اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ولتاژDC برق شهر چقدر است؟

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ولتاژDC برق شهر چقدر است؟

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
    پس یعنی اگه برق شهر رو یکسو کنیم میشه 198 ولت!!!
    یکی میگه رو بار کامل میشه همون RMS که میشه 220
    یکی میگه در حالت بی باری برابر با پیک ولتاژه؟؟
    من که گیج شدم
    حرف کی درسته؟
    دقت کنید که "متوسط" دی سی 198 ولت هست.اگه برق شهر رو که میگن 220 ولته(این مقدار r.m.s هست) رو با دیود یکسو کنید و براش خازن ظرفیت بالا بزارید در همون رادیکال 2 باید ضرب بشه که میشه حدودا 310 ولت که مقدار پیک ولتاز هست،یعنی خازن با حذف ریپل ولتاز،ولتاز رو به مقدار پیک نزدیک میکنه.
    قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بابک سلطانی
      مقدار ولتاژ DC برق شهر چقدر است؟
      جواب سوال که واضحه:
      مقدار ولتاز DC برق شهر صفر ولته.
      حالا ولتاز متناوب رو دی سی شده و مقدار موثر و پیک ولتاز و متوسط دی سی یه بحث دیگس..
      قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

این تاپیک که واسه 48 ماه پیشه .....
        مقدار متوسط یا DC برق شهر ، صفر ولت است .
        مقدار DC برق شهر بعد از یکسوسازی نیم موج و در حالت بدون خازن صاف کننده ، حدودا 100 ولته به شرطی که پیک این موج 311 ولت باشه ....
        مقدار DC برق شهر بعد از یکسوسازی تمام موج و در حالت بدون خازن صاف کننده ، حدودا 200 ولته به شرطی که پیک این موج 311 ولت باشه ....
        مقدار R.M.S برق شهر 220 ولته به شرطی که پیک این موج 311 ولت بوده باشه ....
        مقدار DC برق شهر بعد از یکسوسازی نیم موج و ورود به خازن صاف کننده ، برابر پیک یا همون 311 ولته به شرطی که پیک این موج 311 ولت باشه و باری به خروجی وصل نباشه ....
        مقدار DC برق شهر بعد از یکسوسازی تمام موج و ورود به خازن صاف کننده ، برابر پیک یا همون 311 ولته به شرطی که پیک این موج 311 ولت باشه و باری به خروجی وصل نباشه ....
        مقدار RMS یک موج با مقدار متوسط اون موج فرق های زیادی داره و معمولا برای موج هایی با پیک های منفی و مثبت مقدار RMS رو تعریف می کنیم ....
        برای هر کدوم از موج های حاصل از خروجی نیم موج و تمام موج هم علاوه بر مقدار متوسط ، مقدار RMS هم تعریف می شه ....

دیدگاه

این تاپیک رو دیدم یاد یک خاطره ای از همین مبحث rms و dc افتادم .
          یادش بخیر :redface:. ترم 3 کارشناسی که بودیم و درس بسیار زیبا و لذت بخش اندازه گیری الکتریکی :angry: رو که داشتیم یک جلسه استاد داشت درس میداد که رسید به یه جایی که در مورد rms سوال کرد :evil: و همه فقط تونستیم بهش زل بزنیم . بعدش که کلی بد و بیرا به مدرک دیپلم ما گفت :cry2:، توضیح داد که این مطلب در فیزیک سال چهارم گفته شده :nerd:. همون موقع بهش گفتیم که ما نظام جدید هستیم و پیش دانشگاهی بودیم و فیزیکمون فرق میکرده . خلاصه دوباره بعد کلی حرف زدن به سیستم آموزشی تعریف rms رو گفت. :read:
          تعریفی که دادن این بود:
          مقدار rms یا همون موثر یک ولتاژ به مقداری گفته میشه که اگر اون رو بر فرض به یک المنت بدیم و برامون یک ژول حرارت ایجاد کنه، اگر به جای اون از یک ولتاژ dc استفاده کنیم که همون یک ژول حرارت رو بده، rms ولتاژ برابر همون مقدار dc هست.
          حالا این تعریفی که داده گردن خود استاد. :biggrin:
          البته من هم از این مصاحبه ها داشتم :job:. از من پرسیده بودن تقویت کننده توان چرا بهش میگن تقویت کننده توان .
          من هم تعریف یکی از اساتیدمون رو گفتم که خیلی هم معروفن و کتابهای زیادی رو ترجمه کردن .
          گفتم چون معمولا بهره ولتاژ زیادی ندارن و بهره جریان دارن و قراره به عنوان طبقه آخر تقویت کننده، توان رو تحویل یک بار نسبتا کوچیک بده :applause: و در آخر کلی بهم خندیدن . آخرش هم نفهمیدم کی درست گفت کی غلط :sad:
          ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

با سلام
            مقدار dc برق شهر در حالت عادی طبق تعریف میشه سطح بالای منحنی منهای سطح پایین منحنی که میشه صفر.
            اما اگر مقدار ولتاژ dc رو بعد از یکسوساز پل بخواهید میشه 308 ولت.

دیدگاه

اصولا وقتی برق شهر متناوب هست باید در نیم سیکل در یک جهت و در نیم سیکل بعدی در جهت عکس باشه و طبق تعریف نمیتونه dc داشته باشه چون شرط dc بودنش این هست که فقط در یک جهت باشه که خوب نقض میکنه ac بودنش رو
              جناب رهایی خوب وقتی برق شهر dc نداره شما چجوری میفرمایید اگه dc داشت میشد با یک فیلتر dc اش رو جدا کرد
              مثل اینکه بگیم بین 2 و 3 بینهایت عدد وجود داره ولی اگه فقط یک عدد بود میشد 2.4
              با سپاس

دیدگاه

سلام ، به دلیل منحرف شدن تاپیک از موضوع اصلی و رعایت نکردن قوانین در ارسال های این تاپیک ، تاپیک قفل میشه ...
                - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                ارتباط با من : ir02x6
                طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X