اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ALTERA FPGA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ALTERA FPGA

پژوهان عزیز والا من نمی دونم اصلا توی این بازار Altera گیر میاد یا نه. سوال کردم از قرار معلوم بخاطر Performance بالا و کاربردهای نظامی یه مقدار خرید و وارداتش مشکله.
    در مورد طراحی هم بنده با شما کاملا موافقم و تا به حال چندین بار این کار رو انجام دادم که بسیار هم واسم آموزنده بوده. دارم این نکات رو در اول کار خدمتتون می گم که با روند کار آشنا باشید و در ادامه از این همه کار خسته نشید.
    راستی اگر نمی خواید کار فرکانس بالا انجام بدید چرا دنبال FPGA اونم از شرکت Altera هستید؟

دیدگاه

سلام.والا ما یه مدت تو کار xilinx بودیم دیدیم خوب جواب نمی ده ولی altera مثله مرد کار می کنه گفتم چه کاریه fpga هم با altera کار کنم.البته اینم بگم تا 50- 60 M کار طراحی خیلی پیچیده نیست،هست؟من برد cpld رو تو 24M آزمایش کردم خوب جواب میده.تا 40 - 50 M هم فکر نکنم کار خاصی بخواد بکنی.

دیدگاه

ما که یک سوال کردیم کسی جواب نداد اما MMT تیر خلاص رو زد و در جواب بالایی گفت altera عملکرد بهتری دارد و ما هم که میخواهیم با فرکانس های 500 تا 600 مگاهرتز در آینده کار کنیم و شاید هم بالاتر همین altera انتخاب کردم اما رفتم بردهای آموزشی در سایتهای خارجی دیدم، قیمتهاشون هم قشنگه! (قیمت مادربورد کامپیوتر با ram ddr3 و FSB خفن و ... هم اینقدر نیست!)
        ولی چون میخوام در زمینه های پیشرفته ای کار کنم چاره ای نیست جز یک مقدار ولخرجی :agree:

دیدگاه

دوست من البته اگر قراره خودتون Embeded Board طراحی کنید که با تراشه Altera کار کنه باید فکر PROM و رگولاتور و ... هم باشید و اگر هم می خواید از امکانات کامل و حرفه ای نرم افزارش استفاده کنید باید پول License رو هم بدید.
          برای دوستانی که امکان خرید قطعات رو از خارج از کشور دارن و هم اینکه می خوان کارهای High Performance انجام بدن Altera پیشنهاد میشه و دیگه در اون صورت هزینه زیاد هم مطرح نیست. من که فعلا توی کار اخیرم از Xilinx استفاده می کنم چون در دسترس بودن قطعاتش برام مهم تره.

دیدگاه

به امید روزی که ما هم مثل افغانستان توی لیست خدمات فروش شرکت های معتبر قرار بگیریم . اما یک سوال داشتم . چه چیزی باعث شده بگید که ALTERA از نظر کاربردهای دقیق و سرعت های بالا کاربردی تر از XILINX هستند؟
            مثلا من چیز مشخصی توی دیتاشیت هایی که خانواده های محصولات این شرکت ها رو معرفی کرده اند ندیدم که نشون بده واقعا سرمایه گذاری رو یکی می تونه در آینده توی کارهای پردازشی خیلی سنگین بهتر باشه . مثلا توی تعداد ضرب کننده ها یا بیشترین سرعت کلاک این واحد ها تفاوت زیادی ندیدم ! چون من خودم دنبال قطعه ای با تعداد بالای این واحد ها بودم . اما وقتی تعداد این واحد توی هر دوی قطعات این دو شرکت بالا میره پکیج قطعات BGA میشه ! :sad:

البته EP2C20Q240C6 خیلی سر تر از XC3S400 که خوشبختانه پکیجش BGA نیست!
            Gracias A La Vida
            [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
            http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
            زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

پژوهان عزیز به نظر من یکی از فاکتورهایی که نشانده سرتر بودن یک شرکت رقیب نسبت به همتای پایاپای اون هست کاربردهای نظامی از محصولات یکی از شرکتهاست. که واقعا Altera توی این زمینه حسابی جلو رفته. راستی شما که علاقه مند به تکنولوژی های نوین هستید حتما به سایت Altera سر بزنید تکنولوژی 28 نانومتری جدیدشون رو ببینید و ببینید چه امکانات وحشتناکی توش گذاشتن.
              ولی بازم میگم من خودم هم در پروژه اخیرم دارم از Xilinx استفاده می کنم چون در دسترس تره.
              راستی پژوهان عزیز چندتا ضرب کننده می خواید؟ البته بهتر بگم چندتا DSP Core نیاز دارید؟ در آخر هم باید بگم که برای کارهای فوق العاده سنگین ناچاریم که به پکیج BGA روی بیاریم. البته دوست خود من که پردازش تصویر کار خفنه از Cyclone II استفاده می کنه و واقعا عالی کاراشو جواب میده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.M.-T
                پژوهان عزیز به نظر من یکی از فاکتورهایی که نشانده سرتر بودن یک شرکت رقیب نسبت به همتای پایاپای اون هست کاربردهای نظامی از محصولات یکی از شرکتهاست. که واقعا Altera توی این زمینه حسابی جلو رفته. راستی شما که علاقه مند به تکنولوژی های نوین هستید حتما به سایت Altera سر بزنید تکنولوژی 28 نانومتری جدیدشون رو ببینید و ببینید چه امکانات وحشتناکی توش گذاشتن.
                ولی بازم میگم من خودم هم در پروژه اخیرم دارم از Xilinx استفاده می کنم چون در دسترس تره.
                راستی پژوهان عزیز چندتا ضرب کننده می خواید؟ البته بهتر بگم چندتا DSP Core نیاز دارید؟ در آخر هم باید بگم که برای کارهای فوق العاده سنگین ناچاریم که به پکیج BGA روی بیاریم. البته دوست خود من که پردازش تصویر کار خفنه از Cyclone II استفاده می کنه و واقعا عالی کاراشو جواب میده.
                راستش کارای من فعلا فقط یه عمل دیتا گپچر و fft هستش . به قولی هرچی بیشتر باشند میشه از پنجره های بزرگتری از داده ها بدون افزایش چندان زمان محاسبه استفاده کرد . فعلا که همون xc3s400 جواب میده .
                Gracias A La Vida
                [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
                http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
                زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

من الان وقت ندارم کار کنم تا چند ماه دیگر و اطلاعاتی که الان دارم جمع میکنم به خاطر این هست که برای شروع به جمع بندی رسیده باشم.
                  اما مهمترین ویژگی های کار من:
                  ابزار دقیق.
                  اسیلوسکوپ و فانکشن ژنراتور فرکانس بالا
                  پردازش صوت و تصویر.
                  این صفحه رو ببینید
                  http://www.terasic.com.tw/cgi-bin/page/archive.pl?Language=English&CategoryNo=13& List=Simple
                  اینها یعنی چی؟ یعنی هر cyclone برای کار خاصی است؟

ای کاش برام مقرون به صرفه بود این برد رو بخرم
                  http://www.terasic.com.tw/cgi-bin/page/archive.pl?Language=English&CategoryNo=53& No=296

آیا در مادربوردهای کامپیوتر از fpga هم استفاده شده است؟
                  بردهای پکیج BGA چند لایه هستند؟

دیدگاه

یه سوال altera de1 گیر میاد ؟ قیمتش چجوریاس؟

دیدگاه

از IC های Altera که در بازار موجود بوده است Acex1k میباشد ضمنا Quartus web edition بدون licence در سایت Altera موجود است.
                      َAcex1k یک FPGA 208 پایه با سرعت بالا است که میتوان از آن در باسهای PCI استفاده نمود

دیدگاه

دوستان این برد آموزشی نوین البرز مثل برد آموزشی میکروکنترلر هست
                        برای کارهای ساده مثل کار با 8 تا led و ال سی دی کاراکتری و ... که میکرو کافیه و اصلا اولین هدف من برای کار با fpga سرعت پردازش بالا و آشنایی با سخت افزار صنعتی هست.
                        برای این کارها من باید چی کار کنم؟
                        اسیلوسکوپ و فانکشن ژنراتور فرکانس بالا ---> کار با D2A و A2D و لاگ کردن دیتا و پردازش سرعت بالای داده برای اسکوپ.
                        پردازش صوت و تصویر. --> کار با D2A و A2D و پردازش سرعت بالای داده ها.
                        پس میبینید من دقیقا در هر 2 مورد هدف تقریبا یکسانی دارم.
                        حتی در مورد پردازش صوت از یکی از دوستان شنیدم سرعت بالای 600 مگاهرتز نیاز دارد.
                        مثلا برای روبات میگویم "برو" روبات سریعا متوجه شود.

حالا من چه بردی بخرم؟ یا اصلا چنین بردی نیست؟!

در بقیه کاربردهای fpga مثل شبکه های صنعتی و ... چیزی به ذهنم نمیرسد آخه من کار نمیکنم و نمیفهمم چی نیازم هست این هم که گفتم چون دیدم خیلی داغه و خیلی پر کاربرد.
                        واقعا در زندگی نمیفهمم چی کار کنم.

دیدگاه

سلام.فکر نمی کنم برا هم چین کاری(پردازش صوت و مقایسه صحبت)نیاز به 600 مگ باشه.برا هم چین کاری از یه dspic هم می تونید استفاده کنید.

دیدگاه

سلام دوستان خسته نباشید یه سوالی درباره برد های altera acex ep1k30qc208-3 دارم . از اینا تو دانشگاه ما موجوده ولی نه بروشوری نه کتالوگی و نه چیزی هیچی!
                            میخواستم اگه امکانش باشه اطلاعاتی در این باره در اختیارم قرار بدین.ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X