با سلام
میخواستم بپرسم که مثالی که در این کتاب زده شده که گفتید میکروکنترلر atmega 32 هست طراحی برد دو لایه نیز توضیح داده شده یا نه؟
نکاتی که باید در طراحی رعایت کرد مثل عرض مسیر ها برای جریان های مختلف یا غیره نیز توضیح داده شده یا فقط نکات درباره استفاده از التیوم و توضیح منوهای آن است؟
با تشکر
با سلام
میخواستم بپرسم که مثالی که در این کتاب زده شده که گفتید میکروکنترلر atmega 32 هست طراحی برد دو لایه نیز توضیح داده شده یا نه؟
نکاتی که باید در طراحی رعایت کرد مثل عرض مسیر ها برای جریان های مختلف یا غیره نیز توضیح داده شده یا فقط نکات درباره استفاده از التیوم و توضیح منوهای آن است؟
با تشکر
دو لایه و چند لایه و هر آنچه که برای طراحی نیاز دارین. مگه شر فصل ها رو ندیدین؟
خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...
دو لایه و چند لایه و هر آنچه که برای طراحی نیاز دارین. مگه شر فصل ها رو ندیدین؟
دیدم ولی هدف از سول من این بود که اون مثالی که در کتاب اومده برد یک لایه است؟یا دو لایه؟ توی چند کتابی که دیدم فقط به مرور قسمتهای نرم افزار که برای بردهای دو لایه استفاده میشه اکتفا کرده و نکات مهم را در طراحی برد دولایه نگفته بود.
سلام
کتاب Altum من چاپ شد.
کتابی بسیار کامل هست که از اصطلاحات موجود در طراحی و انواع فیبرهای مدار چاپی تا هر آنچه که مورد نیاز برای یک طراح حرفه ایی هست رو توش قرار دادم.
نام: طراحی فیبرهای مدارچاپی با نرم افزار Altium Designer
انتشارات: دیباگران تهران
سلام اقای نجفی
این کتاب از نمایشگاه بین المللی کتاب که اردیبهشت 93 برگزار میشه قابل تهیه هست ؟ اگر هست لطفا ً شماره سالن و غرفه ارائه کتاب را به ما بدین.
خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...
دیدگاه