اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ولتاژDC برق شهر چقدر است؟

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ولتاژDC برق شهر چقدر است؟

ولتاژ دی سی برق شهر 220 ولته

ماکزیمم برق شهر 308 ولته و 220 ولت ولتاژ موثره
    ساده بگم
    ولتاژ موثر یعنی کاری رو که با 308 ولت ای سی میشه انجام داد همون کارو با 220 دی سی می تونیم انجام بدیم

308 رو تقسیم بر رادیکال 2
    :icon_razz:

دیدگاه

بی خیال .................. پس برق 220 ولت dc هست :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
      ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

بابا اون دوستی که سئوال اولیه رو مطرح کرده بود خودش جیم فنگ زده و ما داریم تو سرو کله هم می زنیم.اون آدرس یه شهر رو پرسیده بود و یه چیز دیگه پرسیده بود و ما کوچه و پس کوچه هاشو هم داریم تو جواب هامون می نویسیم
        اصلا چرا تو سرو کله هم بزنیم.بیایید ولتاژ ماکزیمم،موثر،مینیمم و غیره رو بگذارید کنار و یه بار برق شهر رو یکسوسازی کنید.دردش دو تکه سیم،خازن برای فیلتر نوسانات تا حد کافی،چهار عدد دیود که بتونه ولتاژی تا چهارصد ولت رو تحمل کنه و یک عددد ولت سنج هست
        تا جایی که من امتحان کردم هیچ وقت محاسبات یکسان نیست جوابش.یه دلیل مهمش نوسان بین ماکزیمم و مینیمم لحظه به لحظه برق شهری هست.پس همیشه همزمان هم ولتاژ روی خازن بعد از دیودها رو اندازه بگیرید و هم ولتاژ روی دوسر برق شهری رو
        شکر که این سرا را دست بشر نداد
        ورنه بجز خرابی دست بشر ندارد

شکر که دست من را،دست قلم زدن نسیت
        ورنه بجز تباهی دست ترم ندارد

دیدگاه

دمت گرم بابا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          اولا ولتاژ برق شهر 220 ه
          دوما بعد از دی سی شدن ولتاژ کم میشه نه زیاد

ولتاژماکزیمم برق شهر 308 ولته و 220 موثره یعنی همون کاری رو که با 308 ای سی میکنیم می تونیم با 220 دی سی بکنیم

OPS

دیدگاه

چه ربطی به dc داره

دیدگاه

بیخیال انقدر کل کل نکن دوست من
              ولتاژ dc برق شهر در حالت ac ولتاژ موثرش خواهد بود که همون 220 هست و چیچ جور نمیشه 110
              به صورت ساده ولتاژ پیک برق شهر 308 ولته اما اگه میانگین بگیریم یا همون ولتاژ موثر(rms) رو در نظر بگیریم میشه 220 ولت و حداکثر ولتاژی که در حالت وجود بار بعد از dc شدن برق شهر خواهیم داشت

دیدگاه

ولتاژ dc برق شهر 0 هست ... در ضمن اون چیزای را که نوشته بودم برای مزاح بود که بحث تموم بشه...منتها منظور را خوب نگرفتید...

دیدگاه

لطفا نظر خود رو توضیح بدید کامل
                  من نظرم اینکه در نیم سیکل برق شهر مثبت و میشه مستقیم در نظر گرفتش و در نیم سیکل بعدی منفیه ولی باز مستقیم میشه در نظر گرفتش
                  و همچنین اگه به صورت دیگه ای بخوایم در نظر بگیریم که سوال این باشه که مقدار برق شهر که 220vrms هست اگه dc بشه چند میشه که باز همون جواب میشه
                  شما هم لطفا 0 یا 110 ای که گفتید رو توضیح بدید

دیدگاه

جالبه oo:

مقدار پیک یا قله ی موج سینوسی برق شهر در ایران ، 311 ولت است . اما از این 311 ولت فقط 220 ولت اون کار موثر انجام می ده در واقع مساحت زیر منحنی برای یک نیم سیکل می شه 220 که بهش می گیم RMS.

مقدار DC برای این موج 0 است زیرا DC یا Average و یا به تعبیری Offset موج سینوسی برق شهر ، بعد از ترانس میاد بیرون و هر موجی که بعد از ترانس یا بعد از خازن به دست بیاد مقدار DC شو از دست می ده و این مقدار صفر می شه . در واقع مقدار DC برای یک موج ، هیچ ارتباطی با شکل اون موج نداره چون این یک مقدار Offset است که خود به خود بعد از ترانس و یا بعد از Coupling توسط خازن ، حذف می شه .

یکسوسازی به هیچ وجه ربطی به مقدار DC یک موج نداره و اتفاقا بعد از یکسوسازی برق شهر ، عددی که ولت متر نشون می ده بیشتر خواهد بود ( 311 ولت بدون احتساب بار )

دیدگاه

گفتم که اونا جنب مزاح بودند.... وحرف من(ولتاژ متوسط هر ولتاژ متقارن 0000 است) و با دستمونPersian.Bright موافق هستم....دقیقا :applause:

دیدگاه

خیلی با حالید شماها
                        اول که این پست رو دیدم خندیدم و اهمیت ندادم
                        فکر نمیکردم اینقدر مشتری داشته باشه - بابا یرید مشکلات مردم رو حل کنید
                        من انتگرال گرفتم - صفر شد - ولت متر رو dc گذاشتم بازم صفر شد.
                        فقط حواستون باشه بهش دست نزنید - چون dc نداره دلیل نمیشه برق هم نداشته باشه

دیدگاه

سلام
                          مقدار dc یعنی انتگرال تابع در دوره تناوبش، تقسیم بر دوره تناوبش! که برای یک سینوسی خالص برابر صفره. چون انتگرال سینوس، در بازه صفر تا 2pi صفره.
                          اما اگر یکسو شده باشه، دوره تناوبش میشه از صفر تا pi و حاصل، مخالف صفره.
                          واما در مورد rms : rms = root mean square یعنی تابع را به توان دو برسونیم، ازش انتگرال در دوره تناوبش بگیریم، بر دوره تناوبش تقسیم کنیم و در آخر ازش جذر بگیریم. که برای یک سینوسی خالص، حاصل این عملیات برابر میشه با: ماکزیمم دامنه سنوسی تقسیم بر رادیکال 2 !
                          والسلام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین جباری
                            سلام
                            دوستان لطف کنند تو پستهاشون تجدید نظر کنند این حرف هایی که اینجا گفته شده بیشتر شبیه حرف های افراد بی سواده تا یک محصل یا مهندس برق .
                            از کی تا حالا ترانس با ولتاژ DC کار می کنه ؟ :eek:
                            و کی گفته که اهم متر ("اینم ولت متره&quot نصف ولتاژ رو اندازه می گیره ؟ بر اساس چه منطقی ؟ چه فرمولی ؟
                            دوستان با این پست هاتون دارید سطح فروم رو پائین میارید لطفاً با فرمول و با منطق بنویسید !
                            شاید اشکالی هم نداشته باشه آدم اینجوری میفهمه سطح سواد تحصیل کرده هامون چقدره
                            اون هم با پرسشی به این ساده گی، من که کلی خندیدم :mrgreen:
                            اگر روزی بفهمی همه چیزایی که از بچگی تا حالا بهت گفتن بی اساس یا دروغه چه حالی میشی؟
                            کارمندان نابکار، از دزدان و آشوبگران بیشتر به کشور آسیب میآ‌رسانند

دیدگاه

منم یه نظر بدم حالا که نظرات متفاوته!
                              زمانی که گفته میشه ولتاز برق شهر 220 ولت هست این مقدار مقدار r.m.s هست و نه پیک ولتاز.مقدار پیک ولتاز تقریبا 310 ولت و متوسط دی سی این ولتاز 198 ولت خواهد شد.
                              قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

پس یعنی اگه برق شهر رو یکسو کنیم میشه 198 ولت!!!
                                یکی میگه رو بار کامل میشه همون RMS که میشه 220
                                یکی میگه در حالت بی باری برابر با پیک ولتاژه؟؟
                                من که گیج شدم
                                حرف کی درسته؟
                                به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                                الکترونیک قدرت
                                الکترونیک آنالوگ
                                طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                                ---------------------BMCELEC@-------------------
                                ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                                ---------------www.bmc-elec.com--------------
                                ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X