اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نقشه کامل Config قطعه Spartan3 با XCF02 - تست شده 100%

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نقشه کامل Config قطعه Spartan3 با XCF02 - تست شده 100%

نمونه بردی که در زیر میبینید-فقط فیبر خالیش شده 50 تومان + بیش از 50 تومان قطعه و کلی هدر وقت - که جواب نداد - تا نسازید نمیدونید چه خبره - اینکه XCF02 در چه فاصله ایی از چیپ قرار بگیره یا اینکه خازن های روی تغذیه کجای برد قرار بگیرن در شناسایی impact اثر مهم داره - یکی دیگه از برد ها بود که جواب میداد اما باید بیش از 30 بار jtag رو search میکرد یا نمونه دیگه ایی که برنامه روش قرار میگرفت اما اجرا نمیشد - حتما سعی کنید حد اقل یکبار بسازید
    لطفا این بررسی ها رو انجام بدید و بعد با هم قضاوت میکنیم که طرحی که به راحتی اینجا قرار میگیره از چه چیز هایی گذشته و چطور باید در موردش صخبت کرد

خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

دوست عزیز ناراحت نشید من قصد جسارت به شما رو نداشتم و ما شما استاد بنده هستید . من محصول شما رو ندیدم و این مسئله که عرض کردم صرفا یه پیشنهاد بود .

در ضمن من خودم هم با spartan و xcf02 کار کردم . البته هیچ یک از مسائلی که شما مطرح کردید رو نداشتم و اون هم به خاطر استفاده از پروگرامر usb بود که به دوستان هم پیشنهاد می کنم که اگر قصد استفاده دارند برند یه دونه بخرند و خیال خودشون رو راحت کنند . البته از این مشکلات با avr بود که همون 4 سال پیش که پروگرم usb ارزون اومد یدونه خریدم و راحت شدم .

البته کار شما بسیار تحسین بر انگیزه و امیدوارم که یه رونقی به این فروم هم بدهد . با تشکر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی کربلایی
        دوست عزیز ناراحت نشید من قصد جسارت به شما رو نداشتم و ما شما استاد بنده هستید . من محصول شما رو ندیدم و این مسئله که عرض کردم صرفا یه پیشنهاد بود .

در ضمن من خودم هم با spartan و xcf02 کار کردم . البته هیچ یک از مسائلی که شما مطرح کردید رو نداشتم و اون هم به خاطر استفاده از پروگرامر usb بود که به دوستان هم پیشنهاد می کنم که اگر قصد استفاده دارند برند یه دونه بخرند و خیال خودشون رو راحت کنند . البته از این مشکلات با avr بود که همون 4 سال پیش که پروگرم usb ارزون اومد یدونه خریدم و راحت شدم .

البته کار شما بسیار تحسین بر انگیزه و امیدوارم که یه رونقی به این فروم هم بدهد . با تشکر .
        خواهش میکنم-بحث جسارت نیست-من کوچک همه بودم و هستم.

متاسفانه این بار اول نیست که وقتی طرحی یا پروژه ایی که روش وقت ,زحمت و هزینه گذاشته شده-برای رشد عموم قرار داده میشه - مباحث حاشیه ایی اولین مشکل ما ایرانی هاست - بیش از صد ها طرح رو من خودم اینجا سرش بحث کردم-که چرا بجای گسترش اون کار دنبال حاشیه هستیم-بعضی از پست ها تعطیل شده اما ...

اما تو سمینار ها و بعضی دانشگاه هایی که روابط بین المل دارن وقتی میبینم که مهندسین کشور های رشد یافته با چه دیدگاه و رویکردی به مسائل علمی نگاه میکنن و چه همبستگی در شبکه علمیشون وجود داره,فکر میکنم که جامعه علمی ما ابتدا باید حاشیه زدایی بشه و بعد وارد تولید علم بشیم که این خودش شاید قرن ها طول بکشه...

حرفی که میزنم برای شخص یا اشخاصی نیست-یک مقوله کلی هست که خود من هم از اون مستثنا نیستم!

عزیز این یک محصول - داخل یک محصول نمیشه پروگرامر 150 هزار تومانی usb گذاشت - یک محصول باید به نقطه ایی برسه که پایدار باشه - نه اینکه با فلان پروگرامر پایدار باشه و با بقیه نه!!!
        چند نفر میتونن یک پروگرامر 150 هزار تومانی بخرن؟؟!!!
        چقدر مگه با FPGA درگیر هستن که بخوان یه پروگرامر 150 تومانی بخرن؟؟!!

بازهم میگم-این یک محصول برای عموم مردم-پس باید موج بازار هم روی یک محصول بررسی بشه.

در کل بازه علمی بنده در محدوده کوچکی قرار داره و این از دست من بر می آد.

موفق باشید دوستان

خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

سلام به همه

اول از همه ممنون از آقای نجفی بابت شماتیک :job:

من دیشب داشتم دیتاشیت xcf و spartan 3 و شماتیک آقای نجفی رو نگاه میکردم که یه برد برا خودم طراحی کنم، (بیشتر سر اینکه تجربه ی طراحیشم داشته باشم) یه موردی دیدم که با دیتاشیت ها جور در نمیومد.

تو صفه ی 14 دیتاشیت (ds123 ver 2.6 (xcf و صفه ی 47 دیتاشیتspartan 3 (ds099-2 ) در مورد کانفیگ prom تو مد مستر سریال توضیح داده . دیتاشیت xcf اومده پایه های pull up رو به vcco وصل کرده که تو برد آقای نجفی 3.3 هست.
          از اون ور تو کاتالوگ spartan اومده VCCO پروم و مقاومتای PULL UP رو به 2.5 داده!( یه چیزیایی هم در مورد VCCO بانک 4 و 5 گفته که خیلی سر در نیاوردم ، ظاهرا اونم باید به 2.5ولت وصل بشه :sad:

حالا سوال از آقای نجفی عزیز :
          آقا شما اومدی VCCO پروم رو به 3.3 دادی از اون ور هم پول پ ها همچنان به 2.5 وصل هست. VCCO بانک 4 هم که 3.3 هست. این مشکلی ایجاد نمیکنه؟ از این نظر که گفته بودین چنتا برد زدین که درست پروگرام نمیشدن و ...

یه درخواستم از جناب کربلایی :
          اگه شماتیک بخش XCFO2S رو بذارید خیلی عالی می شه :nerd:
          پیشاپیش ممنون

پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط black-8
            سلام به همه

اول از همه ممنون از آقای نجفی بابت شماتیک :job:

من دیشب داشتم دیتاشیت xcf و spartan 3 و شماتیک آقای نجفی رو نگاه میکردم که یه برد برا خودم طراحی کنم، (بیشتر سر اینکه تجربه ی طراحیشم داشته باشم) یه موردی دیدم که با دیتاشیت ها جور در نمیومد.

تو صفه ی 14 دیتاشیت (ds123 ver 2.6 (xcf و صفه ی 47 دیتاشیتspartan 3 (ds099-2 ) در مورد کانفیگ prom تو مد مستر سریال توضیح داده . دیتاشیت xcf اومده پایه های pull up رو به vcco وصل کرده که تو برد آقای نجفی 3.3 هست.
            از اون ور تو کاتالوگ spartan اومده VCCO پروم و مقاومتای PULL UP رو به 2.5 داده!( یه چیزیایی هم در مورد VCCO بانک 4 و 5 گفته که خیلی سر در نیاوردم ، ظاهرا اونم باید به 2.5ولت وصل بشه :sad:

حالا سوال از آقای نجفی عزیز :
            آقا شما اومدی VCCO پروم رو به 3.3 دادی از اون ور هم پول پ ها همچنان به 2.5 وصل هست. VCCO بانک 4 هم که 3.3 هست. این مشکلی ایجاد نمیکنه؟ از این نظر که گفته بودین چنتا برد زدین که درست پروگرام نمیشدن و ...

یه درخواستم از جناب کربلایی :
            اگه شماتیک بخش XCFO2S رو بذارید خیلی عالی می شه :nerd:
            پیشاپیش ممنون

بله-اوم چنتا برذی که کار نمیکرد علتش همین Config های مختلف بود.چیزی که در این شماتیک میبینید از بین تمام اینها درومده و 100% جواب میده-با تضمین و خیال راحت بسازید.روشی که من رفتم Config 3.3 هستش که یه فایل راهنما تو Xilinx به همین نام هم هست.ولتاژ Jtag تو کار من 3.3 هست به همین دلیل بانک 4 هم 3.3 هست.این نقشه ها جواب ندادن و فقط Config 3.3 جواب میده
            موفق باشید

دیدگاه

شما میتونی Pullup ها رو به 3.3 هم بدی-هیچ مشکلی نداره

دیدگاه

نوآوران این بردو داره میده 99 . شما باید ارزونتر بدین دیگه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید نجفی
                  چیزی که مدت ها منتظرش بودید
                  سلام
                  می خواستم بیشتر در مورد مشخصات این بورد بدونم همین طور تفاوت ها با این برد نوآوران:

99 تومن می ارزه!!؟ فکر نکنم !!
                  مثلا این برد:

در اینجا:
                  http://istakit.com/product_info.php/cPath/21/products_id/184/pname/I300
                  زده 50 تومن. حیف که آی سیش XC3S250 هست
                  فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
                  فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
                  فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
                  فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

سلام

احیانا کسی می دونه این برد istakit چیجوری با usb چیپو پروگرم میکنه؟ اگه بشه همین سیتمو رو بقیه چیپا پیاده کرد خیلی خوب میشه :nice: :nice:
                    پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

سلام دوستان . یه سری به این سایت www.istakit.com بزنید بردهای جالبی داره و امکانات خوب البته قیمتش پایین هست که یکم مشکوک هست برد 50 تومنی spartan با پروگرم usb . کسی از این سایت خرید داشته ؟ مطمئن هست ؟ :job:
                      الهم عجل الولیک الفرج

دیدگاه

سلام
                        خوب جاش که معلومه. اگه از دوستانت کسی دانشگاه اهوازه بگو بره سر بزنه!
                        حالا از دید نگاه کنید که باقیه گرون فروشند و این خوب میده! :mrgreen:
                        من می خواستم یه cpld بگیرم موجود نبود و فقط ماژول S50 را داشت که اونم چون SPARTAN II بود دیدم قدیمه و بهتر مدل جدیدترش را بگیرم.
                        یکی از بچه ها I300 را عید سفارش داده هنوز براش نیومده !! oo:
                        فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
                        فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
                        فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
                        فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mzarkoob
                          سلام
                          می خواستم بیشتر در مورد مشخصات این بورد بدونم همین طور تفاوت ها با این برد نوآوران:

99 تومن می ارزه!!؟ فکر نکنم !!
                          مثلا این برد:

در اینجا:
                          http://istakit.com/product_info.php/cPath/21/products_id/184/pname/I300
                          زده 50 تومن. حیف که آی سیش XC3S250 هست
                          هیچ فرقی نمیکنن.فقط شکلاشون شبیه همه-اصلا نبایدم فرقی بکنن-چون هر دو Config یک ایسی هستن.بهترین حالت جمع کردن فیبر با اون شماتیک این طرحه فیبره.الان قیمتی که شما خودتون بخواین بسازید با قیمت خود قطعات در حال حاضر-بیشتر از این ها خواهد شد

دیدگاه

سلام
                            ضمن تشکر از مهندس نجفی می خواستم بدونم اسیلانوری که در برد قرار داده شده چه مدلی هست
                            به سراغ من اگر می آیید

نرم و آهسته بیایید، مبادا که ترک بر دارد

چینی نازک تنهایی من

دیدگاه

نوشته اصلی توسط warrior
                              سلام
                              ضمن تشکر از مهندس نجفی می خواستم بدونم اسیلانوری که در برد قرار داده شده چه مدلی هست
                              سلام
                              ممنونم
                              کریستال اسیلاتور معمولیه

دیدگاه

دوستان یه سوال؟ :surprised:
                                مگه فرقی هم می کنه که xcf02 رو کجای برد قرار بدیم؟ :surprised: :surprised:(من که نمی دونستم! :surprised:!!!!!!!)
                                ما که هر چی برد واسه دانشگامون ساختیم(واسه از معماری کامپیوتر) همین طوری xcf02 رو گذاشتیم کنار xc3s400 و کار هم کرد .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X