مدار فلای بک کانورتر که از تکنیک سوئیچینگ برای شارژ بانک خازنی استفاده می کنه چطور عمل میکنه؟یک مدار فلای بک هست که نشانگرش داخل مربع یک ترانزیستور با یک خازن در بیس و یک کوپلاژ ترانزیستوری در کلکتور داره.آیا این فقط نشانگر فلای بک هست یا اینکه واقعا همینه مدارش؟؟؟؟؟؟
من تو این سایت جستجو کردم اما اطلاعات خیلی سطح بالا بود من توضیح به زبان یکم ساده میخوام :confused
خیلی ممنون میشم اگه کسی اطلاعات کامل در مورد فلای بک و تکنینک سوئیچینگ بده :agree::
من تو این سایت جستجو کردم اما اطلاعات خیلی سطح بالا بود من توضیح به زبان یکم ساده میخوام :confused
خیلی ممنون میشم اگه کسی اطلاعات کامل در مورد فلای بک و تکنینک سوئیچینگ بده :agree::

oo: فلایبک در اصل همون رگولاتور باک هست که بجای سلف یه ترانس غیر ایده آل (با ایجاد فاصله هوایی در هسته) قرار میگیره و باعث میشه که همزمان هم تغییر ولتاژ انجام بشه و هم ایزولاسیون. بخاطر تلفات زیاد در هسته ترانس این نوع مبدل در توانهای پایین کاربرد داره. توضیحات بیشتر در لینک زیر گفته شده.
جریان خروجی که ac باشه با یه دیود فرکانس بالا کار سوئیچینگ رو انجام بده که توی سیکل های مثبت خازن در خروجی شارژ میشه :surprised:

.همه پاسخها رو خوندم کمکم کرد.یک سوال دارم حالا این فلای بک بهتره یا مبدل رزونانس سری در واقع من میخوام یک ولتاژ 250 ولت بدست بیارم حالا اینکه سوئیچ هام چقد روشن باشن بسته به تعریف کاربر داره در واقع اینکه این .لتاژ 250 ولت چقدر روشن باشه بسته به تعریف کاربر داره و بعد سه بار دوباره از اول باید بانک خازن شارژ بشه.ازین حرفا که بگذریم من میخوام بدونم مبدل رزونانس سری بهتره یا فلای بک ؟ از نظر تلفات سوئیچینگ فرق دارن یا مورد دیگه ای هم هست که اینها رو از هم متمایز کنه؟ 

دیدگاه