اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارشد مخابرات سیستم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارشد مخابرات سیستم

سلام
    1)آیاد در ارشد مثل کارشناسی همه دانشگاهها باید به دانشجویان دروس یکسانی رو تدریس کنند؟
    2)ترم 1،فرایند های اتفاقی،شناسایی آمداری الگو و پردازش سیگنال دیجیتال داشتم برای ترم 2 پردازش گفتار .تصویر.مخابرات سیار وکدینگ 1برداشتم میگند ترم 3تئوری پیشرفته مخابرات رو بردارید دیگه تمومه!!(بجز پایا ن نامه و سمینار)
    آیا صحت داره این؟؟چون این ترم هم دروس زیادی ارایه شده که من نمیدونم کدومش مفید تر و کاربردی و جدید تر هست.یعنی اون درسای دیگه که برنداشتم چی میشه؟؟مثلا الگوریتم های تکاملی!؟ oo:
    3)سوال مهم و اصلیم اینه:اگر حرف سوال دوم من درست باشه،الان بین پردازش گفتار و الگوریتم های تکاملی کدوم رو من بردارم بهتره؟؟؟؟؟ :sad:
    تا جایی که اینجا دیدم همش از الگوریتم ژنتیک صحبت میشه اگر نگذرونم پس هیچی بلد نخواهم بود یا تو درسای دیگه مشابهش بیان میشه؟؟لطفا بگید کدومو بردارم؟؟
    4)این واحدهایی که قراره بگذرونم،همینا تعیین کننده جهت موضوع پایان نامه هست؟؟
    الان دارم راه درستی میرم؟؟

پاسخ : ارشد مخابرات سیستم

سلام
    یه سری درس های اصلی هستند که بین همه دانشگاه ها مشترکه

فرآیند، تئوری پیشرفته مخابرات، DSP یا تئوری اطلاعات و کدینگ1(حداقل یکی از این دوتا)
    این ها 9 واحدند
    6 تا پایان نامه و 2 تا هم سمینار
    15 واحد دیگه می مونه که از بین دروس تخصصی برداشته میشه. که میتونه در تعیین موضوع پایان نامه تاثیرگذار باشه

این فایل هم بد نیست
    http://www.iust.ac.ir/files/ee/pages/mokh.pdf

دیدگاه

پردازش گفتار یا شبکه های عصبی رو بردارم؟؟؟
      اخه من که موضوع پایان نامه رو هنوز نه تعیین کردم نه میدونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hasting_m
        پردازش گفتار یا شبکه های عصبی رو بردارم؟؟؟
        اخه من که موضوع پایان نامه رو هنوز نه تعیین کردم نه میدونم
        اگه من جای تو بودم پردازش گفتار رو برمی داشتم چون در صورتی که موضوع پایان نامه مرتبط با صوت باشه حتماً لازم میشه و اگه هم نه که مشکلی پیش نمیاد چون به هر حال داشتن اطلاعات در مورد این درس بد نیست ولی شبکه های عصبی درسیه که اگه برنداری و بهش نیاز پیدا کنی میشه همون قسمت مورد نیاز رو خودت بخونی و متوجه بشی البته در صورتی که قبلاً در درس شناسایی آماری الگو(پترن) با شبکه های عصبی آشنا شده باشی.
        لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
        لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
        با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
        اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
        یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

ممنون اما فکر میکردم شبکه عصبی خیلی پرکاربرد تره.تو شناسایی چیزی نگفتند در موردش :sad:

دیدگاه

ممنون اما فکر میکردم شبکه عصبی خیلی پرکاربرد تره
            من هم نگفتم نیست، ولی میگم اگه با شبکه عصبی MLP توی پترن آشنا شده باشی، فهمیدن انواع دیگه شبکه عصبی کاری نداره. البته برای استفاده از شبکه عصبی نیازی نیست که بدونی چطوری کار میکنه و کافیه بدونی چی هست و چطوری باید ازش استفاده کرد ولی اگه بخوای تو زمینه صوت کار کنی لازمه خیلی چیزا ازش بدونی.

.تو شناسایی چیزی نگفتند در موردش :sad:
            :eek: :NO: :surprised: :sad:
            با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"

دیدگاه

سلام دوستان
              1)استاد راهنما
              استاد مشوار
              استاد داور
              اینجور اسم هایی تو اطلاعیه ارایه پایان نامه یکی دیدم حالا این سه نفر کیا هستند؟و هر کدوم وظیفش چیه!!!
              2)ازاین سه نفر کدوما رو خودمون به اختیار خودمون انتخاب میکنیم برای خودمون؟و کدوم رو انتخاب میکنند برامون!؟
              3)پروپوزالproposal??چی هست؟
              4)مخابرات سیار بردارم بهتره یا شبکه عصبی؟

دیدگاه

سلام دوستان
                1)استاد راهنما
                استاد مشوار
                استاد داور
                اینجور اسم هایی تو اطلاعیه ارایه پایان نامه یکی دیدم حالا این سه نفر کیا هستند؟و هر کدوم وظیفش چیه!!!
                2)ازاین سه نفر کدوما رو خودمون به اختیار خودمون انتخاب میکنیم برای خودمون؟و کدوم رو انتخاب میکنند برامون!؟
                3)پروپوزالproposal??چی هست؟
                4)مخابرات سیار بردارم بهتره یا شبکه عصبی؟
                1- استاد راهنما: استادی که در موضوع پایان نامه راهنمای شماست. خودتون با رضایت استاد انتخاب می کنید.
                2- استاد مشاور: اختیاری است. در بعضی موارد که نسبت به استاد راهنما تخصص بیشتری دارد شما را راهنمایی می کند. با مشورت استاد راهنما انتخاب می شود.
                3- استاد داور: پایان نامه شما را داوری می کنند و به شما نمره می دهند. گروه انتخاب می کند.
                4- پروپوزال (پیشنهاد) همون طور که از اسمش مشخصه پیشنهاد شما برای موضوع پایان نامه هست که شامل عنوان پایان نامه، خلاصه ای از کاری که قراره انجام بشه، ضرورت کار، مراحل کار، زمان بندی، هزینه ها و ... میشه. بعد از انتخاب موضوع پایان نامه و قطعی شدن موضوع، با راهنمایی استاد راهنما این فرم را پر می کنید و گروه آن را بررسی می کند و در صورت موافقت، شروع به کار روی پایان نامه می کنید.
                5- مخابرات سیار یا شبکه عصبی؟ نمیدونم. از استادها و دانشجوهای سال بالاتر سوال کنید.

دیدگاه

سلام.آیا بعد سمینار(موضوع سمینارو پایان نامه ام یکیست) باید پورپوزال رو ارایه بدهیم؟؟
                  پروپوزال گزارش کاری که در سمینار کردیم و در پاینا نامه میخوایم ادامه بدیم هست؟؟
                  استاد گفت باید 6ماه از پروپوزال فاصله بشه تا بتونیم دفاع کنیم.(من فقط یه6ماه شنیدم)حالا شما دوستان میدونید این 6ماه فاصله بین چی و چی هست؟؟

دیدگاه

سمینار ارشد میتونه هیچ ربطی به پایان نامه نداشته باشه ولی معمولاً این طور نیست و یا گزارشی از کارهای گذشته در موضوع پایان نامه هست یا قسمتی از پایان نامه مثلاً یک قسمت تئوری و ریاضی کار.
                    تاریخ ارائه پروپوزال توسط گروه آموزشی مشخص میشه و معمولاً چند ماه بعد از انتخاب واحد پایان نامه است.
                    6 ماه فاصله بین تاریخ تصویب پروپوزال و تاریخ دفاع پایان نامه.

دیدگاه

الگوریتم های تکاملی و مثلا شبکه های عصبی،کنترل عصبی،کنترل فازی و ... که کلا درس تخصصی کنترل هست ولی شما به عنوان یک مخابراتی ازتون انتظار میره پردازش سیگنال و گفتار رو بلد باشید. به نظرم حتما speech processing رو بردارید.
                      جانم به فدای ائمه اطهار
                      می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                        الگوریتم های تکاملی و مثلا شبکه های عصبی،کنترل عصبی،کنترل فازی و ... که کلا درس تخصصی کنترل هست ولی شما به عنوان یک مخابراتی ازتون انتظار میره پردازش سیگنال و گفتار رو بلد باشید. به نظرم حتما speech processing رو بردارید.
                        کنترل فازی تو مخابرات سیستم کاربرد داره؟
                        مجبورم این ترم بین اون و ریاضی مهندسی پیشرفته یکی و انتخاب کنم.
                        درس سختیه؟؟

دیدگاه

کنترل فازی تو مخابرات سیستم کاربرد داره؟
                          مجبورم این ترم بین اون و ریاضی مهندسی پیشرفته یکی و انتخاب کنم.
                          درس سختیه؟؟
                          نمیدونم تو چیه مخابرات میتونه استفادهد بشه ولی کلا می گم برای شما همون پردازش گفتار بهتره.چه جالب،بین ریاضی مهندسی پیشرفته و کنترل فازی؟!!!! کجا درس می خونید مگه؟ تو دانشگاه های دولتی که فقط یا باید ریاضی مهندسی پیشرفته بگیرید یا فرایندهای تصادفی رو.
                          جانم به فدای ائمه اطهار
                          می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                            نمیدونم تو چیه مخابرات میتونه استفادهد بشه ولی کلا می گم برای شما همون پردازش گفتار بهتره.چه جالب،بین ریاضی مهندسی پیشرفته و کنترل فازی؟!!!! کجا درس می خونید مگه؟ تو دانشگاه های دولتی که فقط یا باید ریاضی مهندسی پیشرفته بگیرید یا فرایندهای تصادفی رو.
                            پستهای قبلیم مال یک سال پیش هست.من پردازش گفتار و فرایند رو گذروندم .این ترم یکی از ان دو درس مونده.
                            فرایند که اجباری هست.جزیکی از3 درس تخصصی سیستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هـادی
                              سمینار ارشد میتونه هیچ ربطی به پایان نامه نداشته باشه ولی معمولاً این طور نیست و یا گزارشی از کارهای گذشته در موضوع پایان نامه هست یا قسمتی از پایان نامه مثلاً یک قسمت تئوری و ریاضی کار.
                              تاریخ ارائه پروپوزال توسط گروه آموزشی مشخص میشه و معمولاً چند ماه بعد از انتخاب واحد پایان نامه است.
                              6 ماه فاصله بین تاریخ تصویب پروپوزال و تاریخ دفاع پایان نامه.
                              پروپوزال هم مگه ارایه دادن میخواد؟یعنی مشابه سمیناره؟یا همین که تو یه کاغذ بنویسی قراره چکار کنی واسه پایان نامه؟
                              معمولا فاصله زمانی بین انتخاب واحد تا دفاع پایان نامه برای دانشجویان چه مدت طول میکشه؟یعنی چه مدت میانگین کار میکنند؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X