اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث در مورد درست یا غلط بودن جواب سوالات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بحث در مورد درست یا غلط بودن جواب سوالات

نوشته اصلی توسط armanfard
    سلام دوستان
    در مورد سوال 57 مدار من هم گزینه ی اول رو زدم و هر چی فکر می کنم فقط دو تا فرکانس طبیعی صفر بدست میارم
    با سلام

فکر کنم استاد حل کننده سوال اشتباه کرده و حلقه خازنی رو هم یک فرکانس صفر به حساب آورده به هر حال ما تو این کنکور سال 88 از این اشتباهات زیاد دیدیم مخصوصا تو الکترونیک :twisted:(خدا به خیر کنه)

دیدگاه

از دوستان اگر کسی لطف کنه جواب سوال 9 کنترل رو توضیح بده ممنون میشم.
      این سوال راه حل مشخصی دارد و من گزینه 3 بدست آوردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armanfard
        از دوستان اگر کسی لطف کنه جواب سوال 9 کنترل رو توضیح بده ممنون میشم.
        این سوال راه حل مشخصی دارد و من گزینه 3 بدست آوردم.
        سلام
        همانطور که می دانید با اعمال فید بک حالت ماتریس ضرایب حالت جدید ( A ) را بدست آورید و معادله مشخصه را تشکیل دهید و برای بدست آوردن تابع تبدیل حلقه باز سیستم معادله مشخصه را بر مجموع عوامل بدون لاندا تقسیم کنید
        می بینید که سیستم دو قطب مختلط و یک صفر در نقطه صفر دارد
        حال با توجه به علامت لاندا گزینه 2 درست است
        موفق باشی :bye
        ساحل افتاده گفت : « گر چه بسی زیستم
        هیچ نه معلوم شد، آه که من کیستم. »

موج ز خود رفته ای، تیز خرامید و گفت :
        « هستم اگر می روم، گر نروم نیستم »

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ابراهیم
          سلام
          بنظرم با توجه به سابقه اشتباه در کنکور سالهای گذشته و با توجه به مهلت دو هفته ای سازمان سنجش برای اعلام اعتراضات بد نیست که راجع به سوالاتی که با حل به گزینه های دیگه ای رسیدیم بحث کنیم

1- سوال 74 ماشین بنظر من گزینه 2 درسته ؛ نمیدونم چرا تو کلید گزینه 1 رو زدن ، نظر شما چیه؟

سلام
          من تو این سوال ضریب آرگومان کسینوس برای چگالی شار رو برابر تعداد قطب ها در نظر گرفتم، درحالی که ظاهرا می باید برابر نصف تعداد قطب ها باشه
          بنابراین گزینه 1 کاملا درسته و من حرف خودمو پس می گیرم :redface: :redface: :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masih65

با سلام

فکر کنم استاد حل کننده سوال اشتباه کرده و حلقه خازنی رو هم یک فرکانس صفر به حساب آورده به هر حال ما تو این کنکور سال 88 از این اشتباهات زیاد دیدیم مخصوصا تو الکترونیک :twisted:(خدا به خیر کنه)
            تو این سوال منظور طراح این بوده که کلیدها باز باشه و بعد فرکانسهای صفر رو بشمری
            نکته سوال تو اینه که بدونی یک خازن باز در مدار می تونه یک فرکانس صفر بده. (چون با خودش تشکیل یک کاتست میده. به تعبیر دیگه می تونه ولتاژ اولیه که یک متغیر DC و همون فرکانس صفر هست داشته باشه)
            دوگان خازن باز سلف اتصال کوتاهه که میتونه یه جریان DC یا همون فرکانس صفر رو تو خودش نگه داره.
            تو سوال 57 مدار وقتی کلیدها باز هستند دو تا خازن باز در طرف چپ و دو تا خازن سری در وسط داریم. پس سه تا کاتست خازنی و به عبارتی سه تا فرکانس صفر داریم. که جواب 3 / 5 رو می ده.
            تو مساله قید نشده که کلید ها رو ببندیم بلکه گفته: در حالیکه کلیدا باز هستند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mh985

با سلام

تو این سوال منظور طراح این بوده که کلیدها باز باشه و بعد فرکانسهای صفر رو بشمری
              نکته سوال تو اینه که بدونی یک خازن باز در مدار می تونه یک فرکانس صفر بده. (چون با خودش تشکیل یک کاتست میده. به تعبیر دیگه می تونه ولتاژ اولیه که یک متغیر DC و همون فرکانس صفر هست داشته باشه)
              دوگان خازن باز سلف اتصال کوتاهه که میتونه یه جریان DC یا همون فرکانس صفر رو تو خودش نگه داره.
              تو سوال 57 مدار وقتی کلیدها باز هستند دو تا خازن باز در طرف چپ و دو تا خازن سری در وسط داریم. پس سه تا کاتست خازنی و به عبارتی سه تا فرکانس صفر داریم. که جواب 3 / 5 رو می ده.
              تو مساله قید نشده که کلید ها رو ببندیم بلکه گفته: در حالیکه کلیدا باز هستند
              [/quote]

سلام دوست عزیز
              ممنون از توضیح خوبتون
              جالبه
              توضیحاتتون درست بنظر میرسه، اگه اینطور باشه اغلب بچه ها بخاطر سوء برداشت در مورد باز یا بسته بودن کلیدها این سوالو اشتباه زدن :angry: :angry:؛ یعنی نمیشد یخورده روشن تر بگن که آدم از این اشتباهات نکنه :angry: ؛ ( نمیدونم، شایدم نمیشد :sad: )
              راستی، اگه مانعی نداره برام جالبه که بدونم توضیحاتی که دادین به ذهن خودتون رسیده یا از جایی خوندین؟
              موفق باشین

دیدگاه

به این صورت جایی نخوندم. تو کتاب مدار پارسه اشاره کرده بود که متغیر DC یعنی فرکانس صفر. خودم هم تست رو با اما و اگر زدم و زیاد اطمینان نداشتم

دیدگاه

متاسفانه باید بگم سوال ۴۸ الکترونیک که گزینه ۴ میشه کاملا درسته :nerd: سر جلسه فکر کردم این جز سوالای خیلی ساده است واسه همین مثل ۹۰ درصد بچه ها (شاید) گزینه ۳ رو زدم اما بعد از اینکه دیدم گزینه ۴ رو دیدم که جواب شده متوجه نکته بسیار زیبای این سوال شدم که تا بحال توی همه کتابهای کنکور مغفول مونده بود و اونم اینکه ماسفت یک عنصر دو طرفه است بنابراین ۰.۲ میتونه ولتاژ GD باشه و با سوئیپ Vx شما در واقع GS رو سوئیپ دادین و این یعنی اینکه ترانزیستور تا وقتی که به مرز GS برابر ۰.۴ میرسه روشن و به خاطر GD برابر 0.2 اشباع است و میشه گزینه ۴

منم اینو حل نکردم چون توی تقریبا ۴ ماه فقط میشد کتابهای کنکور رو خواند که صبر میکنن طراحهای کنکور یه نکته جدید در اندازند تا توی سال بعد اونا هم وارد کتابشون کنن
                  البته من واقعا الکترونیک. و کتنرل رو خراب کردم .....درسهائی که نقطه قوت ام بودند و توی امتحان پارسه هم کنترل زیر ۵۰ و الکترونیک رو هم این اواخر زیر ۴۰ نمیزدم..........ولی... :angry: گند زدم رفت
                  این نکته رو هم به خاطر اینکه رشته ام الکترونیکه و یه سایه روشن از کتابهای مرجع توی ذهنم بود بلد بودم ولی نه سر جلسه کنکور با اون استرس

به نظرم سوال ۴۸ قشنگترین سوال الکترونیک امسال بود شاید هم چند سال اخیر.................
                  یه نکته جالب اینکه سوال اول الکترونیک رو هم که جوابش ۳ میلی آمپر میشد و ساده ترین سوال بود گزینه ۳ رو زدم در حالیکه ۳ میلی آمپر توی گزینه ۴ بود اینم نتیجه استرس توی این آزمون شاید یه جوراائی امتحان تسلط پایدار با اعصاب قوی گرفتن....اصلا نمیدونم چی گفتم... :nerd:
                  بیخیال............سختی و استرس واسه همه است...

دیدگاه

آقا همون گزینه 3 درسته چون اینجا ولتاژ گیت 1.2 ولته و ولتاژ سورس 1 ولت که ولتاژ گیت سورس میشه 0.2 ولت که از ولتاژ Vth=0.4 ولت کمتره پس شرط مشترک ناحیه اشباع و اهمیک رو برآورده نمی کنه پس ترانزیستور برای هر Vx همیشه خاموشه و گزینه سوم درسته

دیدگاه

سلام
                      بابا سوال 58 و 51 الکترونیک جزو معدود سوالایی بود که حل میشد!!!!!
                      اما من با 48 موافقم که گزینه 3 درسته :sad:
                      زندگی گل سرخی است که گلبرگهایش خیالی و خارهایش واقعی است

دیدگاه

ای بابا شما هنوز قانع نشدید
                        در نگاه اول اون ۰.۲ ولتاژ GS هست که درسته ولی فتها متقارن اند فرقی نمیکنه (به شکل ساختاری یک فت مراجعه کنید واسه همین میگم مرجع مرجع...) پس میتونه جریان در جهت عکس (حالا فلسفه اون علامت قدر مطلق رو واسه Ix فهمیدید؟) جاری بشه منتهی اینبار این به ظاهر GD میشه GS خوب وقتی Vx صفر هست یعنی GS جدید ۰.۸ هست و از 0.4 بیشتره و از طرفی GD هم دائما 0.2 هست که از 0.4 کمتره پس ترانزیستور در ناحیه اشباع هست وقتی Vx به ۰.۸ میرسه ازون به بعد ترانزیستور خاموش میشه .... جهت جریان هم منفی هست ولی بهحرال توی تست قدرمطلق گذاشته بود....
                        من خودم هم غلط زدم :nerd:
                        توی امتحانای پارسه الکترونیک رو این اواخر زیر ۴۰ نمیزدم.....رتبه هم حدود ۲۰۰ خوابشم نمیدیدم یه همچین گندی به درسای کنترل و الکترونیک بزنم :angry: بازم میگم بیخیال.....گزینه ۴ واسه سوال ۴۸ الکترونیک درسته
                        سوالای دیگه رو هم اصلا حوصله چک کردم ندارم امیدوارم کسانی پیدا بشن یا شده باشن که اونا رو چک کنن و یکی دو تا از غلط هام درست بشن

اگه بازم شک دارین این کد HSPICE رو اجرا کنین من الان به ویندوز دسترسی ندارم ولی اینم کدش....(با PSPICE هم اجرا میشه)
                        ضمنا HSPICE خدای شبیه سازی ترانزیستوره....غلط نداره:
                        کد:
                        Prob48

VG	1	0	1.2V

VS	2	0	1V

VD	3	0	0V

M1	3	1	2	2	MN

.Model	MN	NMOS	(VTO=0.4	Kp=1.2e-3)

.DC	VD	0	1	0.01

.print	DC	I(VD)

.plot	DC	I(VD)

.OP

.end

دیدگاه

فکر کنم اعتماد به نفس به خصوص از نوع پارسه ای :wow: قاتل درصدهای الکترونیک و کنترل شد اگه یه کم با احتیاط سوالای نکته دار به خصوص الکترونیک رو حل میکردم به این گند بر نمیخوردم............... :wow:
                          آخه دوستی گفته بود که واسه امسال حضور ذهن و ثبات روانی و اعتماد به نفس کارساز بود با اول و دومیش موافقم ولی با سومیش اصلا :cry2:

دیدگاه

سلام حرف شما رو قبول دارم که ترانزیستور یک عنصر دو طرفه است ولی اگه الکترونیکی باشی باید به یاد داشته باشی که تو آز تکنیک این روش تحلیل خوب جواب نمی داد و به یک پل دیودی نیاز داشت پس صورت سوالشون ناقصه دومندش گزینه صد درصد درست و عملیه شبیه سازی رو بزار کنار تو عمل سوالش ناقصه ولی گزینه 3 با این صورت سوال صد در صد درسته :biggrin:

دیدگاه

اگر کسی از بچه های قدرت درمورد سوال 33 و 45 بررسی نظری داره ممنون میشم ارسال کنه چون درمورد 33 با توجه باینکه جهت توان روی شکل مشخص نشده گزینه های 3 و4 میتونه درست باشه - درمورد 45 در تعیین نوع هادی که در واقع شامل قطر هادی هم میشه ظرفیت حرارتی موثره و فکر میکنم گزینه 4 که کرونا و ظرفیت حرارتی است درست باشه.

دیدگاه

درمورد سوال 57 مدار یکی از دوستان زحمت کشیدند و جواب درست را که 5/3 است توجیه کردند ولی بنظر من اگر افراد را در مواجه با این سوال به 4 دسته " آماده و بادقت" آماده و کم دقت" شانسی زن" و "بی تفاوت" تقسیم کنیم طراح سوال با طرح چنین سوالی و قراردادن چنین گزینه هایی دسته سوم و چهارم را در این سوال از دسته دوم پیش انداخته است . حداقل با توجه باینکه اشاره مستقیمی به باز بودن کلیدها نکرده است می توانست گزینه 5/2 را در بین گزینه ها قرار ندهد تا از این امر اجتناب شود . لذا از دوستانی که این عقیده را قبول دارند میخواهم که در سایت سنجش تقاضای تجدید نظر کنند . با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X