اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شوکر بسیار قوی و بسیار ساده با آرک سه سانتی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شوکر بسیار قوی و بسیار ساده با آرک سه سانتی

شوکر های دو ترانسه خیلی قدرت بالا تری دارند نسبت به مداراتی که کاسکود دارند و ساختشان سخت تر است به دلیل مسایل عایق بندی ترانس خروجی و همچنین خازن با ولتاژ خوب و تحمل جریان های زیاد
    مثلا شما نمیتوانید از همین خازن هایی که در کاسکود استفاده میکنید در شوکر دو ترانسه هم استفاده کنید زیرا تحمل جریان وارده را ندارد و داغ می کند ( حتی منفجر هم می شوند )

راستی هسته با مدار مقناطیسی بسته را امتحان کردید؟

فرستاده شده از SM-T211ِ من با Tapatalk

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza.pr نمایش پست ها
      مثلا شما نمیتوانید از همین خازن هایی که در کاسکود استفاده میکنید در شوکر دو ترانسه هم استفاده کنید زیرا تحمل جریان وارده را ندارد و داغ می کند ( حتی منفجر هم می شوند )
      خوب با سری شدن خازن میشه ولتاژ رو بالا برد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadof نمایش پست ها
        خوب با سری شدن خازن میشه ولتاژ رو بالا برد.
        بله میشه ولتاژ مجموع بالا تر میره ولی ظرفیت کم تر میشه .

شاید منظور من رو اشتباه متوجه شدید من گفتم جریان چیزی که شما میگید ولتاژ هست

منظورم جریان قابل گذر بر حسب آمپر هست . که با این وضع فقط خازن های MKP برای کار ما مناسب هست البته من ساخت خازن رو ترجیح میدم ولی حجم زیادی میگیره . من تونستم یه خازن 5 نانو 20 کیلو ولتی در اندازه کوچک درست کنم با تحمل جریان لحظه ای تا 100 آمپر

دیدگاه

منظورم جریان قابل گذر بر حسب آمپر هست . که با این وضع فقط خازن های MKP برای کار ما مناسب هست البته من ساخت خازن رو ترجیح میدم ولی حجم زیادی میگیره . من تونستم یه خازن 5 نانو 20 کیلو ولتی در اندازه کوچک درست کنم با تحمل جریان لحظه ای تا 100 آمپر
          مگه چقدر میخواد جریان عبور کنه که شما خازن ساختید با جریان لحظه ای 100 امپر!!!!
          قسمت خروجی شوکر نهایت باید 35 میلی امپر باشه بیشتر از این دیگه طرف کشته میشه البته 35 میلی هم فقط باید یه لحظه بزنید اگه مثلا 10 ثانیه نگاه دارید باز مرگش حتمی هستش
          در مورد خازن خوب بله باید سری بشه و در مورد ظرفیت هم محاسبه بشه که نرم افزارهای اندرویدی زیادی در این مورد وجود داره که کار ما رو راحت کرده
          100 امپر یا ابرفضل

دیدگاه

مگه چقدر میخواد جریان عبور کنه که شما خازن ساختید با جریان لحظه ای 100 امپر!!!!
            قسمت خروجی شوکر نهایت باید 35 میلی امپر باشه بیشتر از این دیگه طرف کشته میشه البته 35 میلی هم فقط باید یه لحظه بزنید اگه مثلا 10 ثانیه نگاه دارید باز مرگش حتمی هستش
            در مورد خازن خوب بله باید سری بشه و در مورد ظرفیت هم محاسبه بشه که نرم افزارهای اندرویدی زیادی در این مورد وجود داره که کار ما رو راحت کرده
            100 امپر یا ابرفضل
            اساس کار مدارات رزونانسی همینه شما اگه یکم درباره کویل تسلا مطالعه کنید می فهمید که 500 آمپر یا چند کیلو آمپر چیز عادی هست
            بعد این خازن توی اولیه ترانس تخلیه میشه توی ثانویه جریان پایین میاد و ولتاژ بالا میره

اون حرفی هم که در مورد خازن زدید به نظر من اشتباه هست چون با این خازن های سرامیکی یا.... که ما داریم نمیشه و داغ میکنه هر قدر هم سری کنید جریان قابل تحمل اون تغییری نمیکنه بهترین مورد mkp هست که برای کار ما حرف نداره

اگه فیلم های مدارات zvs رو دیده باشید یا خودتون ساخته باشید فشار روی خازن به حدی هست که گاهی اوقات خازن منفجر میشه
            چون جریان خیلی زیادی از اون رد میشه

دیدگاه

دوستان سلام
              من یک سیگنالpwmبا فرکانس 100تا120کیلوهرتزدارم که میخواهم یک تاخیر200تا300نانوثانیه ای دراون ایجادکنم.ومیخوام از آی سی74123استفاده نکنم.دوستان راه حل یاآی سی خاصی سراغ ندارید؟

دیدگاه

اون حرفی هم که در مورد خازن زدید به نظر من اشتباه هست چون با این خازن های سرامیکی یا.... که ما داریم نمیشه و داغ میکنه هر قدر هم سری کنید جریان قابل تحمل اون تغییری نمیکنه بهترین مورد mkp هست که برای کار ما حرف نداره
                خازن سرامیکی مثل مایلار و خازن MKP جریان لحظه ای اش چقدره ؟
                و اینکه خازن MKP فکر نکنم بیشتر از 1 کیلو ولت بشه تو بازار پیدا کرد

دیدگاه

و اینکه خازن MKP فکر نکنم بیشتر از 1 کیلو ولت بشه تو بازار پیدا کرد
                  چرا تا 2 کیلو ولت توی بازار هست

این خازن ها برای همین کاربرد ساخته میشن برای دفع نویز های فرکانس بالا با جریان های زیاد که از لحاظ ایمنی هم خیلی عالی هستند
                  مایلار هم خوبه
                  جدیدترین ویرایش توسط alireza.pr; ۰۶:۵۴ ۱۳۹۵/۱۱/۰۵.

دیدگاه

داداش شما جواب سوال بالا رو ندادید. ممنون میشم جواب بدید اگه تمایل دارید.
                    و اینگه بالاترین جریانی که شوکر میکشه چقدره؟ منظور همون قسمتی که شما فکر میکنید جریان 100 امپر میکشه اگه میتونی شماتیک هم بذار

دیدگاه

داداش شما جواب سوال بالا رو ندادید. ممنون میشم جواب بدید اگه تمایل دارید.
                      و اینگه بالاترین جریانی که شوکر میکشه چقدره؟ منظور همون قسمتی که شما فکر میکنید جریان 100 امپر میکشه اگه میتونی شماتیک هم بذار
                      جریان خازن های mkp دقیق نمیدونم اگه بگردید پیدا میکنید
                      بنده فقط در مورد شوکر نگفتم اگه دیده باشد چیزی وجود داره به اسم کویل تسلا توی اون 100 آمپر چیز کمی به حساب میاد
                      شما هیچ شوکری پیدا نمیکنید که 100 آمپر جریان به اولیه آن بدهند
                      خوبه زنده ایم و حرف دهنم میزارید اگه براتون ممکنه بگید که کجا من گفتم تو شوکر های دو ترانسه به اولیه ترانس دومی 100 آمپر جریان میدیم ؟

در ضمن استعداد خوبی توی به انحراف کشیدن تایپک ها دارید. اگه از اینکه من اینجا هستم ناراضی هسید بگید به خدا حساب کاربریم رو حذف می کنم[emoji6]
                      جدیدترین ویرایش توسط alireza.pr; ۰۰:۳۴ ۱۳۹۵/۱۱/۰۸.

دیدگاه

سلام به دوستان عزیز
                        ببخشید من دخالت میکنم ولی چرا آخه با هم بحث میکنین . ما اینجا عضو شدیم که اگه چیزی بلدیم با بقیه به اشتراک بزاریم
                        یا از هم دیگه چیزی یاد بگیریم . این چیزا ارزششو نداره که بخوایم بحث کنیم یا خدایی نکرده باعث بشه که از هم دلخور بشیم .
                        بهتره که سعی کنیم با هم مهربون باشیم از الطلاعات هم دیگه استفاده کنیم .
                        برای یک ::
                        بار ایستادن:::
                        صد بار زمین خوردم::::
                        زمین خوردن مهم نیست:::::
                        دوباره برخاستن مهم است ::::::

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alishuk نمایش پست ها
                          سلام به دوستان عزیز
                          ببخشید من دخالت میکنم ولی چرا آخه با هم بحث میکنین . ما اینجا عضو شدیم که اگه چیزی بلدیم با بقیه به اشتراک بزاریم
                          یا از هم دیگه چیزی یاد بگیریم . این چیزا ارزششو نداره که بخوایم بحث کنیم یا خدایی نکرده باعث بشه که از هم دلخور بشیم .
                          بهتره که سعی کنیم با هم مهربون باشیم از الطلاعات هم دیگه استفاده کنیم .
                          دقیقا ولی دوستان روحیه جنگنده ای دارند[emoji1] [emoji1] [emoji1]

دیدگاه

در ضمن استعداد خوبی توی به انحراف کشیدن تایپک ها دارید. اگه از اینکه من اینجا هستم ناراضی هسید بگید به خدا حساب کاربریم رو حذف می کنم
                            در ضمن استعداد خوبی توی به انحراف کشیدن تایپک ها دارید. اگه از اینکه من اینجا هستم ناراضی هسید بگید به خدا حساب کاربریم رو حذف می کنم
                            دوست عزیز لفطا طفره نرو بحث الکی عوض نکن برو خودت پست خودت و من رو بون بعد جواب بده . در ضمن شما مستاجر بنده نیستید که بگم اجاره خونه ندادی برو بیرون من هم مثل شما اینجا کاربرم معمولی هستم هر طور راحتی همون کار رو بکن چون روز اول ثبت نام نه من از شما اجازه گرفتم و نه شما در ضمن کاری ندارم کجای شوکر 100 امپر جریان میکشه همون قسمتی که خودت گفتی رو بذار قبول میکنیم! یه کلیپ شوکر معمولی هم بذار به کجا رسوندید. در ضمن اینجا بحث علمی هستش اصلا نباید ناراحت بشید و همانطور که من نشدم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط alishuk نمایش پست ها
                            دوست عزیز بحث علمی هستش این اقا میگه باید خازن 100 امپری باشه!!! و من هم میخوام بدونم کدوم قسمت شوکر 100 امپر میکشه و خیلی هم کنجاو شدم شاید اطلاعات من کمه در جریان باشم

دیدگاه

دوست عزیز لفطا طفره نرو بحث الکی عوض نکن برو خودت پست خودت و من رو بون بعد جواب بده . در ضمن شما مستاجر بنده نیستید که بگم اجاره خونه ندادی برو بیرون من هم مثل شما اینجا کاربرم معمولی هستم هر طور راحتی همون کار رو بکن چون روز اول ثبت نام نه من از شما اجازه گرفتم و نه شما در ضمن کاری ندارم کجای شوکر 100 امپر جریان میکشه همون قسمتی که خودت گفتی رو بذار قبول میکنیم! یه کلیپ شوکر معمولی هم بذار به کجا رسوندید. در ضمن اینجا بحث علمی هستش اصلا نباید ناراحت بشید و همانطور که من نشدم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

دوست عزیز بحث علمی هستش این اقا میگه باید خازن 100 امپری باشه!!! و من هم میخوام بدونم کدوم قسمت شوکر 100 امپر میکشه و خیلی هم کنجاو شدم شاید اطلاعات من کمه در جریان باشم
                              همون جایی که میگید من گفتم شوکر 100 آمپر میکشه رو لطفا مشخص کنید اگه ممکنه اگه میشه [emoji257]
                              بنده اصلا ناراحت نشدم اگه شما رو با حرافام ناراحت کردم ببخشید[emoji255]
                              من گفتم باید تحمل جریان خوبی داشته باشه
                              اگه توی صحبت های بنده جایی گفتم شوکر های دو ترانسه 100 آمپر میکشن لطفا مشخص کنید
                              وگرنه که دیگه به صاحب تایپک اجازه بدیم موضوع رو ادامه بدن
                              جدیدترین ویرایش توسط alireza.pr; ۲۰:۲۰ ۱۳۹۵/۱۱/۰۸.

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                                وقتتون بخیر
                                بابت غیبتم از همه عذر میخوام
                                واقعا قدر سلامتیتون رو بدونید
                                چند روزی مریض بودم و نتونستم جواب دوستان رو بدم
                                برای شفای همه مریضا هم دعا کنید...
                                فردا انشاالله تمام خواسته های دوستان رو پاسخ میدم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X