خوب بهترین دما بین 26 تا 25 هستش من جوری تنظیمش کردم که روی 26 روشن بشه و روی 25 خاموش و واقعا هوا معرکه شده ولی حدود 50-70 مرتبه در روز خاموش و روشن میشه! این خاموش و روشن شدنا مشکلی واسه اینجو موتور ها ایجاد میکنه؟ :sad:
خوب یه بازه هیستریس براش تعریف کن دما اگه 28 درجه هم بشه (واسه یه مدت کوتاه)کسی نمی فهمه هوا گرم شده روی تنظیم دما همیشه این بازه هست
سنسور دما چی استفاده کردی؟ کجا گذاشتیش؟ محل سنسور خیلی مهمه
موفق باشی
کلا سافت استارتر ها با کنترل ولتاژ اعمالی به موتور جریان راه اندازی موتور رو کنترل می کنند .
این pdf ببینید اطلاعات خیلی خوبی در مورد سافت استارتر ها ارائه کرده : soft starter
فقط برای شروع میشه ازش استفاده کرد یا کلا میشه باهاش دور موتور کولر رو کنترل کرد؟
چند در میاد؟
ببینید این سافت استارتر ها ولتاژ اعمالی به موتور رو در هتگام راه اندازی و توقف کنترل می کنه به این ترتیب که با یک ضریب معین ولتاژ افزایش و کاهش می دهد به این ترتیب طبق روابط موجود در راه اندازی گشتاور راه اندازی کنترل شده و میتوان آن را مطابق با خط بار مربوط به بار تنظیم نمود و همچنین جریان راه اندازی را نیز کاهش داد که درواقع نتیجه محسوس این عمل جلوگیری از ضربه زدن در هنگام راه اندازی موتور و همچنین در زمان توقف می باشد.
برای کنترل دور موتور باید از اینورتر استفاده کنید.
اما معمولترین روش برای کاهش یا افزیش سرعت موتور کولر که معمولا برقکارها انجام میدن تغییر اندازه فولی ها می باشد
مثل دنده های دوچرخه به ترتیبی که با کاهش قطر فولی سر موتور دور کاهش و با افزایش اون دور زیاد می شه همین قضیه ولی به صورت عکس می تونه برای فولی بزرگ اجرا بشه
البته یه روش من درآوردی هم هست ، تسمه رو خیس کنید یا روغن آلود کنید ، اینجوری تسمه لیز می خوره و دور میاد پایین البته من این روش رو پیشنهاد نمی کنم ، اگرم کردید تمام عواقبش پایه خودتونه ها :mrgreen:
----------------------------
استفاده از سافت استارتر برای موتور کولر فکر نمی کنم به صرفه باشه! قیمتشون متناسب با توان مورد نیاز متغیره
در مورد این قطعه(25sst240 ) اون طور که من توی اینترنت دیدم قیمتش با توجه به تعداد از 50 تا 60 دلار بود!
دیدگاه