اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شوکر بسیار قوی و بسیار ساده با آرک سه سانتی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شوکر بسیار قوی و بسیار ساده با آرک سه سانتی

نوشته اصلی توسط nikola_tesla نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان عزیزم
    وقت همگی بخیر
    در ساخت شوکر دو ترانسه جواب عالی گرفتم
    تصمیم بر این شد که آموزشش رو براتون بزارم
    تمام محاسبات ترانسها رو برای گرفتن نتیجه عالی با دقت انجام دادم
    و به دوست خوبم آقای valavi هم اصلاعات ساخت رو دادم و ایشون هم نتیجه بسیار خوبی گرفتن
    فقط امیدوارم مثل همین تاپیک بحث رو به بیراهه نبرن بعضی از دوستان و سعی کنیم همه از تجربیات همدیگه استفاده کنیم...
    فیلم عملکرد مدار رو هم براتون میفرسام البته این نسخه با قطعات بی کیفیت و باتری ضعیف داره کار میکنه انشاالله سر فرصت فیلم بهترین نسخه رو هم میزارم
    فیلم عملکرد مدارتقدیم به همه دوستان عزیز

تشکر از زحمات شما بسیار عالی و قدرتمند شده!!

دیدگاه

خواهش میکنم
      قابل شما رو نداره...

دیدگاه

سلام به همه دوستان عزیزم
        وقت همگی بخیر
        و به دوست خوبم آقای valavi هم اصلاعات ساخت رو دادم و ایشون هم نتیجه بسیار خوبی گرفتن
        فقط امیدوارم مثل همین تاپیک بحث رو به بیراهه نبرن بعضی از دوستان و سعی کنیم همه از تجربیات همدیگه استفاده کنیم...
        فیلم عملکرد مدار رو هم براتون میفرستم البته این نسخه با قطعات بی کیفیت و باتری ضعیف داره کار میکنه انشاالله سر فرصت فیلم بهترین نسخه رو هم میزارم
        فیلم عملکرد مدارتقدیم به همه دوستان عزیز

واااای چه قدرتی خیلی عالی بود
        برای یک ::
        بار ایستادن:::
        صد بار زمین خوردم::::
        زمین خوردن مهم نیست:::::
        دوباره برخاستن مهم است ::::::

دیدگاه

سلام به همه دوستان عزیزم
          وقت همگی بخیر
          درود بر شما nikola_tesla
          ازتون سپاسگزارم که وقت میزارین تا دوستان علاقه مند از تجربیاتتون استفاده کنن .
          در مدار شوکر بیشترین چالش مر بوط به ترانس ها ست . البته حداقل برای من اینطور هست .
          ممنون میشم اگه مشخصات ترانسهایی که پیچیدید و بفرمایید .
          با سپاس
          جدیدترین ویرایش توسط T.REX; ۲۰:۲۲ ۱۳۹۵/۱۲/۲۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط T.REX نمایش پست ها
            درود بر شما
            ازتون سپاسگزارم که وقت میزارین تا دوستان علاقه مند از تجربیاتتون استفاده کنن .
            در مدار شوکر بیشترین چالش مر بوط به ترانس ها ست . البته حداقل برای من اینطور هست .
            ممنون میشم اگه مشخصات ترانسهایی که پیچیدید و بفرمایید .
            با سپاس
            سلام به شما دوست عزیز
            وقت بخیر
            ممنونم از لطف شما
            معلومه که دستی بر آتش دارین
            درسته دقیقا مهمترین نکته این مدار ساخت ترانس هست...
            چشم
            انشاالله سر فرصت حتما آموزش رو قرار میدم

دیدگاه

معلومه که دستی بر آتش دارین
              درسته دقیقا مهمترین نکته این مدار ساخت ترانس هست...
              درود
              من دو تا مدار درست کردم . اولیش که خودشو میکشت نیم سانت ارک داشت . دومی که خودم مدارشو طراحی کردم حدود 2 سانت میزد ولی نوع جرقه فرق میکرد بصورت مسلسل و رگباری میزد جرقه دونه ای پرتاب میشد .
              بعد متوجه شدم یا باید وقت زیاد بزارم یا یه مدار خوب پیدا کنم متأسفانه وقتم خیلی ضیق بود ، پس منتظر مدار شدم
              این تایپیک رو دنبال کردم و فیلم هاتونم دیدم ، فیلم آخری از شوکر دو هسته رو که دیدم واقعا شوکه شدم
              تازه فهمیدم شوکر یعنی چی ! منو که از راه دور شوکه کرد !
              بی صبرانه منتظر آموزش تون هستم و خیلی هم سپاسگزارم
              جدیدترین ویرایش توسط T.REX; ۱۳:۰۸ ۱۳۹۵/۱۲/۲۱.

دیدگاه

میدونیم مهمترین شرط فاصله آرک و میزان صدای تولید شده اول عایق کاری بعد قدرت ترانسه
                بنده هم با تعدادی از دوستان نزدیک 6 ماهه که دارم روی ابر عایقها کار میکنم
                فیلمهایی از ترکیبات مایع موجود که قابلیت سفت شدن دارند به ضخامت دقیق 1 میلیمتر با تلرانس 5 درصد تهیه و زیر ژنراتور های ولتاژ در فاصله هوایی ثابت تست میکنیم که شرایط زیر رو داشته باشن :
                1 - مواد اولیش تا حد ممکن همگانی باشه و بشه بدست آورد
                2-ارزان بوده و کار کردن باهاش راحت باشه
                تقریبا آخرهای کاریم و اگه کمکی از دستم بر بیاد در خدمت هستم

دیدگاه

درود
                  من دو تا مدار درست کردم . اولیش که خودشو میکشت نیم سانت ارک داشت . دومی که خودم مدارشو طراحی کردم حدود 2 سانت میزد ولی نوع جرقه فرق میکرد بصورت مسلسل و رگباری میزد جرقه دونه ای پرتاب میشد .
                  بعد متوجه شدم یا باید وقت زیاد بزارم یا یه مدار خوب پیدا کنم متأسفانه وقتم خیلی ضیق بود ، پس منتظر مدار شدم
                  این تایپیک رو دنبال کردم و فیلم هاتونم دیدم ، فیلم آخری از شوکر دو هسته رو که دیدم واقعا شوکه شدم
                  تازه فهمیدم شوکر یعنی چی ! منو که از راه دور شوکه کرد !
                  بی صبرانه منتظر آموزش تون هستم و خیلی هم سپاسگزارم
                  سلام
                  وقت بخیر
                  ممنون از لطف شما
                  بله حتما در خدمتم
                  به زودی قسمت اول آموزش رو قرار میدم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط kimiya40 نمایش پست ها
                  میدونیم مهمترین شرط فاصله آرک و میزان صدای تولید شده اول عایق کاری بعد قدرت ترانسه
                  فیلمهایی از ترکیبات مایع موجود که قابلیت سفت شدن دارند به ضخامت دقیق 1 میلیمتر با تلرانس 5 درصد تهیه و زیر ژنراتور های ولتاژ در فاصله هوایی ثابت تست میکنیم که شرایط زیر رو داشته باشن :
                  تقریبا آخرهای کاریم و اگه کمکی از دستم بر بیاد در خدمت هستم
                  سلام
                  وقت بخیر
                  خسته نباشید
                  منتظر نتیجه کار شما هستم
                  مطمینا عایق قوی باعث بهبود عملکرد ترانسها میشه
                  ممنونم

دیدگاه

با سلام و عرض خسته نباشید
                    همچنان منتظر دستوراتیم
                    شما نگران بیراهه بران نباشید چون زکات علم آموزش اونه
                    یک نکته ولو اینکه خیلی هم بی اهمیت باشه مشکلات خیلی ها رو حل میکنه تا چه رسد به پروژه ای کامل

دیدگاه

درود بر شما
                      دوست من پیشرفتی داشتید ؟
                      من زمانی که تلویزیون تعمیر میکردم چند بار با نشت ولتاژ از های ولتاژ TV برخورد کردم
                      با چسب سیلیکون راحت جلوی نشتی گرفته میشد . نمی دونم اینجا هم میشه ازش استفاده کرد یا نه !
                      در شوکرهای تجاری که از پلی استر استفاده شده . ( رزین - کبالت - اسید )
                      امیدوارم خیلی زود به نتیجه برسید و ما هم از اطلاعاتتون بتونیم استفاده کنیم .
                      با سپاس فراوان

دیدگاه

درود بر شما
                        دوست من پیشرفتی داشتید ؟
                        من زمانی که تلویزیون تعمیر میکردم چند بار با نشت ولتاژ از های ولتاژ TV برخورد کردم
                        با چسب سیلیکون راحت جلوی نشتی گرفته میشد . نمی دونم اینجا هم میشه ازش استفاده کرد یا نه !
                        در شوکرهای تجاری که از پلی استر استفاده شده . ( رزین - کبالت - اسید )
                        امیدوارم خیلی زود به نتیجه برسید و ما هم از اطلاعاتتون بتونیم استفاده کنیم .
                        با سپاس فراوان
                        با سلام خدمت شما
                        بله نتایج رو بزودی منتشر میکنم
                        مطمینا تعجب خواهید کرد
                        سیلیکون عایق قوی به حساب میاد ولی متاسفانه در کارهای ما ارزشی نداره چون ویسکوزیته بالایی داره و نمیتونه در لایه های سیم پیچ نفوذ کنه و اگه بصورت لایه لایه استفاده بشه حتی هادی جریان هم محسوب میشه!
                        علتش اینه که خمیر سیلیکون در محیطهای بسته بصورت سطحی خشک میشه و لایه های داخلی بدلیل وجود اسید استیک در ساختار شیمیاییش نمیتونه عایق کاری کنه
                        ضمنا رزینهای پلی استر یا اپوکسی و حتی شارلاکهای محیط های ولتاژ با رزینهای معمول بازاری فرق دارن
                        شما تصور کنید های ولتاژ تلویزیون رو حتی قادره 50 کیلو ولت رو هم تولید کنه البته شاید بالاتر
                        در حالی که پلی استر و حتی اپوکسی های ما خیلی راحت نشت میکنن
                        حتی شرکتهایی هستند که بر طبق ادعاشون و دیتاشیت عرضه شده ورقهایی تولید میکنن که هر میلی مترش 700 کیلو ولت !! رو تحمل میکنه!! در حالی که 10 سانت پلی استر
                        ما شاید نتونه دووم بیاره
                        جدیدترین ویرایش توسط kimiya40; ۲۱:۱۰ ۱۳۹۵/۱۲/۲۹.

دیدگاه

ضمنا رزینهای پلی استر یا اپوکسی و حتی شارلاکهای محیط های ولتاژ با رزینهای معمول بازاری فرق دارن
                          شما تصور کنید های ولتاژ تلویزیون رو حتی قادره 50 کیلو ولت رو هم تولید کنه البته شاید بالاتر
                          در حالی که پلی استر و حتی اپوکسی های ما خیلی راحت نشت میکنن
                          حتی شرکتهایی هستند که بر طبق ادعاشون و دیتاشیت عرضه شده ورقهایی تولید میکنن که هر میلی مترش 700 کیلو ولت !! رو تحمل میکنه!! در حالی که 10 سانت پلی استر ما شاید نتونه دووم بیاره
                          درود
                          عید نوروز بر شما و خانواده محترم تون مبارک باشه
                          بله حق با شماست رزین ها بسیار متنوع هستند . تا اونجایی که من اطلاع دارم فکر کنم رزین های اپوکسی مناسب این کار باشند ، البته اپوکسی ها هم انواع مختلفی دارند . از تولید کننده های های ولتاژ بایدنوع رزین رو پرسید که متأسفانه اکثرشون بخاطر عدم نیاز بازار تعطیل شدند.
                          و یک نقص دیگه اینه که رزینها رو کمتر از گالن 20 لیتری نمی فروشن و برای کسی که مقدار کمی از این رزین رو بخواد به صرفه نیست .
                          البته اطلاعات شما در این زمینه بسیار بیشتر از بنده هست . و همچنان منتظر نتایج تحقیقات ارزشمند شما هستم .
                          با سپاس

به زودی قسمت اول آموزش رو قرار میدم
                          با درود
                          دوست عزیز یه سوال ذهن منو مشغول کرده .
                          برای سوئیچ هسته دوم فرمودید از اسپارک گپ استفاده نشده ، می خواستم بدونم از تریستور استفاده کردید یا . . . ؟
                          و اگه ممکنه تعداد دور هسته ها رو بفرمائید تا در این چند روز تعطیلات نوروز بیکار نمونیم .
                          با سپاس

دیدگاه

درود
                            بله حق با شماست رزین ها بسیار متنوع هستند . تا اونجایی که من اطلاع دارم فکر کنم رزین های اپوکسی مناسب این کار باشند ، البته اپوکسی ها هم انواع مختلفی دارند . از تولید کننده های های ولتاژ بایدنوع رزین رو پرسید که متأسفانه اکثرشون بخاطر عدم نیاز بازار تعطیل شدند.
                            و یک نقص دیگه اینه که رزینها رو کمتر از گالن 20 لیتری نمی فروشن و برای کسی که مقدار کمی از این رزین رو بخواد به صرفه نیست .
                            البته اطلاعات شما در این زمینه بسیار بیشتر از بنده هست . و همچنان منتظر نتایج تحقیقات ارزشمند شما هستم .
                            با سپاس
                            دوست بسیار عزیز سلام
                            امیدوارم عید بر شما و تمام ایرانیهای عزیز اول سلامت و دوم برکت وافر درروزی حلال رو به ارمغان بیاره
                            اما علت تاخیر در کار اینه که آزمایشات دو قسمتی انجام میشن . فرمولاسیون شیمیایی و تبدیل به فیلم و پخت دست خودمه ولی چون بنده دسترسی به ژنراتور های ولتاژ ندارم ، قسمت تست دقیق های ولتاژ در یکی از کارخانجات بزرگ انجام میشه که استفاده شخصی جهت پیشرفت علمی ممنوعه !! با اینکه گفتیم نتایج بصورت عمومی منتشر میشه و به درد خودتون هم میخوره ولی باز ممنوعه
                            به همین خاطر کسی که اونجاست مجبوره در وقتهایی که مناسبه این تست هارو انجام بده
                            نگران تهیه رزین و مواد اولیه هم نباشید اونها هم جهت راحتی کار در نظر گرفته میشن

دیدگاه

با سلام و عرض خسته نباشید
                              همچنان منتظر دستوراتیم
                              شما نگران بیراهه بران نباشید چون زکات علم آموزش اونه
                              یک نکته ولو اینکه خیلی هم بی اهمیت باشه مشکلات خیلی ها رو حل میکنه تا چه رسد به پروژه ای کامل
                              سلام به دوستان عزیز
                              وقتتون بخیر
                              انشاالله حال همه تون خوب باشه
                              سال نو رو به همه دوستان تبریک میگم
                              انشاالله سال خوبی داشته باشین
                              سالی همراه سلامتی و برکت باشه برای همه تون
                              ممنونم از لطفتون kimiya40 عزیز
                              واقعا تا جایی که از دستم بر بیاد در خدمت دوستان هستم و تمام نکات مهم رو عرض میکنم و مطمئنا خودم هم از تجربه دوستان عزیز بهره مند میشم
                              به زودی آموزش رو شروع میکنم

با درود
                              دوست عزیز یه سوال ذهن منو مشغول کرده .
                              برای سوئیچ هسته دوم فرمودید از اسپارک گپ استفاده نشده ، می خواستم بدونم از تریستور استفاده کردید یا . . . ؟
                              و اگه ممکنه تعداد دور هسته ها رو بفرمائید تا در این چند روز تعطیلات نوروز بیکار نمونیم .
                              با سپاس[/QUOTE]

با سلام به شما دوست عزیز
                              ممنونم
                              عید بر شما و خانواده محترمتون مبارک باشه
                              از اسپارک گپ دست ساز استفاده کردم
                              تو آموزش جدید تمام نکات و مشخصات رو عرض میکنم حتما

دیدگاه

قسمتی از نتایج در اختیار دوست عزیزمون nikola قرار گرفته تا ایشون هم با ترانس خودشون تست و نتایج رو اعلام بکنن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X