اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حذف *خازن* سیم بلند

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : حذف *خازن* سیم بلند

فکر میکردم کابل زوج 6 هستش ولی متوجه شدم 9 تا رشته داره و یه شیلد! این چیه نمیدونم ولی منفی رو از شیلد جدا کردم و دیتا رو انداختم روی 2 رشته ای که کمترین ظرفیت خازنی رو داره خیلی بهتر شد ولی کافی نیست.

کلک مقاومت جواب نداد.

دیدگاه

می تونی توی مسیرت یک تقویت کننده بزاری؟
      سیم هم که اضافی خیلی داری یک vcc و gnd هم برای تقویت کننده ات ببر
      در ضمن برای این فرکانس ها خازن های پراکندگی سیم مشکل زا نیست بلکه مقاومته سیم هست که مشکل زاست شما باید سطح مقطع سیم رو افزایش بدید تا مقاومت سیم کم بشه و افت ولتاژت هم کم بشه و سیگنالت تضعیفش کمتر میشه اگه بخواهی خازن پراکندگی رو در فرکانس میانی در نظر بگیری kvl, kcl میرن زیر سوال اون موقع دیگه نباید ولتاژ دو سر تغذیه ی مثلا یک باتری که به یک مقاومت وصل از طریق یک سیم با هم هم برابر باشه
      قم الکترونیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی صاحبی
        می تونی توی مسیرت یک تقویت کننده بزاری؟
        سیم هم که اضافی خیلی داری یک vcc و gnd هم برای تقویت کننده ات ببر
        در ضمن برای این فرکانس ها خازن های پراکندگی سیم مشکل زا نیست بلکه مقاومته سیم هست که مشکل زاست شما باید سطح مقطع سیم رو افزایش بدید تا مقاومت سیم کم بشه و افت ولتاژت هم کم بشه و سیگنالت تضعیفش کمتر میشه اگه بخواهی خازن پراکندگی رو در فرکانس میانی در نظر بگیری kvl, kcl میرن زیر سوال اون موقع دیگه نباید ولتاژ دو سر تغذیه ی مثلا یک باتری که به یک مقاومت وصل از طریق یک سیم با هم هم برابر باشه
        ممنون بابات پاسختون، ولی مطمعنم اشکال از مقاومت نیست. چون این سیستم 2 شاخص و انتهای هر شاخه یه سنسور هست.
        وقتی یکی از شاخه ها قطع میشه اونیکی درست عمل میکنه. پس اگر من اشتباه نکرده باشم باید از همون ظرفیت خازنی باشه درسته؟

دیدگاه

الان تست اضافه کردن مقاومت سر و ته سیم رو امتحان کردم ...

تا یه مقداری بهبود میده شکل موج رو ولی از یه حدی بیشتر ضعیف میکنه سیگنالو. فکر کنم باید روی همین کار کنم.

دیدگاه

درست شد!

مقاومت رو کم کردم تا 800 اهم شکل موج تیز شد و از اون حالت انهنا در اومد و ای سی هم دیگه میتونه با میکرو کنترولر ارتباط برقرار کنه. البته سیمهام زوج نیستن یعنی بهم تابیده نشدن! ولی گشتم بهترین 2 تا رو انتخاب کردم که ظرفیت خازنیشون کمه و زمین و دیتای ای سی دماستج رو روی اون انداختم. شیلدشم ول کردم روی هوا.

ممنون بابت هفکری و کمکتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
              درست شد!

مقاومت رو کم کردم تا 800 اهم شکل موج تیز شد و از اون حالت انهنا در اومد و ای سی هم دیگه میتونه با میکرو کنترولر ارتباط برقرار کنه. البته سیمهام زوج نیستن یعنی بهم تابیده نشدن! ولی گشتم بهترین 2 تا رو انتخاب کردم که ظرفیت خازنیشون کمه و زمین و دیتای ای سی دماستج رو روی اون انداختم. شیلدشم ول کردم روی هوا.

ممنون بابت هفکری و کمکتون
              میشه تو پینت (نرم افزاره ) شکلشو بکشی ملموس تر شه
              برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
              راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

توی شکل سمت چپ وقتی مقاومت کم بود مقدارش خیلی طول میکشید تا به اوج خودش برسه حودو 6 میکرو ثانیه و همین باعث میشد پروتوکل 1-wire نفهمه که پالس ارسال شده یا نه( فکر کنم پالس اتمام ارسال باشه نمیدونم)

توی شکل دوم با کم کردن مقاومت تا 800 اهم خازن پارازیتی زودتر خالی میشه و زمان به حدود 2us میرسه و مدار راه افتاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx

توی شکل سمت چپ وقتی مقاومت کم بود مقدارش خیلی طول میکشید تا به اوج خودش برسه حودو 6 میکرو ثانیه و همین باعث میشد پروتوکل 1-wire نفهمه که پالس ارسال شده یا نه( فکر کنم پالس اتمام ارسال باشه نمیدونم)

توی شکل دوم با کم کردن مقاومت تا 800 اهم خازن پارازیتی زودتر خالی میشه و زمان به حدود 2us میرسه و مدار راه افتاد.
                  ممنون
                  یه کار دیگه کن ببین میشه
                  با خازن مورد نظرت خازن سری یا موازی کن ببین شکلت چطور میشه ؟
                  اگه این شکل تایمر باشه ( نمیدونم شایدم نباشه ) به امتحانش می ارزه
                  منظورم اینه که سیم تلفن رو چجور استفاده کردی شکل اونو بزار :redface:
                  برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                  راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X