اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار مبدل ولتاژ ۲۲۰ ولت به ۵ ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار مبدل ولتاژ ۲۲۰ ولت به ۵ ولت

سلام وقت بخیر

این قسمتی از مدار شماتیک روی مینی واش هست که ولتاژ قسمت کنترل رو تامین میکنه.
    که انتظار اینه که ولتاژ حدود ۵ ولت روی دو سر خازن صافی ۱۰۰ میکرو فاراد داشته باشه . ولی الان خروجیش تقریبا صفره.
    به نظرتون مشکل از کدوم قطعه میتونه باشه؟ (همه قطعات رو با اهمتر تست کردم و سالم بودن فقط زنر ها رو نتونستم بایاس معکوس تست بگیرم)

یه سوال دیگه هم دارم. اون دیود زنر دومی (پایین سمت راست) چه کاربردی داره (ولتاژش هم مطمين نیستم ۵ باشه). توی خیلی از مدارهای مشابه یه همچین چیزی رو ندیدم . و معمولا یه دونه زنر وجود داشته .

نوشته اصلی توسط mjt_haddadi نمایش پست ها
    سلام وقت بخیر

این قسمتی از مدار شماتیک روی مینی واش هست که ولتاژ قسمت کنترل رو تامین میکنه.
    که انتظار اینه که ولتاژ حدود ۵ ولت روی دو سر خازن صافی ۱۰۰ میکرو فاراد داشته باشه . ولی الان خروجیش تقریبا صفره.
    به نظرتون مشکل از کدوم قطعه میتونه باشه؟ (همه قطعات رو با اهمتر تست کردم و سالم بودن فقط زنر ها رو نتونستم بایاس معکوس تست بگیرم)

یه سوال دیگه هم دارم. اون دیود زنر دومی (پایین سمت راست) چه کاربردی داره (ولتاژش هم مطمين نیستم ۵ باشه). توی خیلی از مدارهای مشابه یه همچین چیزی رو ندیدم . و معمولا یه دونه زنر وجود داشته .

سلام و درود

مطمعنید مدار را درست کشیده اید
    چون هر ولتاژی که روی زینر اول باشه توی ولتاژ شکست معکوس زینر دوم حذف میشه

ایراد دوم هم مدار یکسوساز هست که بنظر ولتاژ برعکس وارد زینر ها میشود

برای درست شدن دیود زنر اول رو برعکس ببندید و دیود زینر دوم را حذف کنید
    حواستون به پلاریته هم باشه که یک وقت برد نسوزه

جدیدترین ویرایش توسط wither__craft; ۰۱:۴۷ ۱۴۰۴/۰۶/۱۴.

دیدگاه

یعنی درست باید این باشه؟

اگر این شکلی باشه . زنر دومی مثل یه دیود معمولی عمل میکنه . درست میگم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mjt_haddadi نمایش پست ها

یعنی درست باید این باشه؟

اگر این شکلی باشه . زنر دومی مثل یه دیود معمولی عمل میکنه . درست میگم؟
        خیر
        در مدار جدیدتون زینر دومی رو برعکس کنید مثل دیود معمولی کار میده (0.7 ولت کم میکنه )

​​​​​​

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X