اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یادگیری FPGA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یادگیری FPGA

نوشته اصلی توسط baby_1
    سلام
    جناب shahinbahari از لطفتون خیلی ممنونم
    یه سوال دیگه نسل های FpGA به چه صورت هستن و تقسیم بندی می شن؟ رفرنسی برای توضیح مختصری از این نسل ها دارین؟
    سلام
    هر شرکتی برای خودش معماریه خاصی داره و خیلی نمیشه یه دسته بندی کلی برای همه شرکتا ارایه داد. مثلا شرکت xilinx سری های مختلفی داره که عبارتند از spartan ، virtex ، kintexو artix فکر کنم. ولی تو ایران فقط spartan و virtex گیر میاد تازه اونهم مدل های نسبتا قدیمیش. از مدل های virtex که حرفه ای هستند برای کارهای DSP مثل پردازش صوت و تصویر استفاده میشه. البته spartan 6 هم همینطوره ولی فکر کنم دیگه spartan تولید نشه چرا که مدل های جدید خیلی بهترن
    رفرنس اصلی هم سایت خود شرکت هاست: xilinx ، altera
    ولی خیلی نمیخواد درگیر مدل های روز این شرکتا بشی چرا که اصلا گیرت نمیاد.

دیدگاه

از www.fpga4fun.com شروع کن.
      http://www.fpga4fun.com/FPGAinfo1.html

دیدگاه

این xc3s400 رو جوان الکتریک چند نوع داره ، پایا هم داره فکر کنم ، تفاوتشون چیه ؟
        برای کار باش دیگه چه قطعاتی می خواهد به جز فلش کنارش ؟
        شماتیکی ،بردی هست براش ؟

برای پرگرامر ، من یه مدت کم که با altera کار میکردم یه USB Blaster پیدا کردم ، برای پرگرام کردن این از USB نقشه ای هست ؟
        جایی هست برد این spatan رو قیمت خوب بده ؟
        من با altera DE1 FPGA Board کار کردم یه مدت راضی بودم
        { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

XC3S400 پکیج و سرعتشون فرق میکنه-از حدود 400 مگاهرتز تا 720 مگاهرتز که بی جی ای هست!
          اگه کارتون حجم داده بالایی داره رم و رام اس رم و این چیزا هم خوبه باشه کنارش!
          من با altera DE1 FPGA Board کار کردم یه مدت راضی بودم
          شما با این کار کردید چرا یه مدت راضی بودید-من این برد رو دارم- این که چیپ قویی داره!
          اینجا هم یه سر بزنید بد نیست:
          http://www.dspcore.ir/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohpooria
            این xc3s400 رو جوان الکتریک چند نوع داره ، پایا هم داره فکر کنم ، تفاوتشون چیه ؟
            برای کار باش دیگه چه قطعاتی می خواهد به جز فلش کنارش ؟
            شماتیکی ،بردی هست براش ؟
            اولین تفاوت همون طور که دوستمون اشاره کردند پکیج هست که 144 پین و 208 پین قابل دسترس هست.البته 256 -320 -456 پین هم هست که فکر نکنم این جا پیدا بشه. BGA هم هستند!
            تفاوت بعدی speed grade هست که 4 برای حالت استاندارد و 5 برای حالت high performance . اسپید گرید 4 اگه فلیپ فلاپ های داخلیش رو در نظر بگیرید تا 700~750 مگاهرتز میتونه کار کنه اما بعد از اینکه طراحی بزرگ تر شد و تعداد زیادی از این ها پشت هم قرار گرفت(تاخیر سیم ها به خاطر روت داخلش هم بی تاثیر نیست) سرعت کار پایین تر میاد که کاملا وابسته به طراحی هست. فرکانسی هم که قراره از پایه بیاد بیرون به خاطر ظرفیت خازنی کلی فرکانس باید بیاد پایین پس هرگز نمیشه انتظار داشت که 1 فلیپ فلاپ FPGA رو به پایه ها روت کنیم و اون بتونه با 700 کار کنه!100 تا 200 مگاهرتز اگه برسه باید خیلی ممنون بود ازش! همه این تاخیر ها رو ISE حساب میکنه براتون.
            نکته بعد صنعتی و یا تجاری بودنش هست که روی دمای کاری تاثیر میزاره!
            بعضی پکیج ها هم بدون سرب هستند.
            به جز فلش چیز دیگه ای نیاز نیست اما میتونید از ddr ram ها (به شرطی که بتونید PCB رو بکشید) یا sd ram ها- چیپ برای صدا- تصویر vga - رابط PHY اترنت و کلا هرچیزی که برای میکرو میشد بزارید این جا هم میشه گزاشت. مهم اینه که برای چه کاری میخواید و چه قدر میخواید هزینه کنید.
            اقای نجفی زحمت کشیدند و شماتیک برد های حداقل رو توی یه تاپیک قرار دادن.خودشون هم یه سری برد زدند که میتونید یه نگاهی بندازید بهش.
            [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

چون مال دانشگاه بود ، باید پسش می دادم! برا همین یه مدت بود ، خیلی روون و راحت بود کار باش ، من که راضی بودم مخصوصا با quartus (ا بیشتر خوشم اومد ازش تا spartan یه جورایی) :agree:
              (البته چیپش خیلی قوی نیست - در کل میگم - ولی واقعا نیاز ها رو به راحتی رفع میکنه تا حد خوبی- برای من)

من دنبال یه چیزی هستم که بتونم بردشو خودم بزنم و کار کنم باش
              یعنی پکیج آی سی BGA نباشه!!

چون برای خودم میخام ، اینقدر نمی تونم هزینه کنم ، پس راهی که می مونه اینه که بسازم ، پیشنهاد در این رابطه ؟
              { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
                اولین تفاوت همون طور که دوستمون اشاره کردند پکیج هست که 144 پین و 208 پین قابل دسترس هست.البته 256 -320 -456 پین هم هست که فکر نکنم این جا پیدا بشه. BGA هم هستند!
                تفاوت بعدی speed grade هست که 4 برای حالت استاندارد و 5 برای حالت high performance . اسپید گرید 4 اگه فلیپ فلاپ های داخلیش رو در نظر بگیرید تا 700~750 مگاهرتز میتونه کار کنه اما بعد از اینکه طراحی بزرگ تر شد و تعداد زیادی از این ها پشت هم قرار گرفت(تاخیر سیم ها به خاطر روت داخلش هم بی تاثیر نیست) سرعت کار پایین تر میاد که کاملا وابسته به طراحی هست. فرکانسی هم که قراره از پایه بیاد بیرون به خاطر ظرفیت خازنی کلی فرکانس باید بیاد پایین پس هرگز نمیشه انتظار داشت که 1 فلیپ فلاپ FPGA رو به پایه ها روت کنیم و اون بتونه با 700 کار کنه!100 تا 200 مگاهرتز اگه برسه باید خیلی ممنون بود ازش! همه این تاخیر ها رو ISE حساب میکنه براتون.
                نکته بعد صنعتی و یا تجاری بودنش هست که روی دمای کاری تاثیر میزاره!
                بعضی پکیج ها هم بدون سرب هستند.
                به جز فلش چیز دیگه ای نیاز نیست اما میتونید از ddr ram ها (به شرطی که بتونید PCB رو بکشید) یا sd ram ها- چیپ برای صدا- تصویر vga - رابط PHY اترنت و کلا هرچیزی که برای میکرو میشد بزارید این جا هم میشه گزاشت. مهم اینه که برای چه کاری میخواید و چه قدر میخواید هزینه کنید.
                اقای نجفی زحمت کشیدند و شماتیک برد های حداقل رو توی یه تاپیک قرار دادن.خودشون هم یه سری برد زدند که میتونید یه نگاهی بندازید بهش.
                من توی این فاصله یه نگاهی به تاپیک ها انداختم و چند سایت دیگه به صورت گذرا
                کاری که می خواهم انجام بدهم ، احتمالا مربوط به پردازش صدا و audio sepration هست
                برای همین می خواهم یک برد متناسب با این کار پیکر بندی کنم
                { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X