تقریبا 800 هزار البته اگه از خود شرکت بگیری ارزونتر در میاد
قیمت بالای این برد به احتمال زیاد به خاطر 4 لایه بودن این برد هست .من به امید اینکه مثالهای داخل سی دی با vhdl باشه گرفتم ولی بعد دیدام همش با وریلاگ هست. چند تا از سمپل هاشو هم تست کردام یکیش بازی پینگ پنگ بود روی مونیتور خیلی جالب بود. در کل شاید کل لوازم روی برد 200 هزار تومن نشه (به جز برد مدارچاپی)
تقریبا 800 هزار البته اگه از خود شرکت بگیری ارزونتر در میاد
قیمت بالای این برد به احتمال زیاد به خاطر 4 لایه بودن این برد هست .من به امید اینکه مثالهای داخل سی دی با vhdl باشه گرفتم ولی بعد دیدام همش با وریلاگ هست. چند تا از سمپل هاشو هم تست کردام یکیش بازی پینگ پنگ بود روی مونیتور خیلی جالب بود. در کل شاید کل لوازم روی برد 200 هزار تومن نشه (به جز برد مدارچاپی)
مهندس یعنی نمیشه این برد رو دو لایه با Via زیاد زد؟ چرا آخه 4 لایه؟ مگه آی سی BGA روش هست؟ :angry:
بازی رو روی مانیتور با کیفیت کامل رنگ داشتی یا نه فقط چند رنگ؟
خداوند جهاد را برای سرافرازی اسلام واجب کرد.
حضرت فاطمه (س)
اصلا بورد خوبی نیست با این قیمت بالاش ، 4 لایه هم نیست کی گفته ! 2 لایه هست . یه برد خارجی چینی هم پیدا کردم از نظر قیافه کپیه اینه ، نمیدونم اون اینه یا این اونه !
با توجه به قیمت بالاش اصلا توصیه نمیشه، 800 هزار تومن واقعا دیگه زیاده برا این بورد.
بورد اسپارتان 6 ؛ atlys الان 200 دلاره، با احتساب دلار 4 هزارتومنم میشه 800 تومن که زمین تا آسمون امکانات و کیفیتش با این بورد متفاوته ، کسی اگه خواست بخره سعی کنه سفارش بده براش از خارج بیارن،
یه بورد ایرانی اسپارتان 6 دیگه هم هست که البته من تجربه ای باهاش نداشتم اما قیمتش و تو سایتش زده 620 امکاناتشم بیشتر از این بورده.
برد اصالتا متعلق به شرکته fpgadev
آدرس سایت:http://www.fpgadev.com/
تصویر اصلی برد:
شرکت نوآوران فقط وارد کننده بوده و روی نوشته های روی برد برچسب زده
برنامه های نمونه هم از روی خود سایت سازنده استخراج شده
داخل سی دی که همراه این برد فروخته میشه چند تا فایل هم به زبان چینی دیده میشه
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
واقعا که شرکت کلاهبرداریه ! پروگرامر پلاتفرم کابل هم 30 دلار قیمتشه، 260 هزار تومن دارن میفروشنش ! تقریبا 3 برابر قیمت اصلی ! اونم وارداتیه و فقط اینا یه برچسب روش میزنن !!
اگر برد FPGA میخواهید برد های تراسیک الترا و برای زایلینکس هم http://www.digilentinc.com/
من DE1 رو وارد کردم دو سال قبل - خیلی برد عالی هست
البته علاوه بر برچسب شرکت یه برچسب امام زمان و صلوات هم تو پکشون میذارن :biggrin: نمیدونم همینطوری از چین میاد یا اینا میذارن
آقا من مشکلم به بحث تاپیک ربط نداره ولی گفتم اینجا بپرسم حتما شما میدونید
من چن وخ پیش یه هدر برد اسپارتان 3 نو آوران خریدم ( (FPGA Project Board XC3S400 (PQ208 مدل NPB150 )
تو بانداری اسکن، چین XC3S400 و xcf02s شناخته میشه وبرنامه رو بدون مشکل رو XC3S400 دانلود میکنم و کار هم میکنه
ولی وقتی فایل mcs همون کد رو برای xcf02s درس میکنم (اینم بدون مشکل پروگرم میشه ،وریفای هم میشه!!! ) ، برنامه اجرا نمیشه ! oo:
حالا دوستان نظری ندارن ایراد کارم از کجاس ؟ موقه ی درس کردن فایل پروم تیکی چیزیو از قلم میندازم یا چی؟ :angry:
نوشته اصلی توسط ابراهیم جهاندار
واقعا که شرکت کلاهبرداریه ! پروگرامر پلاتفرم کابل هم 30 دلار قیمتشه، 260 هزار تومن دارن میفروشنش ! تقریبا 3 برابر قیمت اصلی ! اونم وارداتیه و فقط اینا یه برچسب روش میزنن !!
حالا 30 دلار که قیمت فروش تکیشه جالبه یخورده قبل عید 200 تومن بود الان شده 244 تومن! واقعا جای تشکر داره
جالبیش اینه که usb blaster رو همچنان 60 تومن میفروشن!!!
منم میخوام این برد رو بخرم.
آیا مشکلتون حل شد؟
بخرمش؟ کلا توصیه میکنیدش؟
ضمنا آیا میشه PROM رو قفل کرد که قابل خوندن نباشه؟
(مثل فلش میکرو کنترلرها)
نه راستش باهاش ور نرفتم کسیم جواب نداده ... :NO: ولی خیلی بعیده برد ایراد داشته باشه ... oo:
تا اونجا که من فمیدم قفل اون شکلی نداره ینی میشه کاری کرد که برنامه قابل دانلود کردن با جی تگ نباشه . ولی بازم میشه پاکش کرد روش برنامه ریخ
البته کامل مطمئن نیستم اینم که میگم مربوط به cpld های xilinx هس
دیدگاه