پاسخ : فرق تکنولوژی مهندسی با مهندسی در مقطع کاردانی به کارشناسی(رشته الکترونیک) چیه؟
کسی نگفته مدرک
دوستمون میگه که تکنولوژی بدرد کار تو صنعت میخوره و از این حرفها منم گفتم الانش برا مهندس کار نیست چه برسه به چند سال دیگه که لیسانس ارزشی نداره.
اصلا بی خیال.
کسی نگفته مدرک
دوستمون میگه که تکنولوژی بدرد کار تو صنعت میخوره و از این حرفها منم گفتم الانش برا مهندس کار نیست چه برسه به چند سال دیگه که لیسانس ارزشی نداره.
اصلا بی خیال.

oo:والا من خودم هنرستان خوندم کلی هم کارای عملی کردیم که تو دانشگاه اصلا فکرشونو هم نمیکنن کلی هم مدارای جورباجور تحلیل کردیم که بازم تو دانشگاه(کاردانی) نصفشم انجام ندادیم.تودانشگاه من خودم شخصا به دانشجو هایی که از دیپلم به کارشناسی اومدن تو کارگاه و تو حل مساله کمک میکردم.چه جو ر میشه کسی که از دیپلم به کارشناسی بیاد و بعد از 3ترم هنوز که نفهمیده که ولت متر رو سری میبندن یا موازی حق امظا داشته باشه ولی هنرستانی ها نه؟؟در مورد او دروسی که به من گفتن تو نظام و بعضی دوستان هم گفتن که تکنولوژی نمیخونه باید بگم کههمشون هستن تو تکنولوژی!!اینم باز از دستاورد های دولت خدمت گذاره که یکی رو کا کاربلده و کلا از دبیرستان(حد اقل 3 یال بیشتر از ریاضی ها تو این کار بوده)فکر و ذکرش این بوده رو بگه که هیچی نیستی بعد به کسی که وقتشو با معادله های بدون یود و هدف گذرونده رو بیاره دوباره آموزش بده بعدشم معلوم نشه که چی از آب در میاد

معلومه اکتشافات و اختراعات کار کسایی هست که هنرستانین و ریاضی بلد نیستن 

دیدگاه