اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

RGB LED & PWM CONTROL

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : RGB LED & PWM CONTROL

نوشته اصلی توسط Pixel3
    من 2 و3 سال پیش با Maxplus کار کردم ، یادم می آد 3 روش برای طراحی وجود داشت :

1 - طراحی HDL
    2 - طراحی شماتیک
    3 - طراحی بوسیله شکل موجها ( که تو این روش میشه شکل موجهای ورودی و خروجی رو مشخص کرد بعد MaxPlus خودش اونو تبدیل به کد HDL می کنه .)
    منظورم این بود که ظاهرا شما در FPGA تجربه ی خوبی دارید و بعیده این روش رو ندونید ، و با دونستن این روش ، این قسمت از پروژه تمومه (با توجه به شکل موجهایی که رسم کردید )
    بیشتر خواستم بدونم این روش نقص خاصی داره :question: ( مثلاٌ فضای زیادی اشغال می کنه )
    بله درسته ، ممکنه بطور مثال برای یک مدار با طراحی شماتیک ، شما از 100 گیت لاجیک استفاده کنید ، که اگر با برنامه نویسی HDL همین طراحی را بخواهید انجام دهید ، ممکن است بدلیل ماهیت طرحتان ، نرم افزار ، تعداد گیت بیشتری را به این طرح اختصاص دهد .

در کل ، برای ورود و ایجاد انگیزه و علاقه دوستان با این مقوله ، احساس میکنم با توجه به آشنایی اکثر حضرات با نرم افزار های الکترونیکی مشابه ، نظیر اورکد و پروتل ، اگر با شماتیک شروع کنیم و نتیجه بگیریم و سپس با VHDL این طراحی را تکرار کنیم ، اهمیت این نرم افزار و این قطعات ، در تقلیل چشمگیر هزینه و سرعت زیاد در طراحی های دیجیتالی در زمینه های پروتوتایپ تحقیقاتی ، تجاری یا تولیدی ، بیشتر ملموس گردد.

طرحی را هم که انتخاب کرده ام ، نسبت به طرح های مشابه دیجیتالی در این فروم ، ، دارای تفاوتهای محسوسی میباشد از جمله علاقه دوستان به طراحی و ساخت LED SIGN BOARD ، که بترتیب ، و با کمک شما ، این تفاوتها آشکار خواهد شد.

دیدگاه

شما می خواهید برای هر LED یکی از این مدار ها داشته باشید ؟

اطلاعات چجوری به این LED ها می رسه ؟ اگه ممکنه درباره کلیات این پروژه توضیح دهید ؟
      حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Pixel3
        شما می خواهید برای هر LED یکی از این مدار ها داشته باشید ؟

اطلاعات چجوری به این LED ها می رسه ؟ اگه ممکنه درباره کلیات این پروژه توضیح دهید ؟
        خیر !!

سیگنالهای واحد تولید کننده PWM برای کل صفحه نمایشی ، مشترک میباشد.

برای یک RGB LED سه واحد انتخاب کننده آدرس پذیر رنگ ( PWM ) وجود دارد ، که این واحد ، با واحد اسکن سطر و ستون صفحه نمایشی ، بدین ترتیب هماهنگ میگردد :

پس از خواندن اطلاعات میکرو از حافظه نمایشی !

( در تمام موارد ، مدار مولد PWM ، بصورت یک واحد مجزا ، فعال میباشد .)

1 - آدرس رنگ ( نور تولیدی ) روی ورودی انتخاب کننده ال ای دی های RED , GREEN , BLUE قرار میگیرد ( LATCH ).

2- موقعیت نمایشی پیکسل مورد نظر ( آدرس سطر و ستون ) روی ورودی آدرس شمارنده سطر و ستون قرار میگیرد .

3- خروجی نمایشی باز ( OUTPUT ENABLE) میگردد .

به این شماتیک توجه فرمایید .

http://www.ultrashare.net/hosting/fl...16_RGB_DISPLAY

دیدگاه

به نظر من اگر برای کل تابلو یک پردازشگر رنگ داشته باشید ( مثل تلویزیون ) زمان کمی هر LED پردازش می شه و نور کمی ایجاد می شه ، من فکر می کنم بهتره تعداد موتور پردازش ( PWM Generator ) رو افزایش دهید مثلا برای هر 8*8 یکی قرار دهید .
          حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Pixel3
            به نظر من اگر برای کل تابلو یک پردازشگر رنگ داشته باشید ( مثل تلویزیون ) زمان کمی هر LED پردازش می شه و نور کمی ایجاد می شه ، من فکر می کنم بهتره تعداد موتور پردازش ( PWM Generator ) رو افزایش دهید مثلا برای هر 8*8 یکی قرار دهید .
            برای رفع نقیصه کم بودن مقدار روشنایی LED ها ، بواسطه سرعت بالای جاروب سطر و ستون ، افزایش ولتاژ خروجی LED ها با استفاده از منابع کنترل شونده جریان و استفاده از سویچهای MOSFET ، بهینه تر بنظر میرسه ،نظر شما در این مورد چیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir_moayeri

برای رفع نقیصه کم بودن مقدار روشنایی LED ها ، بواسطه سرعت بالای جاروب سطر و ستون ، افزایش ولتاژ خروجی LED ها با استفاده از منابع کنترل شونده جریان و استفاده از سویچهای MOSFET ، بهینه تر بنظر میرسه ،نظر شما در این مورد چیه ؟
              در این مورد اطلاعات ندارم نمی تونم نظر بدم :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر معیری

خیر !!

سیگنالهای واحد تولید کننده PWM برای کل صفحه نمایشی ، مشترک میباشد.

برای یک RGB LED سه واحد انتخاب کننده آدرس پذیر رنگ ( PWM ) وجود دارد ، که این واحد ، با واحد اسکن سطر و ستون صفحه نمایشی ، بدین ترتیب هماهنگ میگردد :

پس از خواندن اطلاعات میکرو از حافظه نمایشی !

( در تمام موارد ، مدار مولد PWM ، بصورت یک واحد مجزا ، فعال میباشد .)

1 - آدرس رنگ ( نور تولیدی ) روی ورودی انتخاب کننده ال ای دی های RED , GREEN , BLUE قرار میگیرد ( LATCH ).

2- موقعیت نمایشی پیکسل مورد نظر ( آدرس سطر و ستون ) روی ورودی آدرس شمارنده سطر و ستون قرار میگیرد .

3- خروجی نمایشی باز ( OUTPUT ENABLE) میگردد .

به این شماتیک توجه فرمایید .

http://www.ultrashare.net/hosting/fl...16_RGB_DISPLAY

مهندس لینک هاتون کار نمیکنه لطفا اصلاحشون کنین !!!! :NO:

دیدگاه

من نمی تونم ازلینک های این صفحه و صفحه قبل چیزی دانلود کنم!
                  :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 2050
                    من نمی تونم ازلینک های این صفحه و صفحه قبل چیزی دانلود کنم!
                    :sad:
                    بنام خدا
                    با سلام
                    این فایلها ، حدود یک سال پیش در آن آدرس قرار داده شده ، و احتمالا بعد از این مدت ، از آنجا حذف شده.

دیدگاه

سلام آقای معیری نمی خواید این مطلبو ادامه بدید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.M.-T
                        سلام آقای معیری نمی خواید این مطلبو ادامه بدید؟
                        بنام خدا
                        با سلام

مورد سوالتون رو بفرمایید .

دیدگاه

میشه درباره طرحتون بیشتر توضیح بدید ؟
                          برداشت من از طرح شما اینه که شما 3 واحد تولید کننده 8bit pwm نباز دارید و سپس توسط شمارنده سطر و ستون پیکسل ها رو انتخاب می کنید به ترتیب از سمت چپ بالا تا سمت راست پایین و 3موج PWM رو روی سه پایه RGB سوئیچ میکنید. در مورد استفاده LATCH هم توضیح بدید
                          برای تولید موج PWM از چی استفاده می کنید؟
                          آیا میشه با میکرویی مثل AVR این پروژه رو پیاده سازی کرد؟(با یک میکرو موج PWM تولید کرد و یک میکروی دیگه وظیفه کنترل داشته باشه؟)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X