اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آماتور باقی ماندن یا به سوی حرفه ای شدن؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آماتور باقی ماندن یا به سوی حرفه ای شدن؟

سلام
    من میخوام کار با fpga سری cyclone شروع کنم (هدف من DSP هست). هیچی از fpga نمیفهمم! برای کار در این زمینه و این برند از کدام زبان بهتر استفاده کنم؟ vhdl یا verilog ؟
    با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoodhashemy
      سلام
      من میخوام کار با fpga سری cyclone شروع کنم (هدف من DSP هست). هیچی از fpga نمیفهمم! برای کار در این زمینه و این برند از کدام زبان بهتر استفاده کنم؟ vhdl یا verilog ؟
      با تشکر
      من که جواب این سوال رو دادم
      این دو برند نیستن.زبان توصیف سخت افزار هستن
      بدون ذره ایی فکر برو سراغ vhdl
      حالا چرا altera?
      خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید نجفی
        من که جواب این سوال رو دادم
        این دو برند نیستن.زبان توصیف سخت افزار هستن
        بدون ذره ایی فکر برو سراغ vhdl
        حالا چرا altera?
        من در مورد vhdl کتابهای بیشتری نسبت به verilog دیدم (مخصوصا انگلیسی) ولی مثالهای خود شرکت altera هم به زبان verilog است. altera چون قدرت بهتری دارد و قاطی کردنش کمتر است (اینجور که شنیدم) و اینکه بردهای آموزشی خوبی دارد. (همراه lcd و کدک صوتی و ... )

دیدگاه

من در مورد vhdl کتابهای بیشتری نسبت به verilog دیدم (مخصوصا انگلیسی) ولی مثالهای خود شرکت altera هم به زبان verilog است. altera چون قدرت بهتری دارد و قاطی کردنش کمتر است (اینجور که شنیدم) و اینکه بردهای آموزشی خوبی دارد. (همراه lcd و کدک صوتی و ... )
          شما کاملا معکوس شنیدی-کار کردن با Altera مثل این میمونه که مداری رو ساختی که هیچ کس جز خودت ازش لذت نمیبره
          ببین اگه شما با دیده آماتوری نگاه میکنی,قدرت رو چی معنی میکنی؟برای من بگو-میخوام در مورد این قدرت بیشتر بدونم
          خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید نجفی
            شما کاملا معکوس شنیدی-کار کردن با Altera مثل این میمونه که مداری رو ساختی که هیچ کس جز خودت ازش لذت نمیبره
            ببین اگه شما با دیده آماتوری نگاه میکنی,قدرت رو چی معنی میکنی؟برای من بگو-میخوام در مورد این قدرت بیشتر بدونم
            من میخوام یک محیط گرافیکی با صفحه نمایش لمسی داشته باشم که پردازش صدا و البته تصویر یک دوربین خاص را نشان دهد ولی بدون هنگ و قاطی کردن و ... خوب اینجوری که شنیدم آلترا یک fpga خوب است. زبان رو چکار کنم؟ برای چه vhdl ؟ برای پردازش سیگنال کدام بهتر است؟

دیدگاه

من میخوام یک محیط گرافیکی با صفحه نمایش لمسی داشته باشم که پردازش صدا و البته تصویر یک دوربین خاص را نشان دهد ولی بدون هنگ و قاطی کردن و ... خوب اینجوری که شنیدم آلترا یک fpga خوب است. زبان رو چکار کنم؟ برای چه vhdl ؟ برای پردازش سیگنال کدام بهتر است؟
              این پروژه که شما مطرح کردین-اصلا به این سادگی ها نیست که تصور می کنید-این یک پروژه تلفیقیه
              حتی نیاز به پروسسور کنار fpga هم داره-با یک fpga ساده نمیتونی پردازش تصویر کنی-cyclone اینجور چیز ها به دردت نمیخوره-ببین اولا قطعات altera در ایران به شدت کمه و به ندرت هم باهاش کار میشه- محصولات xilinx از هر نظر برتری داره به altera مخصوصا در ایران-بازم میگم وقتت رو تلف نکن-خودت به این مسئله میرسی
              vhdl یک زبان استاندارد و اساسی برای توصیف سخت افزاره- C و basic رو تصور کن-حالا C مثل vhdl و Basic مثل verilog
              ببین پردازش سیگنال مثل راه اندازی adc در avr نیست-یک مبحث-چندیم الگوریتم که نیاز به دانش تئوری داره-اینکه چقدر با طراحی فیلتر و فلان و بهمان آشنا باشی
              اینکه چه کاری بخوای انجام بدی خیلی متفاوت
              به fpga و این نوع پروژه ها اینقدر ساده نگاه نکن-اصلا چیزی مثل avr نیست-شما حتی avr رو هم میتونی در fpga بساری

دیدگاه

سلام
                با تشکر
                کاملا با آقای نجفی موافقم ، من هم با بردهای cyclone و fpga های altera کار کردم و هم با xilinx خانواده spartan کار کردم. تو ایران xilinx بیشتر استفاده می شه (البته من از هر 2 راضی بودم و نمیشه گفت کدوم قوی تره. بستگی داره که چه کاری ازشون بخواهید!) . vhdl قوی تر و حرفه ای تر از verilog است.
                ولی برای پروژه شما توصیه می کنم اگه از altera خواستید استفاده کنید حتما از NIOS هم برای کارهای پردازشی استفاده کنید .

دیدگاه

منم با راه اندازی قسمتی که پولی باشه ولی اطلاعات کافی در اختیار اعضا قرار بده موافقم .
                  تلاش هایی برای ایجاد یک سایت جامع آموزشی در زمینه گرایش های مختلف برق داشته ام انشاالله اگر خدا خواست از 25 بهمن به بعد از طریق مراجع ذی ربط موضوع رو پیگیری خواهم کرد .
                  دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X