سلام گرم خدمت دوستان
من با توجه به پروژه ام باید محدوده ای از صدا رو که فایل صوتی هست ،(فایل صوتی مثلا : صدای انسان) فیلتر کنم و بعد پخشش کنم .(البته یک قسمت از پروژه هست)
مشکل اینجاست که با میکرو AVR کار میکنم و اینطور که فهمیدم برای همچینکاری (پیاده سازی فیلتر که یکی از قسمتهاش FFT هست ) مناسب نیست چون انجام اینجور کارها نیاز به سرعت ساعت بالایی داره.
تحقیقی که کردم میکرو کنترلرها (مثلا : ARM)و یا پرسسورهایی (مثلا : DSP) هستند که مشکل سرعت ندارند ولی از نظر خودم معقول نیست به خاطر قسمتی از کار تکنولوژی سخت افزارم رو تغییر بدم . تازه جدا از بحث یادگیری نحوه کار و هزینه ها .
حالا از دوستان راهنمایی میخواستم البته مشکل من با دو روش زیر حل میشه :
1- پردازش صدا و فیلتر محدوده مورد نظر و سپس سیگنال خروجی را تقویت و پخش کنم (تمامش در چیپ)
2- در یک قسمت پخش مستقیم صدا و در قسمت دیگه پردازش صدا و تشخیص محدوده مورد نظر (قسمتی که باید فیلتر بشود) و پایین آوردن دامنه صدای آمپلی فایر (مثلا زمین کردن سیگنال صوت)
1- به نظر دوستان آیا روشهای فوق عملی هست .و 1و2 فرقی با هم دارند ؟
2- برای پیاده سازی فیلتر چه چیپی مناسبتر هست ؟
من با توجه به پروژه ام باید محدوده ای از صدا رو که فایل صوتی هست ،(فایل صوتی مثلا : صدای انسان) فیلتر کنم و بعد پخشش کنم .(البته یک قسمت از پروژه هست)
مشکل اینجاست که با میکرو AVR کار میکنم و اینطور که فهمیدم برای همچینکاری (پیاده سازی فیلتر که یکی از قسمتهاش FFT هست ) مناسب نیست چون انجام اینجور کارها نیاز به سرعت ساعت بالایی داره.
تحقیقی که کردم میکرو کنترلرها (مثلا : ARM)و یا پرسسورهایی (مثلا : DSP) هستند که مشکل سرعت ندارند ولی از نظر خودم معقول نیست به خاطر قسمتی از کار تکنولوژی سخت افزارم رو تغییر بدم . تازه جدا از بحث یادگیری نحوه کار و هزینه ها .
حالا از دوستان راهنمایی میخواستم البته مشکل من با دو روش زیر حل میشه :
1- پردازش صدا و فیلتر محدوده مورد نظر و سپس سیگنال خروجی را تقویت و پخش کنم (تمامش در چیپ)
2- در یک قسمت پخش مستقیم صدا و در قسمت دیگه پردازش صدا و تشخیص محدوده مورد نظر (قسمتی که باید فیلتر بشود) و پایین آوردن دامنه صدای آمپلی فایر (مثلا زمین کردن سیگنال صوت)
1- به نظر دوستان آیا روشهای فوق عملی هست .و 1و2 فرقی با هم دارند ؟
2- برای پیاده سازی فیلتر چه چیپی مناسبتر هست ؟

البته اگه این بخش رو طراحی کردین که هیچی ولی میشه این رو هم برد داخل FPGA بعد هم پردازش و .. رو هم نگران نباشید تا اونجائی که میدونم ماژولها و ابزارهای آماده زیادی هستند حتی پروسسور های DSP هم میتونیند توی FPGA یپاده کنین و از توابعش استفاده کنید و ....
oo:
با در نظر گرفتن اینکه بخواین سریع باشین من شخصا Altera رو ترجیح میدم ولی Xilinix هم خوبه و خیلی هم بیشتر طرفدار داره اما پیشنهاد من اینه که هردو رو به لحاظ ابزارها و امکاناتش (در حیطه نرم افزاری) رو امتحان کنین مثلا ببینید با Qurtus کارتون بهتر راه میافته یا با ISE و هر کدوم چه امکاناتی و به چه شکلی فراهم میکنند بعد که این رو انتخاب کردین میتونین برین سراغ اینکه با استفاده از سایت اون شرکت حتما میتونید FPGA مناسب کارتون رو در هردو برند پیدا میکننن (فراموش نمیکنیم که نمی خواین تکنولوژی اپولو هوا کردن رو بکار بگیرید)...

دیدگاه