اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی منابع مناسب جهت مطالعه برای کنکور ارشد

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست معرفی منبع کنکور ارشد

جزوه سیگنال مهندس کهن رو می توانید تو انجمن بزارید؟
    پنجره را باز نکن ترسم آشفته کند باد، ناگهان، زلف پریشانت را

دیدگاه

پاسخ : درخواست معرفی منابع مناسب جهت مطالعه برای کنکور ارشد

اگه سوالات ریاضی ارشد داشگاه ازاد رو دیده باشید حتما میدونید که این سوالا با ریاضی دانشگاه
      دولتی فرق داره اصلا توش راضی مهندسی نیست وبه جاش یه چیزای عجیب غریب از محاسبات عددی و دبیرستان هست لطفا بگید واسه این درس باید از چه منبعی بخونیم ؟

دیدگاه

برای مغناطیس و سیگنا چه منابعی خوبند ؟
        این طور که فهمیدم برای مدار پوران و پارسه خوبند نه؟؟؟؟
        در مورد خواندن کتابهای مرجع نظرتون چیه ؟ مثلا ارزش داره کتاب چنگ یا اپنهایم را بخونم با توجه به اینکه وقت زیادی می گیره؟؟ حل المسائل ها و کتاب های رهیافت چطورند؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : درخواست معرفی منبع کنکور ارشد برای درس های مدار و ماشین

نوشته اصلی توسط ابراهیم

سلام دوست عزیز
          همینطوره که گفتین
          فقط اینکه بنظرم واسه مدار1 بهتره که پوران رو هم بخونین
          من از تو جلد 1 پوران کلا حدود 25 تا نکته یا مبحثو واسه مرور چندباره اختصاص دادم، اما تو جلد 2 این مقدار چندبرابر شد، اما بهرحال حیفه که بعضی نکات یا روش های خیلی قشنگ جلد 1 پوران رو از دست بدین
          و یه توصیه دیگه، تست های طبقه بندی شده مدار رو توصیه میکنم که از روی کتاب پوران پژوهش بزنین، چون روش های حل خوبی داره

امیدوارم موفق باشین :bye
          سلام.

من مدار1 رو دارم از روی پوران پژوهش میخونم از مدار پارسه زیاد خوشم نمیاد.الان مرتبه ی دوم هستم .نکات مرتبه ی اولش هم جالب بود برام مثلا بحث پیوسته نبودن ولتاژ خازن و جریان سلف که فکر میکنم تو کتاب پارسه نباشه این نکات.ولی یک مشکلی هستش اینه که تستها تالیفی این کتاب که تستهای خیلی جالبی هم هست و از تستهای سراری یکم مشکلتره جواب تشریحی نداده و فقط گزینه ی درست رو مشخص کرده.

حالا میخواستم خواهش کنم اگه این تستها رو حل کردی جواباش رو بزار ایجا ما هم استفاده بکنیم.
          ممنون.
          راهی خواهم ساخت ...

دیدگاه

سلام دوست عزیز
            متاسفانه این کتابها دیر به دستم رسید و فرصت حل اون بخش هارو پیدا نکردم :redface:
            موفق باشید :bye
            ساحل افتاده گفت : « گر چه بسی زیستم
            هیچ نه معلوم شد، آه که من کیستم. »

موج ز خود رفته ای، تیز خرامید و گفت :
            « هستم اگر می روم، گر نروم نیستم »

دیدگاه

سلام
              برای مبحث "تقویت کننده های قدرت" از الکترونیک 2 چه کتابی رو پیشنهاد می کنید؟ من همیشه با این مشکل داشتم! می خوام اساسی یاد بگیرم

دیدگاه

:nice: اینم منابع پیشنهادی رتبهآ‌ی 12 آزمون ارشد :nice:

مغناطیس: کتاب مغناطیس پارسه دکتر عبدالعالی (فوق العاده عالی) + پردازش دکتر طاهری (خوب)
                ماشین: کتاب پردازش + بیم بهارا
                مدار: روشهای سریع تحلیل مدارهای الکتریکی 1 و 2 (انتشارات راهیان ارشد) مهندس تقوی (فوق العاده عالی)
                کنترل: کتاب کنترل (راهیان ارشد) مهندس برادرانی (فوق العاده عالی) + جزوه پارسه دکتر جاهد (خوب)
                الک: کتاب الکترونیک (راهیان ارشد) – مهندس بهرامی (خوب)
                ریاضی: کتب دکتر معتقدی (عالی)
                سیگنال: کتاب سیگنال پارسه مهندس صایب (عالی) + کتاب سیگنال (راهیان ارشد) دکتر مظفری (متوسط)
                بررسی: تست های نصیر
                زبان: کتاب زبان (راهیان ارشد) مهندس تقوی (خوب)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rasaa
                  :nice: اینم منابع پیشنهادی رتبهآ‌ی 12 آزمون ارشد :nice:

مغناطیس: کتاب مغناطیس پارسه دکتر عبدالعالی (فوق العاده عالی) + پردازش دکتر طاهری (خوب)
                  ماشین: کتاب پردازش + بیم بهارا
                  مدار: روشهای سریع تحلیل مدارهای الکتریکی 1 و 2 (انتشارات راهیان ارشد) مهندس تقوی (فوق العاده عالی)
                  کنترل: کتاب کنترل (راهیان ارشد) مهندس برادرانی (فوق العاده عالی) + جزوه پارسه دکتر جاهد (خوب)
                  الک: کتاب الکترونیک (راهیان ارشد) – مهندس بهرامی (خوب)
                  ریاضی: کتب دکتر معتقدی (عالی)
                  سیگنال: کتاب سیگنال پارسه مهندس صایب (عالی) + کتاب سیگنال (راهیان ارشد) دکتر مظفری (متوسط)
                  بررسی: تست های نصیر
                  زبان: کتاب زبان (راهیان ارشد) مهندس تقوی (خوب)
                  کتاب مهندس برادرانی مال راهیان ارشد هست؟
                  کتاب های پارسه رو میشه تو بازار پیدا کرد؟

دیدگاه

بله مال راهیانه
                    کتابای پارسه رو من تو بازار ندیدم

دیدگاه

میشه بپرسم رتبه 12 ارشد سال قبل چطوری کتاب مدار راهیان را که امسال 88 وارد بازار شده رو خونده؟ :angry:

دیدگاه

من فکر می کنم کتاب مدار راهیان ( راهیان ارشد دیگه ) چند سالی هست که توی بازاره !!! حالا نمی دونم منظور شما جناب mehdi63 چیه!؟
                        http://www.kamangari.blogfa.com
                        ارسال برترین جزوات کنکور ارشد برق

دیدگاه

کتابی که چندین سال از راهیان هست تالیف دانشیار هست ولی منظور کتاب جدید مدار راهیان تالیف تقوی هست؟ok?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdi63
                            میشه بپرسم رتبه 12 ارشد سال قبل چطوری کتاب مدار راهیان را که امسال 88 وارد بازار شده رو خونده؟ :angry:
                            من سال پیش کلاسای مدار پارسه (عبدالعالی+تقوی) رو رفتم، سال پیش جزوه یه جزوه دست نویس از مهندس تقوی خوندم که خیلی کامل :job:بود. فکر کنم این کتاب هم همون جزوه تکمیل شده باشه که بجای کتاب قدیمی مدار راهیان ارشد قراره چاپ بشه (سال پیش که قرار بود اینکار بکنن) :nerd:
                            راستی! من خودم الکترونیکم رو 50 زدم و خیلی دوست دارم یه کتاب براش بنویسم، اگر کسی قوی باشه میتونیم با هم کار کنیم. :nice:

دیدگاه

سلام کسی اگه می تونه بگه کتاب الکترونیک2 پوران پژوهش رو چه جوری می تونم پیدا کنم خیلی ممنون میشم .راستی تو انقلاب پیدا نمی شه

دیدگاه

واسه درس احتمال کسی منبعی میشناسه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X