الکترونیک و ... را مشکل دارید احتمالا آنالوگ گزینه خوبی براتون نباشه .من خودم دانشجوی دیجیتالم (و آناوگ هم کار میکنم)و به نظر من دیجیتال خیلی خیلی آسون تر از آنالوگه (بیس برنامه نویسی ام خوبه سی سی شارپ دلفی ومتلب و VHDL رو بلدم) اما خب هستن از دوستان که فکر می کنند آناوگ آسون تر ودیجیتال زیادی گسترده است.
                    موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmmsss2
                      سلام
                      برا انتخاب بین آنالوگ و دیجیتال بهتره اول علاقه ی خودتون رو بسنجید بعدش هم توانایی هاتون مثلا اگر برنامه نویسی تون اصلا تعریفی نداره فک نکنم تو دیجیتال چندان توفیقی کسب کنید برعکس اگر دروس نزدیک به فیزیک رو مثل مغناطیس الکترونیک و ... را مشکل دارید احتمالا آنالوگ گزینه خوبی براتون نباشه .من خودم دانشجوی دیجیتالم (و آناوگ هم کار میکنم)و به نظر من دیجیتال خیلی خیلی آسون تر از آنالوگه (بیس برنامه نویسی ام خوبه سی سی شارپ دلفی ومتلب و VHDL رو بلدم) اما خب هستن از دوستان که فکر می کنند آناوگ آسون تر ودیجیتال زیادی گسترده است.
                      موفق باشید
                      مرسی دوست عزیز از پاسختون
                      این تاپیک قدیمیه انتخاب رشته تموم شده و من دیجیتال رو انتخاب کردم :smile:
                      با توجه به اینکه سه ماهو و خرده ای وقت دارم میشه راهنمایی کنید چه زبان های برنامه نویسی رو یاد بگیرم برای دیجیتال که بعدا کمتر توی دردسر بیفتم؟؟
                      مرسی

دیدگاه

سلام تبریک :applause: و ضمنا فکر کنم این اطلاعات برا بجه های دیگه و سال بعدی ها به درد بخوره.
                        در مورد زبان برنامه نویسی که خب Matlab رو حتما حتما مسلط باشید (نه تول باکس هاش رو خود متلب) و سی هم که از واجباته همه برقی ها باید بدونند بفیه زبان های کدینگ بسته به درستون می توننند متفاوت باشند مثلا برای طراحی سخت افزار می تونند VHDL بگن یا Verilog و اصولا اگه خوب برنامه نوسی کار کره باشید (همون دو تایی که گفتم) دیگه نوع زبان فرقی نمی کنه با یه مطالعه مختصر هر زبان جدبدی خیلی زود یاد می گیرید مهم منطق برنامه نویسی رو دونشتن زبان زیاد فرق نمی کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmmsss2
                          سلام تبریک :applause: و ضمنا فکر کنم این اطلاعات برا بجه های دیگه و سال بعدی ها به درد بخوره.
                          در مورد زبان برنامه نویسی که خب Matlab رو حتما حتما مسلط باشید (نه تول باکس هاش رو خود متلب) و سی هم که از واجباته همه برقی ها باید بدونند بفیه زبان های کدینگ بسته به درستون می توننند متفاوت باشند مثلا برای طراحی سخت افزار می تونند VHDL بگن یا Verilog و اصولا اگه خوب برنامه نوسی کار کره باشید (همون دو تایی که گفتم) دیگه نوع زبان فرقی نمی کنه با یه مطالعه مختصر هر زبان جدبدی خیلی زود یاد می گیرید مهم منطق برنامه نویسی رو دونشتن زبان زیاد فرق نمی کنه
                          مرسی دوست عزیز

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X