اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کابل کواکسیال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کابل کواکسیال

سلام به تمام دوستان
    یک سوال هم در مورد این مشخصه کابل کواکسیال دارم
    این مشخصه 4.5c مفهومش چیه ؟(برای استفاده از ماهواره مرکزی الزامی است)
    یا مثلا در کابلهای rg 59 برای دوربین های مدار بسته مفهوم این اعداد چیست؟

دیدگاه

سلام
      آقا اما من هنوز مجاب نشدم
      1-با افزایش مقاومت ورودی نویز به صورت چشمگیری افزایش می یابد(یکی از مشکلات ماسفت ها همین هست)

از اون موقعی که شبکه های تلویزیونی از طریق باند UHF شروع به پخش کردن استفاده از کواکسیال هم رواج پیدا کرد به خاطر اینکه فرکانس بالا رفت و فرکانس بالا همونجوری که گفتم از روی زوج سیم فرار میکنه و چیزی اون رو بر نمیگردونه ، در کواکسیال هم سیگنال از روی مغزی فرار میکنه ولی بوسیله شیلد برمیگرده روی کابل (اونم نه همش)
      2-با افزایش فرکانس موج بر روی سطح قرار می گیرد و با بالا رفتن عمق سطح نفوذ موج به داخل سیم کاهش پیدا می کنه و اگر موج از سیم بلند شود(قضیه آنتن) با توجه به زمین بودن شیلد موج بنلد شده بر گشت داده نمی شود و کاملا خنثی می شود

مقاومت مشخصه دقیقا یعنی جی؟چه جوری دید فیزیکی می شه ازش بدست آورد؟
      هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

یه سئوال در مورد کابل کواکسیال :
        کابل کوکسیال با شیلد آلومینویم بهتره یا شیلد مس .
        آخه من رفتم کابل بخرم یکی از اونها بود که معمولا برای ماهواره و آنتن تلویزیون استفاده می کنیم و یکی هم یه روکش شفاف داشت که داخلش کاملا پیدا بود که مغز اون مس بود و شیلد اون هم مس . اما کابل های معمولی مغز مس و شیلد آلومینیوم دارند .
        حالا در کل کدام بهتره ؟؟؟
        آخه می خوام برم 50 متر بخرم . نمیدونم کدوم بهتره می ترسم اشتباه بخرم..!!!
        ممنون
        میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

سلام دوست من .
          اگه یه مدار اهمی رو به صورت نردبانی بکشی و مقاومت ها با هم برابر باشند و اگه بی کار باشی و بشینی امپدانسش رو حساب کنی به یه عدد ثابت میرسی ، چه یه متر باشه چه nکیلومتر . حالا اگه یه کابل داری با دو رشته ، این دو رشته نسبت به هم یه خاصیت خازنی دارند و خود هر رشته هم یه خاصیت سلفی سریال داره . و یه مقاومت سریال کوچولو ! اگه یه شبکه ی نردبانی فرضش کنی همواره به یه عدد ثابت میرسی .
          به همین سادگی !
          Best Wishes
          Goldsmith
          Feel free to contact me , if you have any problem

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Goldsmith
            سلام دوست من .
            اگه یه مدار اهمی رو به صورت نردبانی بکسی و مقاومت ها با هم برابر باشند و اگه بی کار باشی و بشینی امپدانسش رو حساب کنی به یه عدد ثابت میرسی ، چه یه متر باشه چه nکیلومتر . حالا اگه یه کابل داری با دو رشته ، این دو رشته نسبت به هم یه خاصیت خازنی دارند و خود هر رشته هم یه خاصیت سلفی سریال داره . و یه مقاومت سریال کوچولو ! اگه یه شبکه ی نردبانی فرضش کنی همواره به یه عدد ثابت میرسی .
            به همین سادگی !
            Best Wishes
            Goldsmith
            با توجه به خاصیت سلفی و خازنی این عدد ثابت تو یه محدوده فرکانس اتفاق میفته. درسته؟؟

دیدگاه

توی یه پهنای باند این اتفاق رخ میده !
              راستی این فروم چرا subscribe نداره ؟ من هزار جا جواب بدم بعد بیام دنبالش که نشد ! آهای مدیر سایت کجایی ؟؟!!
              Feel free to contact me , if you have any problem

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Goldsmith
                راستی این فروم چرا subscribe نداره ؟ من هزار جا جواب بدم بعد بیام دنبالش که نشد ! آهای مدیر سایت کجایی ؟؟!!
                بالای بالا سمت چپ یه فلش رو به پایین هست روی اون کلیک کن اسمتو مینویسه و میگه خوش اومدی زیرش دو تا گزینس احتمال با اونا کارت راه میفته.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1

با افزایش فرکانس موج بر روی سطح قرار می گیرد
                  و با بالا رفتن عمق سطح نفوذ موج به داخل سیم کاهش پیدا می کنه
                  و اگر موج از سیم بلند شود(قضیه آنتن) با توجه به زمین بودن شیلد موج بنلد شده بر گشت داده نمی شود و کاملا خنثی می شود
                  دوستان من از این سه موضوع گفته شده در نقل و قول بالا ، دو مورد اول را کاملا فهمیدم
                  ولی هنوز متوجه نشدم این 75 امپدانس در چه فرکانسیه
                  اصلا برای چی اینقدر مهم؟ فرقش با 50 چیه؟
                  از کجا میاد؟
                  برای تطبیق امپدانس بین آنتن و تقویت کننده گیرنده هست؟
                  اصلا موج از سیم بلند میشود؟چرا؟
                  اگر آره ، واقعا منعکس میشود به وسیله شیلد؟
                  دوست عزیز همه ما اینجا هستیم تا در کنار هم و با کمک هم بر دانسته های خودمان بیافزاییم و سطح علمی و فنی خودمان و جامعه علمی کشورمان را بالا ببریم.

دیدگاه

گیج کردید بنده خدا را این عکس راببین به مجموع این ها توی کابل کواکسیال میگن امپدانس که با اهم نشونش میدن ربطی هم به اپسیلون یا کیلومتر در حالت ایده ال نداره
                    سی بخاطر ماده دی الکتریک داخل کابله که خاصیت خازنی بهش میده بقیش که هدایت و مقاومت و خاصیت سلفی کابله
                    people with skills work for people with ideas

دیدگاه

نوشته اصلی توسط helper
                      گیج کردید بنده خدا را این عکس راببین به مجموع این ها توی کابل کواکسیال میگن امپدانس که با اهم نشونش میدن ربطی هم به اپسیلون یا کیلومتر در حالت ایده ال نداره
                      سی بخاطر ماده دی الکتریک داخل کابله که خاصیت خازنی بهش میده بقیش که هدایت و مقاومت و خاصیت سلفی کابله
                      عکس رو باید پلود کنید نه از دسکتاپتون لینک بدید به یکی از سایتای پلود عکس مراجعه کنید

head<=
                      ...تشکر خدا...
                      [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X