اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روش های مختلف کنترل گرمای المنت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : روش های مختلف کنترل گرمای المنت

چطوری میشه میزان حرارت تولیدی یه المنت محاسبه کرد همین طور میزان خنک کنندگی فن رو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahya hn نمایش پست ها
      چطوری میشه میزان حرارت تولیدی یه المنت محاسبه کرد همین طور میزان خنک کنندگی فن رو
      دوست من سوالتون برای من ناواضح هست.حرارت تولیدی یعنی چه؟ چه کمیتی هست و واحدش چیه؟
      اگه منظورتون دمای المنت هست که این دما مثلا در یکسانتیمتری المنت فرق داره با دمایی که در 20 سانتی المنت هست.
      اگه منظورتون انرژی تولید شده یا مقدار انرژی که تبدیل به انرژی گرمایی شده هستش که فرمولش راحته.ولتتاژ المنت در جریانش
      در مورد فن هم میزان خنک کنندگی معنایی نداره

دیدگاه

دوستان من یه المنت 12 متری گرفتم (AC 220) برای کف بالکن (زیر موکت ) دماش زیاد بود تا جایی که کمی سوختگی زیر موکت میشد دید.
        الان از یه دیود 1N4007 استفاده کردم دماش 50 درصد پایین اومده (اگه حالت اول 70 درجه بود الان شده 35 درجه)،
        دمای مناسب برای من تقریبا 50 درجه هست (به جای 50 درصد 25درصد کم کنه). چه پیشنهادی دارید ؟
        جدیدترین ویرایش توسط MS_Dark; ۲۲:۱۰ ۱۳۹۸/۰۸/۲۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MS_Dark نمایش پست ها
          دوستان من یه المنت 12 متری گرفتم (AC 220) برای کف بالکن (زیر موکت ) دماش زیاد بود تا جایی که کمی سوختگی زیر موکت میشد دید.
          الان از یه دیود 1N4007 استفاده کردم دماش 50 درصد پایین اومده (اگه حالت اول 70 درجه بود الان شده 35 درجه)،
          دمای مناسب برای من تقریبا 50 درجه هست (به جای 50 درصد 25درصد کم کنه). چه پیشنهادی دارید ؟
          سلام برای کنترل دمای المنت می تونی از دیمر استفاده کنی
          قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی نمایش پست ها
            این مدار با این تفاوت که به جای bt136 از bt139 و به جای خازن 47 نانو اومدم یه 47 و 10 و 1 نانو رو موازی کردم یعنی 58 نانو گذاشتم که باعث شد توان المنت رو بتونم خوب کم کنم. اگه خازن بیشتر بزارید قاطی میکنه. اگه همون 47 بذارید خیلی نمیتونید توان رو کم کنید. خازن خیلی حساسه خودتون دستکاریش کنید. ولوم هم همون 1 مگ. مقاومت هم 10 کیلو
            نکته هیتسینک در حد تیم ملی برای المنت 2500 نیاز هست.
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...2805#msg442805

دوست عزیز میشه مدار دیمرتون رو دوباره اپلود کنید لازمش دارم ممنون میشم

دیدگاه

اگه میشه طول المنت رو کمی بیشتر بگیر(اضاف کردن سیم المنت)قطردایره های فنر رو بزرگتر بگیر و فنر المنت رو بیشر بکش تا از هم بیشتر فاصله بگیرد.هرچقدر المنت کمتر حبس باشد و به آن هوا بگیرد به نظرم بهتر بشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X