اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال درباره شارژ باتری سربی اسیدی ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال درباره شارژ باتری سربی اسیدی ؟

نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست ها
    ممنون از پاسخگویی خوبتون آقای مهندس ...
    به طور معمول با فرض رعایت نکات در مورد شارژ باتری و همچنین دشارژ باتری ، اگر جنس باتری مرغوب باشه عمر اون چقدره ؟ و چند بار میشه اون رو شارژ و یا دشارژ کرد ؟
    سوال بعدی اینکه چند تا برند خوب از باتری های سربی اسیدی بگید که در بازار ایران هم موجود است .
    من توی اینترنت سرچ میکردم شرکت صبا باتری ، قیمت باتری هاش مناسب اما از نظر کیفیت نمیدونم ..امیدوارم اگر کسی از دوستان تا الان از این باتری ها خریده بگه .
    و سوال جالب اینکه چرا قیمت باتری های سربی اسیدی که برای اتومبیل استفاده میشه خیلی کمتر از باتری های سربی اسیدی است که مثلا برای کارهای الکترونیکی ، تجهیزات خورشیدی استفاده می شود ؟؟!! مثلا یک باتری کره ای اتومبیل 45 آمپر ساعت با تحویل باتری کهنه در میاد 550 هزار اونوقت یک باتری سربی اسیدی ساده 4.5 آمپر ساعت تو سایت قیمت زده 200 هزار ! چرا اینقدر فرق هست مگه هر دو از یک جنس نیست ؟!
    در ایده آل ترین حالت ممکن باتری را برای 1000 باز شارژ و دشارژ طراحی میکنند ولی حتی برندهای معروف بازار نیز داری چنین کیفیتی نمیباشند .... شاید عمر باتری های چینی خوب را بتوان 300 بار در نظر گرفت و همانها نیز اگر به خوبی نگه داری نشده باشند شاید تنها برای 100 باز قابل استفاده باشند ... برای خرید باتری خوب با فروشنده صحبت کنید و تحت شرایطی میتوان به گفته فروشنده اعتماد کرد ....قیمت بارتی هم مخصوصا در ایران تابع عوامل بسیاری میباشد که متاسفانه در اینجا نمیتوان در مورد آنها صحبت نمود ولی به طور خلاصه کیفیت سفارش محصول ....کانال واردات قانونی و یا غیر قانونی ....انحصار واردات برخی موارد به سازمانها و یا اشخاص خاص از عوامل مهم تعیین قیمت باتری میباشند
    پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

فرقی بین باتری های اتومبیل و باتری های کاربرد الکترونیکی وجود داره ؟ ؟ چرا قیمت باتری های سربی اسیدی که برای اتومبیل استفاده میشه خیلی کمتر از باتری های سربی اسیدی است که مثلا برای کارهای الکترونیکی ، تجهیزات خورشیدی استفاده می شود ؟؟!! مثلا یک باتری کره ای اتومبیل 45 آمپر ساعت با تحویل باتری کهنه در میاد 550 هزار اونوقت یک باتری سربی اسیدی ساده 4.5 آمپر ساعت تو سایت قیمت زده 200 هزار ! چرا اینقدر فرق هست مگه هر دو از یک جنس نیست ؟! تازه این باتری اتومبیلی که من در شکل زیر گذاشتم فکر میکنم از نوع اتمی باشه.

خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

دیدگاه

سلام مجدد من یک باتری 12 ولت 2.7 آمپر ساعت مدل Best خریدم و اون رو شارژ اولیه کردم حدود 16 ساعت . سپس اومدم برای تست و دشارژ باتری دو عدد لامپ 12 که هرکدام 120 میلی آمپر جریان مصرف میکنن با هم موازی کردم و حدودا جریان کشیده شده میشه 0.24 آمپر . و اون رو به باتری وصل کردم طبق شکل زیر ، قاعدتا طبق جریان کشیده شده باید حدود 11 ساعت این باتری برای این دو لامپ موازی جواب بده من نتیجه ولتاژ زیر بار و جریان کشیده شده رو در هر لحظه یاد کردم ، ساعت 10 صبح باتری رو به لامپ وصل کردم جریان زیر بار 0.24 بود ولتاژ زیر بار 12.70 و جریان کشیده شده 0.24 آمپر بود، در ساعت 10:20 ولتاژ زیر بار 12.36 ولت رسید و جریان همان 0.24 آمپر بود در ساعت 11:20 ولتاژ زیر بار 12.24 ولت رسید و جریان زیر بار به 0.23 آمپر . در ساعت 12:30 ولتاژ زیر بار به 12.06 ولت و جریان کشیده شد همان 0.23 آمپر بود. در ساعت 2 ظهر ولتاژ زیر بار به 11.86 ولت و جریان کشیده شده همان 0.23 آمپر بود ، در ساعت 3 ظهر ولتاژ زیر بار به 11.66 ولت رسیده بود و جریان کشیده شده حدود 0.23 آمپر بود.در ساعت 3:35 دقیقه ولتاژ زیر بار به 9.42 ولت رسیده بود !!! و جریان کشیده شده حدود 0.20 آمپر در ساعت 6:30 عصر ولتاژ زیر بار حدود 9.27 ولت !! و جریان کشیده شده حدود 0.20 آمپر این روند طبیعی است ؟ خصوصا موقعی که یهو در عرض حدود نیم ساعت یهو ولتاژ زیر بار باتری از 11.66 ولت به 9.42 ولت رسید ، اینکه یکبار 2 ولت کم در عرض نیم ساعت کم شده طبیعیه؟!!
        در ساعت 6:50 کلا بار رو از باتری جدا کردم ولتاژ بدون بار VONL حدود 9.82 ولت بود !!! چرا این حدود 11 ساعت برای من کار نکرد ؟!!! و فقط 7 ساعت جواب داد ؟!!! چرا قبل از 11 ساعت ولتاژ بدون بار به 9.82 ولت رسید ؟؟

جدیدترین ویرایش توسط fmicro; ۱۹:۰۸ ۱۳۹۹/۰۳/۱۶.
        خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

دیدگاه

سلام مجدد من یک باتری 12 ولت 2.7 آمپر ساعت مدل Best خریدم و اون رو شارژ اولیه کردم حدود 16 ساعت . سپس اومدم برای تست و دشارژ باتری دو عدد لامپ 12 که هرکدام 120 میلی آمپر جریان مصرف میکنن با هم موازی کردم و حدودا جریان کشیده شده میشه 0.24 آمپر . و اون رو به باتری وصل کردم طبق شکل زیر ، قاعدتا طبق جریان کشیده شده باید حدود 11 ساعت این باتری برای این دو لامپ موازی جواب بده من نتیجه ولتاژ زیر بار و جریان کشیده شده رو در هر لحظه یاد کردم ، ساعت 10 صبح باتری رو به لامپ وصل کردم جریان زیر بار 0.24 بود ولتاژ زیر بار 12.70 و جریان کشیده شده 0.24 آمپر بود، در ساعت 10:20 ولتاژ زیر بار 12.36 ولت رسید و جریان همان 0.24 آمپر بود در ساعت 11:20 ولتاژ زیر بار 12.24 ولت رسید و جریان زیر بار به 0.23 آمپر . در ساعت 12:30 ولتاژ زیر بار به 12.06 ولت و جریان کشیده شد همان 0.23 آمپر بود. در ساعت 2 ظهر ولتاژ زیر بار به 11.86 ولت و جریان کشیده شده همان 0.23 آمپر بود ، در ساعت 3 ظهر ولتاژ زیر بار به 11.66 ولت رسیده بود و جریان کشیده شده حدود 0.23 آمپر بود.در ساعت 3:35 دقیقه ولتاژ زیر بار به 9.42 ولت رسیده بود !!! و جریان کشیده شده حدود 0.20 آمپر والان که ساعت 6:30 عصر است ولتاژ زیر بار حدود 9.27 ولت !! و جریان کشیده شده حدود 0.20 آمپر این روند طبیعی است ؟ خصوصا موقعی که یهو در عرض حدود نیم ساعت یهو ولتاژ زیر بار باتری از 11.66 ولت به 9.42 ولت رسید ، اینکه یکبار 2 ولت کم در عرض نیم ساعت کم شده طبیعیه؟!!
          دوست عزیز مشخصاتی که میفرمایید طبیعیه ...به دلیل کیفیت بسیار پایین باتری های وارداتی

دیدگاه

در ساعت 6:50 کلا بار رو از باتری جدا کردم ولتاژ بدون بار VONL حدود 9.82 ولت بود !!! چرا این حدود 11 ساعت برای من کار نکرد ؟!!! و فقط 7 ساعت جواب داد ؟!!! چرا قبل از 11 ساعت ولتاژ بدون بار به 9.82 ولت رسید ؟؟

دیدگاه

دوست عزیز به علت کیفیت بسیار پایین باتری های موجود در بازار انتظار مشخصات اسمی را نداشته باشید ....معمولا اگر به مشخصات باتری 2.7 آمپر ساعت نیاز داشته باشید بهتره از ظرفیتی معادل دو برابر یا حتی برای اطمینان بیشتر چند برابر استفاده کنید

دیدگاه

آقای مهندس این شارژ سه مرحله ای چیه که همه سازند های کنترل شارژ اون رو رعایت میکنن این هم نمودارش :

دیدگاه

آقای مهندس این شارژ سه مرحله ای چیه که همه سازند های کنترل شارژ اون رو رعایت میکنن این هم نمودارش :

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X