سلام خدمت اساتید عزیز،ضمن تبریک سال جدید خدمت شما عزیزان،یه مشکلی برای ما پیش آمده از این قرار که،ما یه اتاق داریم داخل باغ و به دلیل اینکه فاصله آخرین ترانس برق تا باغ ما زیاد بود به ناچار حدود 300-400 متر کابل در عمق حدوداً نیم متری خواباندیم تا جریان رو به ساختمان برسانیم،البته چون 3 تا همسایه بودیم که شرایط خرید انشعاب رو داشتیم و با هم اینکار رو انجام دادیم کابل 3 زوجی خاباندیم ،در حال حاضر از نقطه نا معلومی برای چندمین بار کابل مشکل پیدا کرده و برق ساختمان ما دوفاز شده،دفعات قبل کاملا مشخص بود که افراد بی وجدان از کجا کابل رو زخمی کردن برای سوء استفاده و دزدی برق،ولی اینبار دیگه هرچه سعی و جستجو کردیم به نتیجه نرسیدیم،حالا یه سوال از اساتید دارم : آیا امکانش هست که ما اون رشته ای که در اصل نول ما بود و حالا برق دار شده رو کلاٍ بیخیال بشیم و از ورودی ساختمان قطعش کنیم و یه چیزی مثل چاه ارت درست کنیم و نول ساختمان رو به اون وصل کنیم که مشکل حل بشه؟ چون اگر اشتباه نکنم نهایتاً توی نیروگاه کابل نول ای که توی شبکه توزیع هست رو به زمین میدن دیگه؟این کار شدنی هست یا کلاً دیگه بیخیال برق باید بشیم،چون با این قیمت کابل و هزینه ی حفر کانال و .... که دیگه نمیشه دوباره 400 متر کابل کشی کنیم.
لازم به ذکر این نکته هست که با فازمتر که هر دوتا سیم ها روشن میکنن فازمتر رو،با مولتی متر که تست میکنم دور و بر 380 ولت در نوسان هست بین 367 تا 379 ولت رو نشان میده البته جای پراب ها رو که بر عکس میکنم یه عدد خیلی خیلی خیلی کمتری رو نشان میداد که الان دقیقاً خاطرم نیست چند بود فکر کنم 20 -30 ولت رو نشان میداد،دوباره اندازه میگیرم دقیقاً اطلاع میدم که چه عددی رو نشان میداد .
خلاصه اساتید عزیز یه راهنمایی بفرمایید که چکار باید کرد.
لازم به ذکر این نکته هست که با فازمتر که هر دوتا سیم ها روشن میکنن فازمتر رو،با مولتی متر که تست میکنم دور و بر 380 ولت در نوسان هست بین 367 تا 379 ولت رو نشان میده البته جای پراب ها رو که بر عکس میکنم یه عدد خیلی خیلی خیلی کمتری رو نشان میداد که الان دقیقاً خاطرم نیست چند بود فکر کنم 20 -30 ولت رو نشان میداد،دوباره اندازه میگیرم دقیقاً اطلاع میدم که چه عددی رو نشان میداد .
خلاصه اساتید عزیز یه راهنمایی بفرمایید که چکار باید کرد.

دیدگاه