اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت پروگرامر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت پروگرامر

برای شروع نظرتون در مورد کار روی avr چیه
    اگه همه موافقا بریم سر شیوه های پرگرام کردن avr این. که تموم کردیم بریم سراغ میکرو های دیگه
    در ضمن هنوز نفرات تیم مشخص نشده
    ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

ببینم. شما آزار دارین میخوایین همه کارهارو دوباره انجام بدین؟ چرخ رو که دوباره اختراع نمیکنن. برین یه سری به سورس ponyprog بزنین.

دیدگاه

با سلام
        لطفا دوستانی که میخواهند همکاری کنند اعلام کنند و نوع فعالیتی که میتونن انجام بدهند
        اگر کسی هم باشه دلفی بلد باشه خوبه
        بعد در رابطه با چگونگی و نحوه ساخت مدار و نرم افزار صحبت میکنیم
        اول تیم معلوم بشه
        با تشکر

دیدگاه

با چه نسخه دلفی میخوایین کار کنین؟ برای ساخت یک نسخه اش من پایه ام.

دیدگاه

نظرتون درباره Delphi 7.0 چیه
            از نظر شما ok هست
            دوستان چه کسی طراحی مدار الکترونیک خوب بلد هست ؟
            راستی یه سوال چرا من نمیتونم عکس اپلود کنم ؟

دیدگاه

کسی اگه بلد باشه مدار پایه HV برای پروگرامر طراحی کنه من پایه هستم عمده بقیه شو انجام بدم. یه چیزی تو مایه این:

با این مدار پایه (البته اگه تکمیل باشه) میشه دقیقا مثل یه ALL11 هر آی سی با هر ولتاژی رو (مثلا 9 یا 12 ولت) پروگرام کرد. فقط کافیه بشه در زمانی که میخواییم ولتاژ بالا رو از zif ایزوله یا بهش وصل کنیم. البته مسلما میشه برای اینکار از 4016 استفاده کرد ولی مدار خیلی خیلی بزرگ میشه. ضمنا اگه تصمیمشو بگیرین بهتره حداقل 48 تا حداکثر 64 پین رو ساپورت کنه تا بعدا بشه هر نوع آی سی دیگه ای رو با ساخت یک آداپتور ساده به این پروگرامر وصل کرد.

دیدگاه

من با یکی از دوستانم درباره مدار hv صحبت میکنم ببینم میتونه کمک کنه فکر نکنم کار سختی باشه
                راستی نظرتون رو درباره دلفی7 نگفتید
                سوکت ziff پروگرامر به نظر من 48 پین باشه که بشه اکثر ایسی ها رو بدون اداپتور پروگرام کرد
                نظر من انتخاب fpga هست

دیدگاه

سوکت 48 پین؟ من تا حالا بیشتر از 40 پین ندیدم. ولی میشه فرم رو بطور کلی خوب دید تا بعدا با حداقل تغییرات بشه مثلا چیزایی مثل (نه دقیقا ولی مشابه) کارت تلفن رو پروگرام کرد یا روی mmc و sd هم اطلاعات نقل و انتقال کرد. بخاطر این گفتم 64 پایه. مثلا: 40 پایه برای کلیه آی سی های dip , dil -- 8 پین برای ISP مثلا برای میکرو های متفاوت یا JTAG. مثلا 10 پایه برای MMC و SD .
                  تازه اینا روی هم میشه 58 پایه. میشه هم همون 40 پایه رو گرفت تا فقط با استفاده از آداپتور بشه امکانات اضافی رو ایجاد کرد. ولی خیلی وقتها ممکنه داشتن یک ایپرام مجازی 64 کیلو بایتی هم بدرد بخوره.

در مورد دلفی 7 هم موردی نیست.
                  هر جور دوست داشته باشین. ولی مشکل resource کردن دات نت هم قابل حله. یه کار راحتش نوشتن کد اجرایی اصلی با C هست ولی خوشگل بازیش با دات نت. اینجوری میشه به راحتی روی برنامه اصلی هر کاری کرد ولی از بابت خوشگل بازی بشدت دست و بال بازه.

دیدگاه

الان بیشتر پروگرامر های یونیورسال سوکت 48 پین دارند مثل پروگرامر های شرکت سوپرپرو لینک زیر رو ببینید
                    http://www.xeltek.com/SuperPro-501S-product-17207
                    راستی شما ولت مورد نظرتون برای hv چند ولت هست من فکر کنم 0 تا 25 ولت کافی باشه که میشه از یک ایسی MC34063A که یک ایسی dc converter هست استفاده کرد
                    برای ولت vcc هم 0 تا 6.5 ولت کافی باشه
                    [img][/img]

دیدگاه

1.سلام
                      2.این ای سی تو ایران پیدا میشه
                      3.زیف بزرگ کجا کاربرد داره
                      4.هدف اختراع دوباره چرخ نیست هدف اختراع چرخ بهتره , از کی تا حالا ponyprog شده پروگرامر خوب برای avr
                      5.اول یه چیزی برای پروگرام کردن انتخاب کنید حالا هر چی (میکرو یا fpga)بعد یواش یواش بهش اضافه میکنیم
                      6.برای پایه ها باید از FPGA استفاده کنیم و میکروی داخل مدار فقط وظیفه کنترلی داشته باشه نه پروگرامی

در ضمن من اعلام آمادگی میکنم
                      توانایی:
                      میکرو با بیسکام
                      طراحی
                      پراتل 2.8
                      VB6 خوب
                      #C کمی
                      FPGA هم آلترا خیلی وقه هم کار نکردم

دوستان اگر اعلام امادگی کنن و تواناییهاشون رو بگن بهتر میشه کار کرد

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

1.علیکم.
                        2.در نسخه اول اصلا احتیاجی به HV نیست. عمده کارها رو میشه با 3.3 یا 5 انجام داد.
                        3.منکه هیچ کجا همچین قطعه 48 پایه ای ندیدم. اما هنوز میگم بایستی حداقل 64 پایه رو باید ساپورت کرد.
                        4.هیچ کس نگفت ponyprog پروگرامر خوبیه کسی هم نگفت بده. فقط چون خیلی از آی سی ها رو ساپورت میکنه شاید نیاز به مدارک نحوه پروگرام کردن آی سی های مختلف رو کم کنه.
                        5.دمت گرم.
                        6.الزاما اینجوری نیست. گرچه بنظر میاد نبایستی پایه های میکرو رو حروم کرد. از طرف دیگه وقتی با یه تغییر ولتاژ روی پایه cpld بشه ولتاژ خروجی شو برای 2.5و 3.3و 5 ولت تغییر داد چرا از cpld برای IO استفاده نشه؟ اما از اون طرف مدارات پایه رو یک میکرو مثل AVR داخل خودش داره. ایضا رم بالا فراموش نشه.

در ضمن من هم اعلام آمادگی میکنم:
                        میکرو با C
                        طراحی نرم افزار
                        --
                        Delphi
                        سی شارپ (حداقل 3 سال سابقه کار دارم)
                        FPGA هم XC9500XL (که البته cpld یه) ولی فکر کنم با این تز مجبور بشیم بریم سراغ Spartan II.

دیدگاه

با تشکر از دوستان
                          بله ایسی mc34063A هست
                          اما زیف 48 برای یک پروگرامر یونیورسال ضروری هست
                          نمونه ایسی 48 پین AM29LV160DT که فلش NOR هست یا HY27UF084G2M که فاش از نوع NAND هست
                          برای پایه ها هم من با FPGA موافقم
                          به پیشنهاد دوست خوبمون جناب reza_agha از ARM استفاده میکنیم که سرعت انتقال اطلاعاتش بالا هست
                          در مورد زیف هم هر چی دوستان بگن من پیشنهادم رو دادم میتونیم همون 40 پین استفاده کنیم

دیدگاه

سلام
                            من با 40 بیشتر موافقم چون راحت پیدا میشه
                            در مورد پایه ها هم چون تعداد پایه های ZIF زیادند و سرعت میکرو اصلی کمه نظرم CPLD یا FPGA هست تو TNM هم استفاده شده
                            من توی 100 رو باز کردم یه 2000 هم دارم که هنوز گارانتی داره و نمیتونم بازش کنم

خب دوستان دیگه نمیخوان اعلام آمادگی کنن
                            در ضمن دوستان بهتره ضمن اعلام آمادگی خود 3 قطعه هم که مد نظرشونه برای پروگرام کردن معرفی کنن

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

من یه شماتیک اولیه دارم طراحی میکنم. براساس یک ATmega64 و یک XC95144XL-TQ100.
                              یک مدل برای ساپورت 8 آی سی رم 32 کیلو (جمعا 256 کیلو) و 48 بیت ورودی - خروجی 2.5و 3.3و 5 ولتی.
                              مدل CPLD اش fit شد. 40 بیت برای استفاده روی ZIF و 8 بیت برای کارهای دیگه. مثلا پیاده سازی JTAG یا کار با MMC و SD یا ISP یا توسعه جنبی سیستم.

فعلا فقط همین 256 کیلو بایت حافظه رو در نظر گرفتم ولی میشه براحتی با DRAM به هر میزانی (البته معقول!) بالاش برد.

اصل برنامه کنترلی اش رو هم میشه با کد جاوا یا 8051 نوشت و روی avr اجرا کرد.

دیدگاه

خیلی ممنون از دوستان بابت نظراتشون
                                ظاهرا خودمون 3 نفر بیشتر نیستیم
                                منتظر شماتیک اولیه جناب reza_agha میمونیم
                                بعنوان ایسی های اولیه میشه با pic16f84 و 24c16 و atmega8 و m25p16 شروع کرد
                                نظرتون چیه ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X