اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چاپ کتاب Altium Designer

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چاپ کتاب Altium Designer

نوشته اصلی توسط Takesh-2
    میشه یه دمو از کتاب بخصوص قسمت های پایه بزارید دانلود؟
    به شخصه کتاب زیاد هست که متاسفانه یکی از یکی پیچیده تر و بدتر بوده ! سادگی توضیحات و شیوایی محتوا خعلی مهمه ! اگه بتونید یه چند صفحه بزارید ممنون میشیم
    این کار رو نمی تونم بکنم به دلایل محدویت

اما اینو از همین جا می تونم بگم شما این کتاب رو با تضمین من تهیه کنید.چیزی رو به شما خواهد داد که انتظارش رو دارید.
    موفق باشید
    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

مهندس این که قسمتی از کتاب رو بزاری کار قشنگی هست اتفاقا خرید کتاب بالاتر میره می تونه خواننده رو جذب کنه همون طور که خیلی از انتشاراتها این کار رو می کنند
      قم الکترونیک

دیدگاه

دوستان سلام.
        بنده امروز این کتاب رو تهیه کردم. در اولین فرصت یک مقدار اطلاعات در این مورد اینجا قرار میدم.
        Vision without action is a daydream. Action without vision is a nightmare

دیدگاه

خب این کتاب ۲۵۲ صفحه داره که ۱۰ صفحه ی اون مربوط به فهرست و مقدمه و شناسنامه و ... هست و ۲۴۲ صفحه محتوای علمی داره.

تقریبا تمام صفحات کتاب دارای تصاویر بسیار با کیفیت و واضحه و کیفیت چاپ بسیار مطلوبی داره
          اما صفحه بندی کتاب (مانند اکثر کتب انتشارات دیباگران) سادست.

(بنده ۱ صفحه از کتاب رو به عنوان نمونه ی کیفیت قرار میدم. امیدوارم جناب مهندس نجفی ناراحت نشن. در غیر اینصورت بفرمایید تا حذفش کنم)

http://trainbit.com/files/7616209884/Page_81.jpg
          (من از اسکنر پرتابل استفاده کردم. کیفیت اصلی خیلی بالاتره)

متن کتاب ساده و روانه و به حاشیه کشیده نشده. سریعا کاربر رو به مرحله ی طراحی PCB میرسونه. اما خیلی عمیق نیست.

نسخه ی نرم افزار مورد استفاده در کتاب Summer 09 که در دی وی دی همراه کتاب موجوده.

برای دانلود آخرین نسخه ی نرم افزار به اینجا مراجعه کنید:

http://soft98.ir/software/engineerin...-Designer.html

قیمت هم ۱۷۵۰۰ تومان همراه با DVD

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ascendant
            خب این کتاب ۲۵۲ صفحه داره که ۱۰ صفحه ی اون مربوط به فهرست و مقدمه و شناسنامه و ... هست و ۲۴۲ صفحه محتوای علمی داره.

تقریبا تمام صفحات کتاب دارای تصاویر بسیار با کیفیت و واضحه و کیفیت چاپ بسیار مطلوبی داره
            اما صفحه بندی کتاب (مانند اکثر کتب انتشارات دیباگران) سادست.

(بنده ۱ صفحه از کتاب رو به عنوان نمونه ی کیفیت قرار میدم. امیدوارم جناب مهندس نجفی ناراحت نشن. در غیر اینصورت بفرمایید تا حذفش کنم)

http://trainbit.com/files/7616209884/Page_81.jpg
            (من از اسکنر پرتابل استفاده کردم. کیفیت اصلی خیلی بالاتره)

متن کتاب ساده و روانه و به حاشیه کشیده نشده. سریعا کاربر رو به مرحله ی طراحی PCB میرسونه. اما خیلی عمیق نیست.

نسخه ی نرم افزار مورد استفاده در کتاب Summer 09 که در دی وی دی همراه کتاب موجوده.

برای دانلود آخرین نسخه ی نرم افزار به اینجا مراجعه کنید:

http://soft98.ir/software/engineerin...-Designer.html

قیمت هم ۱۷۵۰۰ تومان همراه با DVD
            ممنونم از زحمتی که کشیدی
            جمله ایی که گفتی "اما خیلی عمیق نیست" : کتاب طوری نوشته شده که هر نوع کاربری حتی کسی که رشته برق نیست، بتونه با کتاب ارتباط برقرار کنه و کاربر رو تا حد نیمه حرفه ایی می رسونه. اگر بخوایم خیلی عمیق وارد جزئیات طراحی در مراحل مختلف مثل فرکانس بالا ، شرایط خاص در طراحی و ... این درک برای همه راحت نیست و نیاز به پیشنیاز هایی داره و همچنین کتاب در این تعداد صفحات نیست و خیلی بیشتر میشه که از حوصله کاربر خارج میشه.
            این کتاب با بعد از ده ها دوره کلاس های Altium من و با دیدگاه درک دانشجو طراحی شده و کاربر رو به اون چیزی میرسونه که به اون نیاز داره. در تمام بخش ها.
            امیدوارم راضی باشد
            خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید نجفی
              ممنونم از زحمتی که کشیدی
              جمله ایی که گفتی "اما خیلی عمیق نیست" : کتاب طوری نوشته شده که هر نوع کاربری حتی کسی که رشته برق نیست، بتونه با کتاب ارتباط برقرار کنه و کاربر رو تا حد نیمه حرفه ایی می رسونه. اگر بخوایم خیلی عمیق وارد جزئیات طراحی در مراحل مختلف مثل فرکانس بالا ، شرایط خاص در طراحی و ... این درک برای همه راحت نیست و نیاز به پیشنیاز هایی داره و همچنین کتاب در این تعداد صفحات نیست و خیلی بیشتر میشه که از حوصله کاربر خارج میشه.
              این کتاب با بعد از ده ها دوره کلاس های Altium من و با دیدگاه درک دانشجو طراحی شده و کاربر رو به اون چیزی میرسونه که به اون نیاز داره. در تمام بخش ها.
              امیدوارم راضی باشد
              امیدواریم به زودی جلد دوم این کتاب برای کاربرای حرفه ای هم چاپ بشه .این طور که از فیدبک بچه ها معلومه احساس نیاز هم زیاده
              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
              ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید نجفی
                ممنونم از زحمتی که کشیدی
                امیدوارم راضی باشد
                بله بنده هم متوجه این موضوع هستم. به همین دلیل جمله ی قبلی رو بولد کردم.
                کتاب کاملا به اون هدفی که شما برای نوشتنش داشتین میرسه و برای طراحی های معمول همین مطالب هم کافیه.
                :read:

دیدگاه

میشه بدونیم از کی کار نگارش این کتاب رو شروع کردید؟
                  حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روزبه صابری (iranprotel.com)
                    میشه بدونیم از کی کار نگارش این کتاب رو شروع کردید؟
                    تقریبا 1 سالی شد

دیدگاه

سلام
                      آقای نجفی تبریک
                      کلا کار نشر کاری نیست که آدم برای پول بره دنبالش ،
                      یه عشق خاصی میخواد .
                      خسته نباشید .
                      ******** یَاربَّ الحسَینِ ؛ بحَقٍِّ الحسَینِ ؛ اِشفِ صَدرَ الحسَینِ ؛ بِظُهوُرِالحجَّهِ *******
                      اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

به به به
                        بسیار بسیار پسندیده
                        فوق العاده است مهندس جان
                        دست و پنجت درد نکنه
                        :wow:

دیدگاه

بسیار عالی و با کیفیت !!!
                          خدا به شما جزای خیر بده !!!! :redface:

البته اگه بتونید یه جلد دیگه هم چاپ کنین که محتوای اون خیلی حرفه ای باشه بسیار عالی هست!
                          مواردی چون طراحی مدارات فرکانس بالا و نکات مربوط به آنها در مدارات آنالوگ و دیجیتال ، اصول ساخت بورد های چند لایه و نحوه طراحی آنها و ...
                          فقر این مباحث واقعا در بین کتب و منابع فارسی زبان حس میشه و یه نفر باید باشه که استارت اولیه رو بزنه! البته کی بهتر از شما....!
                          در هر صورت واقعا خدا قوت و جدا منتظر چاپ جلد 2 هستیم.....!
                          در انتظار تو چشمم سپید گشت و غمی نیست
                          اگر قبول تو افتد، فدای چشم سیاهت

http://upload7.ir/images/83524254953910725183.gif

دیدگاه

کتاب خوبیه , همین دیروز 2 جلد خریم :rolleyes:

[shadow=green,left]ولی چرا تیراژ : 500 نسخه[/shadow] :sad:
                            - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                            ارتباط با من : ir02x6
                            طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6
                              کتاب خوبیه , همین دیروز 2 جلد خریم :rolleyes:

[shadow=green,left]ولی چرا تیراژ : 500 نسخه[/shadow] :sad:
                              مشکل بزرگ من هم با ناشر همینه
                              بخاطر مشکلات قیمت و کاغذ

دیدگاه

ای کاش جدید ترین نسخه مورد آموزش قرار میگرفت ... :sad:
                                [s]درسته که نسخه ها خیلی با هم فرق ندارن ولی بهتر میشد ![/s]
                                - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                                ارتباط با من : ir02x6
                                طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X