اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست کتاب

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست کتاب

با سلام
    دوست عزیز مشتق یعنی بررسی تغییرات یک متغییر نسبت به یک متغییر
    دنیا پره از این متغییرها
    همه جا اونا هستند!
    اخه شما باید بگی مثلا من دنبال کاربرد ریاضییات در فلان رشته هستم
    فکر نکنم این جور کتابی باشه
    چون ریاضیات تدریس میشه و هر کس به نست برداشت مفهومی که از اون پیدا می کنه ازش به نحوئی استفاده می کنه

موفق باشی :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا حاجی زاده
      با سلام
      دوست عزیز مشتق یعنی بررسی تغییرات یک متغییر نسبت به یک متغییر
      دنیا پره از این متغییرها
      همه جا اونا هستند!
      اخه شما باید بگی مثلا من دنبال کاربرد ریاضییات در فلان رشته هستم
      فکر نکنم این جور کتابی باشه
      چون ریاضیات تدریس میشه و هر کس به نست برداشت مفهومی که از اون پیدا می کنه ازش به نحوئی استفاده می کنه

موفق باشی :agree:
      من خودمم موندم این موضوع چه ربطی به درس الکترونیک 3 داره که استادم به من داده :cry: ولی فکر کنم موضوع خواصی مد نظرش نبوده والا همینو به من داده گفته برو 30 تا 50 صفحه واسم بیار گفته اگه کسی نیاره حتما این درسو میوفته خودم زیاد سرچ کردم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم تورو خدا کمکم کنید من فقط تا 20 این ماه فرصت دارم عاجزانه درخواست کمک دارم
      کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bahramicq

من خودمم موندم این موضوع چه ربطی به درس الکترونیک 3 داره که استادم به من داده :cry: ولی فکر کنم موضوع خواصی مد نظرش نبوده والا همینو به من داده گفته برو 30 تا 50 صفحه واسم بیار گفته اگه کسی نیاره حتما این درسو میوفته خودم زیاد سرچ کردم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم تورو خدا کمکم کنید من فقط تا 20 این ماه فرصت دارم عاجزانه درخواست کمک دارم
        فکر کنم استادتون منظورش کاربرد اون توی محاسبات الکترونیکه!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به هر حال
        موفق باشی

دیدگاه

درخواست کتاب

لطفا اگر کسی میتو نه لینک دانلود کتاب "حساب دیفرانسیل و انتگرال و هندسه ی تحلیلی جلد 1 آدامز ترجمه ی علی اکبر عالم زاده " رو اینجا بذاره.من که تمام انقلاب رو گشتم پیدا نکردم چون کتابش دیگه تجدید چاپ نمیشه ومتاسفانه کتاب مرجع این ترم ماست. :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

سلام
            متاسفانه فکر نکنم وجود داشته باشه !
            کتاب های فارسی خیلی کم نسخه pdf دارند چه برسه به این کتاب که میگین تجدید چاپ هم نمیشه :redface:
            I ❤️ ECA

دیدگاه

عزیز خالا نمیشه شما به جای خرید این کتابه نایاب هر مبحثی که درس میده رو از رو کتابای دیگه تمریناشو حل کنی؟چون فکر میکنم بسلط داشته باشی رو مبحث و تمرین حل کرده باشی از پس هر نمونه سوالی بر میای
              انچه که هستی هدیه خداوند به توست
              و انچه که می شوی هدیه ی تو به خداوند است
              پس در زندگی بینظیر باش

دیدگاه

پاسخ : در خواست کتاب

بابا بیخیال ادم که دنبال جزوه ریاضی 2 نمیگرده از بچه های ترم بالاییتون بگیر تازه نمرتو صعودی میبرن بالا(ولی خوبه از الان اینقدر دنبال درسو کتابی من تا ترم 3 اصلا نمی دونستم سر کلاس باید جزوه بنویسم تبریک)
                انچه که هستی هدیه خداوند به توست
                و انچه که می شوی هدیه ی تو به خداوند است
                پس در زندگی بینظیر باش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X