اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در ماشین حالت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در ماشین حالت

سلام

من یه سوالی دارم که خیلی گیجم کرده
    آیا حتما باید ماشین حالت از دوتا پرسس ساخته بشه؟
    من خیلی جاها تو کدهای حرفه ایی دیدم فقط یکیه با case
    خودم هم با یکی مینویسم و اسلایس ها هم خیلی کمتر میشه و خیلی بهتره

لطفا جواب سوالمو بدید

اضافه شده در تاریخ :
    کسی نمیدونه یعنی؟

پاسخ : سوال در ماشین حالت

ماشین حالتو هر جور میخوای میتونی بنویسی چیزی که معمولشه توی دو تا پروسس مینویسن ولی من خودم توی یکی مینویسم (یک case و یک کانتر) تو یکی وقتی مینویسی کدت به نظر من خوانا تر میشه ولی اینکه میگی سخت افزار کمتر استفاده میشه رو تست نکردم.
    اکثر کد های خوبی هم که دیدم توی یکی نوشته بودن....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرجان کهندل
      سلام

من یه سوالی دارم که خیلی گیجم کرده
      آیا حتما باید ماشین حالت از دوتا پرسس ساخته بشه؟
      من خیلی جاها تو کدهای حرفه ایی دیدم فقط یکیه با case
      خودم هم با یکی مینویسم و اسلایس ها هم خیلی کمتر میشه و خیلی بهتره

لطفا جواب سوالمو بدید

اضافه شده در تاریخ :
      کسی نمیدونه یعنی؟

دو پروسس بهتر هست
      سخت افزار کمتری میگیره با تستی که انجام دادم

این عکس خیلی خوب میتونه کمک کنه

دیدگاه

اونقدر تفاوت زیاد نیست. ولی تفاوت وجود داره
        بعضی جاها فرقی هم نداره
        خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

یه سرچی که بزنی میبینی که بین علما اختلاف نظر وجود داره. نوشتن FSM توی بیشتر از یک پروسس بیشتر جنبه استایل کدنویسی داره و خیلی در نتیجه تأثیری نداره، چیزی که مهم تره اینه که قواعد رو رعایت کنی مثلاً کدت رو تا حد امکان طوری بنویسی که Latch ایجاد نشه یعنی خروجی توی همه ی state ها مقداردهی بشه چون وقتی که توی یک state مقدارش مشخص نباشه و مقدار state قبلی رو نگه داره تولید Latch میکنه که ممکنه توی تایمینگ مشکل ساز بشه. پروسس مربوط به FSM هم باید همه ی state های تعریف شده رو پوشش بده. اندازه پروسس خیلی بزرگ نشه و تا حد امکان از variable کمتر استفاده بشه، لاجیک ترکیبی خیلی بزرگ مثل جمع و تفریق و شرط if یا case بزرگ در صورت امکان به شرط های کوچکتر شکسته بشه.
          لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
          لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
          با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
          اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
          یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هـادی
            یه سرچی که بزنی میبینی که بین علما اختلاف نظر وجود داره. نوشتن FSM توی بیشتر از یک پروسس بیشتر جنبه استایل کدنویسی داره و خیلی در نتیجه تأثیری نداره، چیزی که مهم تره اینه که قواعد رو رعایت کنی مثلاً کدت رو تا حد امکان طوری بنویسی که Latch ایجاد نشه یعنی خروجی توی همه ی state ها مقداردهی بشه چون وقتی که توی یک state مقدارش مشخص نباشه و مقدار state قبلی رو نگه داره تولید Latch میکنه که ممکنه توی تایمینگ مشکل ساز بشه. پروسس مربوط به FSM هم باید همه ی state های تعریف شده رو پوشش بده. اندازه پروسس خیلی بزرگ نشه و تا حد امکان از variable کمتر استفاده بشه، لاجیک ترکیبی خیلی بزرگ مثل جمع و تفریق و شرط if یا case بزرگ در صورت امکان به شرط های کوچکتر شکسته بشه.
            این دیدگاه خوبه
            تک پروسس راه اندازی کار رو سریع تر هم میکنه
            اگر از variable درست استفاده بشه سخت افزار زیاد نمیگیره
            همه اینا بسته به طراحه
            خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X