اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شوکر بسیار قوی و بسیار ساده با آرک سه سانتی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شوکر بسیار قوی و بسیار ساده با آرک سه سانتی

سلام دوستان
    ممنون از آقای تسلا بابت آموزششون. دوست عزیز ساخت این مدار بخصوص دو ترانسش خیلی حوصله و عشق به کار می خواد. شاید به همین دلیل تعداد کمی حاضر میشن که بسازنش.
    من هم این مدارو بستم و با منبع تغذیه 3 آمپری تستش کردم که جواب خوبی نداد بهم. چند تا سوال داشتم.
    1-حتما باید از باتری استفاده کنم و اینکه حتما باتری از نوع لیتیوم پلیمر باید باشه یا از نوع لیتیوم آیون هم میشه استفاده کرد؟
    2- چجوری محاسبه کنیم که متناسب با توان ، هسته با قطر مناسب انتخاب کنیم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط piterston6 نمایش پست ها
      سلام دوستان
      ممنون از آقای تسلا بابت آموزششون. دوست عزیز ساخت این مدار بخصوص دو ترانسش خیلی حوصله و عشق به کار می خواد. شاید به همین دلیل تعداد کمی حاضر میشن که بسازنش.
      من هم این مدارو بستم و با منبع تغذیه 3 آمپری تستش کردم که جواب خوبی نداد بهم. چند تا سوال داشتم.
      1-حتما باید از باتری استفاده کنم و اینکه حتما باتری از نوع لیتیوم پلیمر باید باشه یا از نوع لیتیوم آیون هم میشه استفاده کرد؟
      2- چجوری محاسبه کنیم که متناسب با توان ، هسته با قطر مناسب انتخاب کنیم؟
      سلام به شما دوست عزیز
      خواهش میکنم قابل شما رو نداره...
      نتیجه منبع تغذیه به هیچ وجه با باتری قابل قیاس نیست در عمل باتری بسیار بهتر جواب میده
      بهترین گزینه برای باتری این مدار باتری هایی هست که در وسایلی مثل مولتی روتورها یا کواد کوپترها استفاده میشه که میتونید از نوع دو سل استفاده کنید که مجموع ولتاژش میشه 8.4 ولت از اوع 1 امپر کار شما رو راه میندازه و جریان دشارژ لحظه ای باتری هم 15 الی 20 c میتونه مناسب باشه نتیجه عملکرد مدار خیلی به باتری مرغوب وابسته هست...
      برای محاسبات ترانس هم میتونید محاسبات ترانسها رو بخونید که توی نت و کتابهای مرتبط پیدا میشه
      موفق باشید...

دیدگاه

سلام به تما مهندسین

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اگه مشکلی نداره یه سوالی دارم

اینکه اون علامت ارت در مدارات به کجا وصل میشه

ممنون میشم اگه پاسخ بدین

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیزان و اساتید محترم
          پیرامون ساخت دستگاه های ولتاژ قابل حمل یا همون شوکر باید بگم چندتا تاپیک در همین سایت و جاهای دیگه ای توی نت وجود اما اکثر تعدادی اون ها رو میسازن و خب نتیجه قابل قبول هم نمیگیرن خب این عادیه چون پیدا کردن قطعات برای ساخت شوکر توی پایتخت هم سخته چه برسه به شهرستان ها این جایی من زندگی میکنم حتی ماسفت irf3205 به سختی گیر میاد تازه اگر هم گیر بیا با قیمت زیاد و چند برابر میشه خریدش چه برسه به اسپارک گپ و خازن و دیود هایولتاژ و رزین مناسب که اصلا پیدا نمیشه اما واقعا چکار میشه کرد یکی اینه که با کمبود قطعات و قطعات دیگر مدار رو ببندیم که نتیجه مطلوب رو نمیده مثلا من برای ساخت ترانس از هسته لامپ کم مصرف استفاده میکنم و با دوتا یکی کردن ترانس ها هسته بدون گپ میسازم اماساخت قطعاتی مثل اسپارک گپ و خازن کیفیت مطلوب رو دارن نه ندارن کار دیگه ای که میشه کرد اینکه یکی از دوستان که دسترسی دارن قعات رو تهیه کنن و برای دیگر دوستان ارسال کنن و یا در قسمت فروشگاه همین سایت قطعات موجود بشه این اخری فکر کنم خیلی بهتر باشه چون هم نویسنده میدونه زحمتی رو که میکشه برای بقیه هم ثمر داره و هم کسانی که میخوان مدار رو ببندن نگران پیدا کردن قطعات نیستن

دیدگاه

سلام خسته نباشید دوستان ببخشید من یکم تازه واردم و زیاد سر در نمیارم از مدار و اینجور چیزا سر مثبت باطری به همون فلش که زدی 7.4v وصل میشه؟ و سر منفیش هم به gnd؟ ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin20002 نمایش پست ها
              سلام به تما مهندسین

اگه مشکلی نداره یه سوالی دارم

اینکه اون علامت ارت در مدارات به کجا وصل میشه

ممنون میشم اگه پاسخ بدین
              سلام به شما دوست عزیز
              وقت بخیر
              اون علامت به منفی باتری وصل میشه
              موفق باشید

نوشته اصلی توسط سیناب نمایش پست ها
              سلام خسته نباشید دوستان ببخشید من یکم تازه واردم و زیاد سر در نمیارم از مدار و اینجور چیزا سر مثبت باطری به همون فلش که زدی 7.4v وصل میشه؟ و سر منفیش هم به gnd؟ ممنون
              بله درسته
              موفق باشید...

دیدگاه

اگه اشکالی نداره یه سوال دیگه ام داشتم اینکه چرامدار من کار نمیکنه

لطفا اگه مشکلی نیست اصلاحاتی که روی مدار انجام شده رو ذکر کنید

راستی سوال من درمورد شوکر تک ترانس هستش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیناب نمایش پست ها
                  سلام
                  دوست عزیز پولتو صرف ساخت شوکر دستی نکن! شوکر چینی بخرید بهتره .
                  شوکر دستی درسته ارکش 2 یا 3 سانت هستش ولی رو انسان و غیره اصلا تاثیری نداره خودم تست کردم دارم میگم .ولی شوکر چینی نوع خوبش خیلی قویه من هر دو رو تست کردم وقتت رو روی اینا نذار برو مرز یه شوکر 100 هزار تومانی خوب بخر

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                    منم میخوام شروع به ساخت کنم
                    از دوستان کسی pcb مدار رو داره؟ که لطف کنه ارسال کنه که بسازمش

دیدگاه

سلام .جناب تسلا سر شب ساعت 10 تاپیکتون رو دیدم .تا الان ک ساعت 1 بامداد باشه هر 33 صفحه رو مطالعه کردم .یه تشکر گرم صمیمانه از شما دارم بابت اموزش خوب و محشرتون و یک گلایه از بضی ادمهای حسود ک چشم دیدن پیشرفت دیگران رو ندارن .من همین نقشرو بستم منتهی دور اولیه رو دوتا7 دور با سیم0.50 و ثانویه رو با سیم0.08 حدود2 کیلو اهم پیچیدم نتیجه هم با یک مدار 2 برابر کننده ولتاژ 1ثانت ارک هستش

دوستان بیصبرانه منتظر انتقادات و نظرات شما هستم

دیدگاه

سلام جناب تسلا عزیز
                        امیدوارم خوب باشید استاد...
                        سپاس گذاریم از زحماتتون دوست عزیز...
                        ما که از مطالبتون استفاده میکنیم و متشکر هستیم....
                        شما تجربیات جدیتون ارایه کنید لطفا...
                        با کمال تشکر وسپاس فراوان

نوشته اصلی توسط nikola_tesla نمایش پست ها
                        با سلام به دوستان عزیزموقت همگی بخیرامیدوارم حالتون خوب باشهراستش دیگه از نوشتن آموزش جدید کاملا دلسرد شدم...و دیگه قطعا حاضر نیستم نتایج زحماتم رو در اختیار کسانی بزارم که حتی قدرش رو نمیدونن...تا جایی که یادمه فقط دو نفر از دوستان عزیز این مدار رو کامل ساختن یکی آقای کیمیا 40 عزیز و دیگری نیز آقای ولوی...به هر حال تا جایی که میدونم تا الان آموزش ساخت شوکر دو ترانسه که به این خوبی جواب بده رو کسی ننوشته و اکثر دوستان تو ساخت ترانس پالس به مشکل برخوردن...حالا یکی اومده میگه از مدار من کپی شده بدون ذکر منبع!!!!!!!!!!!!!!خود بنده و همه دوستان این مدار رو از نت گرفتیم و هیچ کس جز آقای رویر (طراح اسیلاتور مدار) طراح این اسیلاتور نیستدر ضمن بنده در مقادیر ترانسهای مدار تغییرات ایجاد کردم و ترانسها رو خودم محاسبه و طراحی کردم...یه مدار طراحی کردم که 14 سانت آرک میزنه اما دیگه میلی ندارم که آموزشش رو بذارم...به هر حال به یه سری از دوستان عرض میکنم :هنر بیار و زبان آوری مکن سعدی چه حاجتست بگوید شکر که شیرینم حلالم کنیدخدانگهدار...

دیدگاه

سلام داداش من از لاک بی رنگ که خانوما برا انگشت استفاده میکنند رو امتحان کردم به نظرم جواب میده

دیدگاه

سلام دوستان و اساتید محترم
                            بنده حدودا 1 سال است که روی شوکر کار میکنم
                            الان مدتی است روی شوکر دو ترانسه کار میکنم متاسفانه هرچی ترانس میپیچم از داخل رزین انگار اولیش ارک میزنه نمیدونم مشکل کجاست از طلق شیرازی هم برای عایق کردن استفاده کردم هرچی هم به اقای نیکولا تسلا و kimya40 پیام میدم کسی جوابم نمیده واقعا خیلی نارحتم لطفا یه دوستی مارو کمک کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saied77 نمایش پست ها
                              سلام دوست عزیز.
                              در مورد این ترانس حتما باید از 5 پایش استفاده کنید تا به حداکثر مقدار خروجی برسید.
                              این مداری که عکسشو گذاشتم و بعضی از دوستان کپی برداری کردن بدون ذکر منبع 2 سال پیش ساختم برای ترانس 5 پایه مخصوص اسکنر.من اون زمان از TIP42 استفاده کردم بدونه 1درجه گرم شدن .
                              توی عکس همه چیز مشخصه اگه بازم سوالی بود در خدمتم.
                              مدار اینو شما تیکشو دارید؟؟

دیدگاه

سلام و درود
                                این یک ترانس معمولیه سیم ثانویه 900 دور

ولتاژ باطری 12 ولت و 2 امپر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X