اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

FPGA یا ARM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : FPGA یا ARM

نوشته اصلی توسط yaseri
    به نظر شما سیستم ترمز ماشین (ABS و...) کدوم تراشه کنترل میکنه fpga یا Arm ؟
    البته تو سایت سازتده هر دو تراشه در بارش صحبت کرده اما شرکت های خودرو سازی از کدوم استفاده میکنن نمیدونم اگه کسی چیزی میدونه یا منبعی میشناسه که دربارش صحبت کرده به ما هم بگه :biggrin:
    ببینید دوست عزیز در کل دنیا هیچ محصول تجاری تولید انبوه با fpga وجود ندارد . در تولید انبوه fpga تبدیل میشه به یک حافظه ROM به قیمت یک صد تومان .
    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yaseri
      :read:
      اول ARM بعد FPGA
      ترکیب اونها قشنگ میشود.
      کارای dsp بازی مثلا سویچ می کنی رو fpga
      کارای کنترلی خواستی ARM

دیدگاه

fpga بیشتر برای پردازش موازی کار برد داره . ولی در دنیای تجاری بیشتر رو پردازش سری داره پیشرفت میکنه .fpga بیشتر برای کاربرد تحقیقاتی و نظامی کاربرد داره.
        تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

الان FPGA سری Cyclone V و مدلهای دیگه از Altera اومدن که خودشون Cortex A9 داخلی دارن، فکر ساختن سیستم با Soft processor رو از سرتون بیرون کنید، چونکه سرعت سیستم به شدت پایین می اید،مثلا با یک Cyclone III اگر یک سیستم با پردازنده NIOS II بسازی، حداکثر سرعت سیستم بین 100 تا 120 مگاهرتز میشه، اون وقت قیمت FPGA بدون داشتن، کلی مدارات جانبی مثل اسیلاتور، Brown out detection ، مبدل های ADC و DAC و Op amp داخلی کلی میشه! همون FPGA هایی هم که COrtex A9 داخلی دارن، مقرون به صرفه نیستند، مثلا ارزونترین شماره اونها حدود 100 دلار آب میخوره، در حالی که یک سیستم معمولی با قابلیتهای بسیار بیشتر خیلی کمتر میشه، مثلا َA13 از شرکت Allwinner که کلی امکانات داره و فقط 6.5 دلار روی تک فروشی قیمت داره!
          پس برای سیستمهای که پردازنده باید داشته باشند، به هیچ وجه و تا آخر زمان هم FPGA نمی تونه با قیمت مناسب وجود داشته باشه! ولی برای کارهای دیگه فقط توی بعضی جاهای خاص جواب میده، اصولا برای هر کاری یک آی سی خاص (ASIC) طراحی شده و با قیمت بسیار پایین تولید شده، با یک کم سرچ میشه از خیلی از هزینه ها جلوگیری کرد،
          من FPGA ها رو دوست دارم و با هاشون کارهای جدی هم انجام دادم، ولی همیشه سعی میکنم ازشون استفاده نکنم، چون در اکثر مواقع یک راه حل ساده تر و ارزونتر وجود داره،
          FPGA ها معمولا برای طراحی مدارت و تست اونها به کار برده میشه، و فقط در تیراژهای پایین از اونها استفاده میشه، چونکه در تیراژ بالا حتما کد FPGA رو به ASIC تبدیل میکنن.
          همیشه 3 تا از مهمترین نکتهای طراحی سیستمهای الکترونیکی قیمت، قیمت و قیمت هست!

دیدگاه

این مقایسه از بنیان اشتباهه و 1000000 بار در مورش بحث شده
            اینها ابزار یک مهندس هستن
            چرا فکر می کنید باید به یکی بسنده کنید؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

مثل این میشه که بگید من فقط یک اره خوب دارم و می خوام با اون یک کمد بسازیم

خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
              باز هم مقایسه دو دنیای مختلف!!!!!
              :applause:
              هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

من نمیدونم تا کی میخوایم به این مقایسه ها ادامه بدیم؟
                اصلا هدف از این مقایسه چیه؟
                اگه یکی برتر از دیگری هست پی چرا اون یکی هم تولید میشه؟
                این همه تنوع حتما دلیلی داره
                [glow=red,2,300]تاپیک های ایجاد شده[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali_Asadzadeh
                  الان FPGA سری Cyclone V و مدلهای دیگه از Altera اومدن که خودشون Cortex A9 داخلی دارن، فکر ساختن سیستم با Soft processor رو از سرتون بیرون کنید، چونکه سرعت سیستم به شدت پایین می اید،مثلا با یک Cyclone III اگر یک سیستم با پردازنده NIOS II بسازی، حداکثر سرعت سیستم بین 100 تا 120 مگاهرتز میشه، اون وقت قیمت FPGA بدون داشتن، کلی مدارات جانبی مثل اسیلاتور، Brown out detection ، مبدل های ADC و DAC و Op amp داخلی کلی میشه! همون FPGA هایی هم که COrtex A9 داخلی دارن، مقرون به صرفه نیستند، مثلا ارزونترین شماره اونها حدود 100 دلار آب میخوره، در حالی که یک سیستم معمولی با قابلیتهای بسیار بیشتر خیلی کمتر میشه، مثلا َA13 از شرکت Allwinner که کلی امکانات داره و فقط 6.5 دلار روی تک فروشی قیمت داره!
                  پس برای سیستمهای که پردازنده باید داشته باشند، به هیچ وجه و تا آخر زمان هم FPGA نمی تونه با قیمت مناسب وجود داشته باشه! ولی برای کارهای دیگه فقط توی بعضی جاهای خاص جواب میده، اصولا برای هر کاری یک آی سی خاص (ASIC) طراحی شده و با قیمت بسیار پایین تولید شده، با یک کم سرچ میشه از خیلی از هزینه ها جلوگیری کرد،
                  من FPGA ها رو دوست دارم و با هاشون کارهای جدی هم انجام دادم، ولی همیشه سعی میکنم ازشون استفاده نکنم، چون در اکثر مواقع یک راه حل ساده تر و ارزونتر وجود داره،
                  FPGA ها معمولا برای طراحی مدارت و تست اونها به کار برده میشه، و فقط در تیراژهای پایین از اونها استفاده میشه، چونکه در تیراژ بالا حتما کد FPGA رو به ASIC تبدیل میکنن.
                  همیشه 3 تا از مهمترین نکتهای طراحی سیستمهای الکترونیکی قیمت، قیمت و قیمت هست!
                  والا من فکر میکنم fpga یک چیز فوق العاده است اما کاربرد واقعی براش نداریم
                  در یکی جایی مطلبی رو خوندم این رو هم برای شما میگم
                  خوب میدونید که fpga ها و زبان vhdl به سفارش وزارت دفاع آمریکا طراحی شده.
                  هرسال cpu های جدیدی طراحی میشود ومثلا پردازش های 8 16 32 و 64 بیتی بوجود امده
                  حالا فکر کنید ناسا میخواست ماهواره ای را برای یک کره دوردست مانند مشتری بفرسته
                  حد اقل 10 سالی طول میکشید تا این ماهواره برسه به اون نقطه حال تکنولوژی در حال پیشرفته
                  حلا اگر از fpga استفاده کنند و بصورت یک کلون fpga داخل ماهواره ارسال کنند نیاز باشه
                  مثلا alu رو باطراحی جدیدی انجام بدهند و دسترسی به سخت افزار نباشد(چون 10 سال پیش آن را ارسال کردند) میان دیش زمینی رو به سمت دیش ماهواره خاص تنظیم میکنند
                  و طراحی جدید رو به سخت افزار fpga خود اعمال می کنند .
                  این یک کاربرد جالب هست.

دیدگاه

منم فکر میکنم بهتره اول با arm شروع کنی بعد بری سراغ FPGA . ولی هر کدوم کاربرد خاص خودشونو داره . :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MORTEZA B

منم فکر میکنم بهتره اول با arm شروع کنی بعد بری سراغ FPGA . ولی هر کدوم کاربرد خاص خودشونو داره . :nice:
                      من دوست دارم بدونم این دو تا چه ربطی به هم دارن؟؟؟؟!!!!! که بهتره اول ARM یاد بگیرید بعد برید سمت FPGA ؟؟؟!!!!
                      زبان C و ARM با طراحی دیجیتال، توصیف سخت افزار و FPGA چه ارتباطی با هم دارن؟

خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

مقایسه ی این دو مانند مقایسه ی دو میکروکنترلر (مثلا PIC با AVR)نیست!چون کاملا باهم تفاوت دارند!
                        در واقع مقایسه ی این دو بیشتر مانند مقایسه ی یک نرم افزار با سیستم عامل(!) است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید نجفی
                          من دوست دارم بدونم این دو تا چه ربطی به هم دارن؟؟؟؟!!!!! که بهتره اول ARM یاد بگیرید بعد برید سمت FPGA ؟؟؟!!!!
                          زبان C و ARM با طراحی دیجیتال، توصیف سخت افزار و FPGA چه ارتباطی با هم دارن؟
                          سلام بر استاد گرامی
                          جناب نجفی نفرمایید.
                          شما چرا روی هر دو موضوع مطالعه میفرمایید؟ ARM &FPGA
                          بقول شما ابزار مهندسی هستند دونستن آنها کمک به ساخت پروژهای قوی تر هست.
                          به نظربنده برای اینکه دوستان مایل به کار روی یکی از این دو موضوع هستند بهتر هست ARM کار کنند چون بیشتر نیاز های اونهارو جواب میدهد.
                          حالا در کنار ودر زمان های اضافی fpga.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X