اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تست قطعات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تست قطعات

سلام دوستان
    من یک مولتی متر دارم که 4 سال پیش 14 هزار تومان خریدم.
    فیوزش خراب شد و من رفتم یکی خریدم نیم امپر ولی الان درست کار نمی کنه البته من یک اشتباهی هنگام باز کردنش کردم و ان هم این بود که اشتباهی پیچ های مربوط به ولومش که برای انتخاب مقادیر مورد اندازه گیری بود بازش کردم ولی دوباره با یک بدبختی درستش کردم ولی الان درست کار نمی کنه .؟
    در ضمن روی فیوزی که داخل خود مولتی متر بود فقط نیم امپر نوشته در صورتی که فیوزی که من خریدم علاوه بر جریان ولتاژ250 ولت رو نوشته می خواستم بدونم ولتاز یوز هم تاثیر داره چون مولتی متر یک باطری 9 ولتی می خوره؟ :cry2:
    اول توکل
    دوم پشتکار
    سوم مشورت
    چهارم عمل
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.

دیدگاه

پاسخ : تست قطعات

سلام عزیز

اگر شما فیوز 0/5 امپر با ولتاژ250 AC خریده اید . درست عمل کرده اید چون درواقع ان فیوز برای جلو گیری از ورود برق
      مستقیم در اثر اشتباه اتصال پرابها به نقاطی ایست که این ولتاژ را دارند و شما سهوا بجای انتخاب رنج بیشتر از 250
      ولت از قسمت AC اگر کلید گردشی را مثلا روی DC یا اندازه گیری اهم قرار داده باشید فیوز بسوزد و دیگر ولتاژی وارد
      دستگاه مولتیمتر شما نشود که قسمتهای دیگر را هم معیوب کند .

در مورد درست کار نکردن مولتیمترتان بر میگردد به درسن جا نزدن کلید گردشی روی نمادهای نشان دهنده اندازه ای
      و گزینه های مختلف مولیمتر . مجددا چک کنید و بعد از اطمینان از صحت ان حتما پتانسیومتر مربوط به قرار گرفتن عقربه
      روی 0 (در مولیمترهای عقربه ای ) و اتصال دو سر مولیمتر را به یک مقاومت شناخته شده مثلا قهوه ای -سیاه - قرمز
      که بایستی عدد مولیمتر روی 1 کیلو اهم قرار گیرد را چک کنید و اگر کمی بیشتر یا کمتر بود با احتساب تولرانس رنگ
      طلایی یا نقرهای بعد از رنگهای اصلی اگر باز هم نمایشگر عدد قابل قبولی را نشان نمیداد . پتانسیومتر تنظیم را بچپ
      یا براست بر حسب مورد بچرخانید تا به عدد دلخواه برسید و درب مولیمتر را ببندید . حالا دستگاه تنظیم و درست نشان میدهد .

موفق باشید
      GORBESIA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X