اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

virtex-5 ,spartan-3 ethernet

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : virtex-5 ,spartan-3 ethernet

برای FPGAهای الترا، می توانی از MegaFunction ی که برای همین کار داره استفاده کنی: Triple Speed Ethernet v8.0 فقط روی FPGAهای نسبتاً جدید تر میتوتی استفاده کنی ( از 90nm به بالا، مثل CycloneII یا StratixII به بعد). البته لایسنس می خواد که اگه یک کم سر و گوشت بجنبه می تونی تو اینترنت لایسنس کامل Quartus رو پیدا کنی ( من دارم! حتی Nios رو هم support می کنه! )
    گمون کنم نمونه مشابهی برای ISE هم باشه. ولی اطلاعی ازش ندارم.
    استفاده از اینها هم (خیلی) ساده است. یکی از اینها رو میگذاری با یه CPU از نوع Nios کنارش و این دو تارو با HAL به هم وصل می کنی. از اون به بعد کد زدن نرم افزار است که خود آلترا با NicheStack TCP/IP از اون پشتیبانی می کنه. من کد یک وب سرور که اینطوری پیاده سازی شده رو دارم که اگه می خوای می تونم بهت بدمش.

دیدگاه

اون طور که از پست های قبلی بر میاد برخی دوستان درباره قیمت FPGAها بد برداشت می کنند.
      هر سازندهای از الترا و Xilinx گرفته تا اکتل و لتیس و ... معمولا دو کلاس برای fpgaهاش داره. یا محصولات باکلاس که چندان به درد ما نمی خوره یا محصولات economy که عموما تو ایران از اون ها به فروش می رسه م عرفا زیر 50000 تومن هستند.

همین الترا بین دو fpga با یک اندازه StratixIII150K با CycloneIII150K چیزی حدود 1800000 تومن اختلاف قیمته!
      شما کل هزینه ای که می خوای بکنی یه FPGA SpartanIII که 30000تومن نمیشه. با فلاش و بقیه چیزها در مجموع زیر 50000تومن در میاد. این که دیگه این قدر گریه ذاری نداره بابا!

پ.ن. Actel Igloo ی که یکی از دوستان به عنوان خفن ترین FPGA!! معرفی کردند 5000 تومنه!

دیدگاه

سلام . اگر پروتکلudp بخواهید استفاده کنید . من این کارو در fpga sp2 انجام دادم اگر جزییات کارو بیشتر برام بنویسید شاید بتونم در این پروژه با شما همکاری کنم .البته در پروژه انجام شده فعلا اترنت 10 رو پیاده کردیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X