اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارائه راه حلی جهت دوفاز شدن برق ساختمان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارائه راه حلی جهت دوفاز شدن برق ساختمان

سلام خدمت اساتید عزیز،ضمن تبریک سال جدید خدمت شما عزیزان،یه مشکلی برای ما پیش آمده از این قرار که،ما یه اتاق داریم داخل باغ و به دلیل اینکه فاصله آخرین ترانس برق تا باغ ما زیاد بود به ناچار حدود 300-400 متر کابل در عمق حدوداً نیم متری خواباندیم تا جریان رو به ساختمان برسانیم،البته چون 3 تا همسایه بودیم که شرایط خرید انشعاب رو داشتیم و با هم اینکار رو انجام دادیم کابل 3 زوجی خاباندیم ،در حال حاضر از نقطه نا معلومی برای چندمین بار کابل مشکل پیدا کرده و برق ساختمان ما دوفاز شده،دفعات قبل کاملا مشخص بود که افراد بی وجدان از کجا کابل رو زخمی کردن برای سوء استفاده و دزدی برق،ولی اینبار دیگه هرچه سعی و جستجو کردیم به نتیجه نرسیدیم،حالا یه سوال از اساتید دارم : آیا امکانش هست که ما اون رشته ای که در اصل نول ما بود و حالا برق دار شده رو کلاٍ بیخیال بشیم و از ورودی ساختمان قطعش کنیم و یه چیزی مثل چاه ارت درست کنیم و نول ساختمان رو به اون وصل کنیم که مشکل حل بشه؟ چون اگر اشتباه نکنم نهایتاً توی نیروگاه کابل نول ای که توی شبکه توزیع هست رو به زمین میدن دیگه؟این کار شدنی هست یا کلاً دیگه بیخیال برق باید بشیم،چون با این قیمت کابل و هزینه ی حفر کانال و .... که دیگه نمیشه دوباره 400 متر کابل کشی کنیم.
    لازم به ذکر این نکته هست که با فازمتر که هر دوتا سیم ها روشن میکنن فازمتر رو،با مولتی متر که تست میکنم دور و بر 380 ولت در نوسان هست بین 367 تا 379 ولت رو نشان میده البته جای پراب ها رو که بر عکس میکنم یه عدد خیلی خیلی خیلی کمتری رو نشان میداد که الان دقیقاً خاطرم نیست چند بود فکر کنم 20 -30 ولت رو نشان میداد،دوباره اندازه میگیرم دقیقاً اطلاع میدم که چه عددی رو نشان میداد .
    خلاصه اساتید عزیز یه راهنمایی بفرمایید که چکار باید کرد.
    جدیدترین ویرایش توسط ادریس115; ۱۰:۳۳ ۱۴۰۵/۰۱/۱۸.

سلام مجدد،اساتید عزیز یه راهنمایی بکنید لطفاً،مشکل پیش آمده باعث آزار و اذیت زیادی شده برای ما،خواهشمندم یه راهنمایی ای راه حلی چیزی پیش روی ما بذارید.ممنون.

دیدگاه

با سلام ،
      برای انجام این کار ، راههای مختلفی متصور هست ،
      با توجه به توضیحات شما ، که فرمودید ۴۰۰ ولت را در انشعاب خودتان گرفتید ،
      یعنی سیم نول در جایی از مسیر ، از ترانس تا منزل شما ، دچار اعوجاج میشود ، گاهی هست و گاهی نیست.ویا اینکه کلاً نول نیست و همیشه فاز جایگزین شده و شما دو فاز را در حالت دائمی دریافت میکنید.
      راهکار اول:
      کلیه سیمهای کابل را از محل ترانس خلاص کنید و همچنین از محل انشعابات ، و هر رشته را بطور مستقل تست و عیبیابی کنید و نهایتاً اصلاح و ترمیم کنید
      راهکار دوم:
      با توجه به اینکه قبلاً از شما برق دزدی شده ، محل اتصالات سیمی در موضع انشعابات اصلی و دزدی را بطور اصولی چک کنید که احیاناً سیمهای فاز و نول بصورت اتفاقی و ناصحیح متصل نشده باشند.
      راهکار سوم:
      تحت هیچ شرایطی امکان تعویض کابل و یا انجام مراتب فوق الذکر ویا راههای احتمالی دیگر وجود ندارد و شما با خط فاز ۴۰۰ ولت میبایست کار را پیش ببرید ، .
      در چنین شرایطی پیشنهاد میکنم از ترانس ایزوله استفاده کنید.
      برای اینکار حتماً میبایست سفارش ترانس را به متخصص طراحی ترانس و کهنه کاران تولید ترانس مشورت کنید و نهایتاً یک ترانس ایزوله با ورودی دوفاز با کمکی ارت و خروجی ۲۲۰ ولت متناسب با نیاز مصرف واحد خودتان را ، برایتان بپیچند و آماده کنند
      احتمالا ترانس بصورت آماده و حاضری هم در بازار موجود باشه که میبایست از طریق فعالان این صنف در شهر و محل سکونت خودتان پیگیر شوید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rana2 نمایش پست ها
        با سلام ،
        برای انجام این کار ، راههای مختلفی متصور هست ،
        با توجه به توضیحات شما ، که فرمودید ۴۰۰ ولت را در انشعاب خودتان گرفتید ،
        یعنی سیم نول در جایی از مسیر ، از ترانس تا منزل شما ، دچار اعوجاج میشود ، گاهی هست و گاهی نیست.ویا اینکه کلاً نول نیست و همیشه فاز جایگزین شده و شما دو فاز را در حالت دائمی دریافت میکنید.
        راهکار اول:
        کلیه سیمهای کابل را از محل ترانس خلاص کنید و همچنین از محل انشعابات ، و هر رشته را بطور مستقل تست و عیبیابی کنید و نهایتاً اصلاح و ترمیم کنید
        راهکار دوم:
        با توجه به اینکه قبلاً از شما برق دزدی شده ، محل اتصالات سیمی در موضع انشعابات اصلی و دزدی را بطور اصولی چک کنید که احیاناً سیمهای فاز و نول بصورت اتفاقی و ناصحیح متصل نشده باشند.
        راهکار سوم:
        تحت هیچ شرایطی امکان تعویض کابل و یا انجام مراتب فوق الذکر ویا راههای احتمالی دیگر وجود ندارد و شما با خط فاز ۴۰۰ ولت میبایست کار را پیش ببرید ، .
        در چنین شرایطی پیشنهاد میکنم از ترانس ایزوله استفاده کنید.
        برای اینکار حتماً میبایست سفارش ترانس را به متخصص طراحی ترانس و کهنه کاران تولید ترانس مشورت کنید و نهایتاً یک ترانس ایزوله با ورودی دوفاز با کمکی ارت و خروجی ۲۲۰ ولت متناسب با نیاز مصرف واحد خودتان را ، برایتان بپیچند و آماده کنند
        احتمالا ترانس بصورت آماده و حاضری هم در بازار موجود باشه که میبایست از طریق فعالان این صنف در شهر و محل سکونت خودتان پیگیر شوید .
        خیلی متشکرم .والا چون بعد از اینکه ما حدود 200-300 متر کابل رو از عمق حدودا 60-70 سانتی کشیدیم تا نزدیک باغ (که بعد از اون هم با خرید 5-6 تا تیر برق چوبی از اداره برق از یه نقطه به بعد هوایی منتقل شد تا باغ ) الآن حدودا 2-3 ماهه که اون مسیر رو آسفالت کردن که هم خوبی داشت برای ما هم بدی،خوبیش اینکه راه دزدی از کابل های ما رو سخت تر کرد،بدیش هم این بود که با عبور غلتک از روی کابل از یه نقطه سیم ها رو معیوب کرده بود به شکلی که بعضی قطع کامل شده بودن و بعضی اتصالی کرده بودن.به هر حال منظورم اینه که دیگه به راحتی نمیشه دسترسی پیدا کرد به کابل .

دیدگاه

سلام،آقا اینقدر التفات نفرمودید و راهنمایی نکردید که چطور مشکل رو حل کنیم که خود مشکل اقدام کرد به تغییر ماهیت،در حال حاضر هنوزم هر دو تا سیم فازمتر رو روشن میکنن ولی دو تا تغییر بوجود آمده،خوب فاز که فازه و فازمتر رو روشن میکنه،ولی وقتی فازمتر رو به نول میزنم یه لحظه شاید در حد یک ثانیه روشن میشه و بعد دیگه خاموش میشه تا اینکه جداش کنی و دوباره اتصال بدی.
          از طرفی با مولتی متر که چک میکنم دیگه سیم فاز اون ولتاژ بالای سابق رو نداره و بجاش 170 ولت اختلاف پتانسیلش هست.
          میشه لطف کنید بگید چرا 220 شده 170 ولت؟ خوب اگر جایی کابل قطع شده که باید قطع باشه و 0 ولت و اگر هم جایی سیم ها با هم تماس پیدا کردن که باید اتصال کوتاه بشه و فیوز اصلی ما که پیش کنتورمون و ترانس اداره برق هست بپره،یا اصلاً کابل کلاً بسوزه و قطع بشه،این چرا شده 170 ولت ؟
          لعنت به این مملکت بی صاحب و بی در و پیکر ،اگر اداره برق بی وجدان 6-7تا تیر برق جلوتر میامد و برق رو در فاصله معقول تحویل میداد اینقدر مشکل بوجود نمیامد و روح و روان یه خانواده هم اینطوری داغون نمیشد،پولش هم که تا ریال آخر میگیرن ،نمیدانم چرا این بلا رو سرما آوردن که مجبور بشیم 200-300 متر کابل رو زیر زمینی بیاریم که توی این فاصله هم هر 10-20 متر یه از خدا بیخبر بی وجدان و بی همه چیز بیاد کابل رو زخمی کنه و ازش انشعاب دزدی بگیره که آخرش هم نتیجه این بشه که شده، خدا شاهده فقط حدود 8 تا انشعاب دزدی رو خودم پیدا کردم و قطع کردم،به حدی هم بی چشم و رو و بیشرف هستن که بجای خجالت کشیدن و عذر خواهی،اعتراض میکنن که چرا برق ما رو قطع میکنی! برق ما،آخه بی همه چیز برو از تیر برق بدزد،تو از کابل متری خدا تومن من بیچاره دزدی کردی ،احمق،من باید ماهی 600-700تومن قبض برقی رو بدم که تو بی شرف داری مصرف میکنی.الانم که جوری که بوش میاد باید دوباره 300 متر کابل بخرم و چون به قله خیلی خیلی نزدیکیم بخاطر همون قیمت اجناس هم به صورت سر گردنه ای محاسبه میشه،احتمال زیاد باید کلیه بفروشم تا بتونم 300 متر کابل بخرم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X