سلام سوال داشتم خدمتتون ، هر چی المان سرد کننده میگیرم و با اینکه هیت سینگ هم به اون متصل میکنم اما بعد از مدتی کار کردن میسوزه ! چرا ؟ چرا اینقدر کیفیت ساختشون پایینه ؟ آیا نوع مرغوب دارن ؟ آیا میشه عمر این المان ها رو زیاد کرد ؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
عمر المان های سرد کننده ؟
Collapse
X
-
پاسخ : عمر المان های سرد کننده ؟
با سلام چقدر طول میکشه بسوزن؟هرچقدر هیت سینکتون خنک بشه عمرش بیشتر میشه البته تو ایران چینیش میاد که عمر کم و بازده کم داره من مدل آلمانیشو داخل یه حمام دما دیدم که تا منفی 30 درجه میرسوند و دستگاه 7 سال بود کار میکرد البته با هیت سینک 30 در 10 سانتی با فن قوینوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست هاسلام سوال داشتم خدمتتون ، هر چی المان سرد کننده میگیرم و با اینکه هیت سینگ هم به اون متصل میکنم اما بعد از مدتی کار کردن میسوزه ! چرا ؟ چرا اینقدر کیفیت ساختشون پایینه ؟ آیا نوع مرغوب دارن ؟ آیا میشه عمر این المان ها رو زیاد کرد ؟
- تشکرها 3
-
دوست عزیزنوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست هاسلام سوال داشتم خدمتتون ، هر چی المان سرد کننده میگیرم و با اینکه هیت سینگ هم به اون متصل میکنم اما بعد از مدتی کار کردن میسوزه ! چرا ؟ چرا اینقدر کیفیت ساختشون پایینه ؟ آیا نوع مرغوب دارن ؟ آیا میشه عمر این المان ها رو زیاد کرد ؟
لطفا به دو نکته مهم توحه داشته باشید
1- از ولتاژ 5 درصد کمتر از ولتاژ اسمی قطعه خنک کننده و کاملا با ثبات استنفاده کنید مثلا برای 12 ولت 11.5 استفاده کنید
2- از هیت سینک بزرگ و حتما با فن مناسب استفاده فرمایید و حتما برای اتصال به هیت سینک ، خمیر سیلیکون مرغوب به کار ببریدجدیدترین ویرایش توسط emitor; ۱۹:۰۵ ۱۳۹۸/۰۶/۱۳.
- تشکرها 2
دیدگاه
-
مدت یک ماه بیشتر کار نمیکنهنوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست هابا سلام چقدر طول میکشه بسوزن؟هرچقدر هیت سینکتون خنک بشه عمرش بیشتر میشه البته تو ایران چینیش میاد که عمر کم و بازده کم داره من مدل آلمانیشو داخل یه حمام دما دیدم که تا منفی 30 درجه میرسوند و دستگاه 7 سال بود کار میکرد البته با هیت سینک 30 در 10 سانتی با فن قویخدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....
دیدگاه
-
میشه سایز هیت سینکتون بگید( طول*عرض*ارتفاع ) و آیا فن هم استفاده میکنید؟1 ماه خیلی کم من خودم با 4 تا پلتیر آبسردکن درست کردم مشکلی نداشت البته طرف گرم با هیت سینک سی پی یو و فن خیلی قوی خنک میشد.مشکل شما یا ولتاژ یا هیت سینکنوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست هامدت یک ماه بیشتر کار نمیکنه
- تشکرها 1
دیدگاه
-
این هیت سینگ 20 در 10 سانتی مترهستش و دو عدد فن 10 در 10 هم پشت هیت سنگ گذاشتمنوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست هامیشه سایز هیت سینکتون بگید( طول*عرض*ارتفاع ) و آیا فن هم استفاده میکنید؟1 ماه خیلی کم من خودم با 4 تا پلتیر آبسردکن درست کردم مشکلی نداشت البته طرف گرم با هیت سینک سی پی یو و فن خیلی قوی خنک میشد.مشکل شما یا ولتاژ یا هیت سینکخدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....
- تشکرها 1
دیدگاه
-
سلام و عرض ارادت یه نکته نظرم رو جلب کرده جدای از این که مدل ها چینی اند یک احتمال خیلی خیلی کم میدم که زمانی که فن هاتون خاموش میشند بازگشتی ولتاژ در لحظه کوتاهی رو دارند همون طور که برای رله ها دیود میزاریم شما هم براشون دیود به کار ببرید من یه احتمال رو به این میدمنوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست هااین هیت سینگ 20 در 10 سانتی مترهستش و دو عدد فن 10 در 10 هم پشت هیت سنگ گذاشتم
برای درک ولتاژ بازگشتی هم من یک رله 5 ولت رو با اسکوپ دیدم که ولتاژش به حدود 300 ولت رسید
روی فن تست نکردم
-
سلامنوشته اصلی توسط emitor نمایش پست هاپاسخ : عمر المان های سرد کننده ؟
دوست عزیز
لطفا به دو نکته مهم توحه داشته باشید
1- از ولتاژ 5 درصد کمتر از ولتاژ اسمی قطعه خنک کننده و کاملا با ثبات استنفاده کنید مثلا برای 12 ولت 11.5 استفاده کنید
2- از هیت سینک بزرگ و حتما با فن مناسب استفاده فرمایید و حتما برای اتصال به هیت سینک ، خمیر سیلیکون مرغوب به کار ببرید
چطور ولتاژ رو از 12 به 11.5 برسونیم
دیدگاه
-
سلام و عرض ادب.نوشته اصلی توسط kananimeister@gmail.com نمایش پست ها
سلام
چطور ولتاژ رو از 12 به 11.5 برسونیم
صرفا سری کردن یک دیود شاتکی MBR20100 یا مشابه کافی هست.
- تشکرها 1
دیدگاه

دیدگاه