اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چاپ کتاب Altium Designer

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چاپ کتاب Altium Designer

نوشته اصلی توسط ir02x6
    ای کاش جدید ترین نسخه مورد آموزش قرار میگرفت ... :sad:
    [s]درسته که نسخه ها خیلی با هم فرق ندارن ولی بهتر میشد ![/s]
    الان تو ورژن 2013 قبلیاش چه فرقی هست که تو کتاب نیست؟
    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید نجفی
      الان تو ورژن 2013 قبلیاش چه فرقی هست که تو کتاب نیست؟
      تقریبا هیچی ! منظورم این بود که اگه از جدیدترین ورژن استفاده میکردید ، خیلی بهتر بود !
      - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
      ارتباط با من : ir02x6
      طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

با سلام
        میخواستم بپرسم که مثالی که در این کتاب زده شده که گفتید میکروکنترلر atmega 32 هست طراحی برد دو لایه نیز توضیح داده شده یا نه؟
        نکاتی که باید در طراحی رعایت کرد مثل عرض مسیر ها برای جریان های مختلف یا غیره نیز توضیح داده شده یا فقط نکات درباره استفاده از التیوم و توضیح منوهای آن است؟
        با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza965
          با سلام
          میخواستم بپرسم که مثالی که در این کتاب زده شده که گفتید میکروکنترلر atmega 32 هست طراحی برد دو لایه نیز توضیح داده شده یا نه؟
          نکاتی که باید در طراحی رعایت کرد مثل عرض مسیر ها برای جریان های مختلف یا غیره نیز توضیح داده شده یا فقط نکات درباره استفاده از التیوم و توضیح منوهای آن است؟
          با تشکر
          دو لایه و چند لایه و هر آنچه که برای طراحی نیاز دارین. مگه شر فصل ها رو ندیدین؟
          خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

دو لایه و چند لایه و هر آنچه که برای طراحی نیاز دارین. مگه شر فصل ها رو ندیدین؟
            دیدم ولی هدف از سول من این بود که اون مثالی که در کتاب اومده برد یک لایه است؟یا دو لایه؟ توی چند کتابی که دیدم فقط به مرور قسمتهای نرم افزار که برای بردهای دو لایه استفاده میشه اکتفا کرده و نکات مهم را در طراحی برد دولایه نگفته بود.

دیدگاه

سلام
              کتاب Altum من چاپ شد.
              کتابی بسیار کامل هست که از اصطلاحات موجود در طراحی و انواع فیبرهای مدار چاپی تا هر آنچه که مورد نیاز برای یک طراح حرفه ایی هست رو توش قرار دادم.
              نام: طراحی فیبرهای مدارچاپی با نرم افزار Altium Designer
              انتشارات: دیباگران تهران
              سلام اقای نجفی

این کتاب از نمایشگاه بین المللی کتاب که اردیبهشت 93 برگزار میشه قابل تهیه هست ؟ اگر هست لطفا ً شماره سالن و غرفه ارائه کتاب را به ما بدین.
              خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...

دیدگاه

سلام

بله حتما
                غرفه دیباگران نهران

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X